Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Adriana4u?tu pe unde umbli?sper ca sunteti bine amandoua

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ceska scumpa.... nici nu stiu ce sa-ti zic, cu barbatii astia. Tu macar pari o femeie mai dintr-o bucata, care spune nemultumirile in fata.

Eu tac ca bleaga si nu-i zic nimic.

Nici nu mai stiu ce naiba sa fac, caci cu fiece zi ce trece, tot mai dezamagita sunt de al meu El.
Aseara, a venit de la munca, s-a asezat la masa, a mancat, s-a sculat , s-a asezat comod in fotoliu la TV, pisica langa el... eu cu AJ si cu sora-mea pe langa.
I l-am pus in brate pe Andrew 2 minute, cat sa-i prepar o sticluta, caci urla de foame si la tzitzi nu mai curgea nimic.... Mai si daca si-a aruncat el privirea la bebe... Doar il tinea asa, in brate, lasandu-l sa urle. Si cu ochii in televizor.Ce m-am enervat.

Ca apoi, imediat ce-am fost cu sticla gata, sa mi-l dea imediat in brate inapoi... si la nici 30 de secunde mangaia pisica!!!!
Am vazut rosu in fata ochilor.

La 10 s-a bagat omul in pat, la sforait..si da-i Valerio si plangi ca proasta in miezu' noptii si sora-mea statea pe langa mine si ma tot linistea.

Am avut niste zile tare aiurea.
Ca si sora-mea a venit frate in vacanta. Ca la hotel. Mancat, stat la tv, la plaja, la calculator..... nu tu spalat un vas, nu tu ajutat cu bebe (mai mult de 5-10 minute), nu ajutat cu nimic. Puii mei, ca-mi vine sa-mi iau campii.

Azi a plecat. Si aseara m-a mai facut sa ma simt si vinovata.Ca al meu sot, la 7:30 trebuie sa fie la munca.
Si era tare suparata fata ca nu si-a luat 1 ora al meu liber, s-o duca la aeroport. Ca o lasa asa, de capu ei... sa plece cu taxiul.
Ca e de bun simt , cand iti vin oaspeti sa ii duci cu masina la aeroport.
Si eu, la mijloc...ce naiba sa fac? Pe o parte o inteleg si pe ea...ca nah, condusa la aeroport, luat la revedere...e frumos...dar il inteleg si pe-al meu ca de cand a inceput jobul aici, n-a lucrat 2 saptamani legate..ca mereu a trebuit sa-si ia liber cate-o zi... ba cu copilu, ba cu mine pe la doctori.

Imi vine sa tip asa din toti rarunchii... sau s-o iau la fuga, sa nu ma mai uit in urma.

Norocul stului e Andrew. Ca el imi mai insenineaza ziua. Cand ne zambim si ne vorbim si cand imi arunca niste priviri de ma topesc, nu alta.

Anyway...am nervii'n pioneze si nu stiu ce si cum sa le rezolv.
Sper doar ca Dumnezeu sa aiba mila de sot, cand oi izbucni.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

of...mai Valy...sotul meu nu ma ajuta cu bebe decat daca ii cer..in rest sta cu cainele bot in bot...cateodata imi vine sa dau cainele..da saracu e nevivovat...
fata ca sa nu mai fie suparata...

Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

fetelor am si eu o intrebare , mai are careva dintre voi simptomele astea ??? : ma simt foarte rau , imi cade parul ingrozitor , ametesc foarte tare , nu pot sa mananc mi se face greata de la orice ( nu sunt gravida fiindca nu are cum , n-am facut nimic , abia s-a terminat postul ) oricum deja mi-am facut o programare la dr luni dar stau si ma framant de la ce s-ar putea sa-mi fie asa de rau ???

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ceska, razatoare de sticla. Cum erau pe vremuri. Ma rog, acuma sunt si de plastic, dr identice cu alea de sticla de pe vremea noastra.

Honey, majoritatea fac asa. Uite, fac acuma marturisire in miez de noapte. Eu cand era Markus mic am crezut ca ajung sa divortez.....asa de tare m-a dezamagit sotul meu, care pana atunci mi se parea ....aproape perfect. Exact in aspectele pe care le povestesti tu....legate de copil.
Si ne-am certat. La greu. Mult si des. Si eu am plans. Mult si des. Si am umplut pagini de jurnal. Dar i-a intrat cate ceva in cap....nu tot ce as fi vrut eu dar.....unele aspecte esentiale. Nici acum, la al doilea copil nu e tatal ideal...dar sunt eu mai....resemnata, sa zic asa. Adica nu mai are rost sa ma enervez, pt. ca ASA SUNT EI! Majoritatea....Nu au si nu vor avea NICIODATA in sange sacrificiul de sine si dedicatia unei mame. Ei sunt pe primul loc pentru ei insisi, ei si confortul lor personal....
Stiu, nu sunt TOTI asa. Dar eu m-am maritat cu asta, care e al meu, si trebuie sa lucrez la tartacuta mea zilnic, sa-i vad si calitatile, nu numai "defectele" in calitatea lui de tata....
Oricum, ai sa vezi ca atunci cand creste bebe si devine 'copil', au sa aibe mai multe in comun, mai multe prilejuri de a interactiona, se mai schimba treaba...
Asa ca nu mai fi trista, please, capul sus ca tu esti o femeie tare si trec toate...

Cat despre sora ta....nush ce sa zic. Uite, sora-mea e acum la mine. Mai mica cu doi ani ca mine, necasatorita. Dar vreau sa zic ca bebe e aproape numai cu ea toata ziua. Asta fara sa-i zic eu, fara sa sugerez macar. Asa i s-a parut ei normal. Il schimba, ii face laptele, ii da sa pape, il culca seara....normal, sunt si eu de fata tot timpul, sta cu el daca am de mers undeva....ohoho, mult mai bine ca sotul le face pe toate

Gata, ma duc la nani. Sper ca am fost de folos cuiva cu povestile mele
Night-night!

Mergi la inceput

danibv...parul stiu ca in timpul sarcinii nu ne-a cazzut si acum tre sa cada cat in cele 9 luni...dar de restul starulor nu stiu ce sa zic....
...si multa sanatate

Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare

Mergi la inceput

Apropo...neata!
nu e nimeni la?

Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare

Mergi la inceput

uf...se pare ca bebeii vostri stiu ca azi e sambata si va lasa sa dormiti mai mult...numai Bibi m-a trezit de la 7...

Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

lala sunt si eu pe aici .. dar trebuie sa-mi prepare [csfeaua] .. si bitzi ne-a trezit de la 7 dar am mai luat-o cu noi in pat .. acum i-am dat sa pape si sper sa faca nani ..

ceska, honey ufff barbatii astia .. sa stiti ca majoritatea sunt asa .. si nu conteaza ce avem - fata, baiat - ca tot ne facem griji .. ven nici al meu nu ma ajuta cine stie ce .. noroc cu soacra care ii tine locul .. i-am spus ca o sa-i zica bitzi tati lui socrella .. daca tip la el, sta cu asta mica cat am eu treaba .. de iesit in parc cu ea a iesit de 2 ori .. la baitza nu mai vine de luni bune etc ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

dany si mie imi cade parul .. de greata si voma, nu .. dupa 3 luni de la nastere incepe furtuna hormonala. e posibil ca la tine sa se manifeste asha ..

ce face bebita?? dar andreiul??

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput