Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Miri, pup un grasunel frumos, Sacha, si un cretulin la fel de frumos, Bruno. IMi pare rau ca ai avut probleme cu condusul si cu examnenul, dar las' ca le arati tu cine e sefu'!
Vad ca te incapatanezi sa ii spui Ilona, ceea ce nu ma supara, chiar imi place, pentru ca mi se pare un nume foarte frumos si aparte. Deci tu zici ca e o mica cameleonita... Nu-i rau, zau asa! Muaaaaah!

Fetelor... se pregateste o ploaaaaie, mama-mama, d-aia cu tunete si fulgere. E super misto. Pana acum am stat pe terasa, cu Mariuca aara, si in fata e alb cerul, iar acum eu am intrat in casa, ca ma luase un pic frigul (sunt in pantaloni scurti si tricou), iar in spate cum stateam anterior e negru cerul. Au inceput deja tunetele, iar Ilona (sic!!) mea doarme de bubuie.

Mitshu, tic-tac, pana maine nu mai e mult... Sa aveti parte de vreme buna si petrecere reusita. Crestinare placuta pentru micul bebe Conrad!
Nu cred ca va fi plictisitor doar pentru ca nu vor fi prietenii tai de fata. Incearca sa vezi partea buna a lucrurilor: va fi un botez intim si frumos.

Stoisor, nici voi nu mai aveti mult. Nu te da batuta acum, pe ultima suta de metri. Duminica e botezul, voi veti scapa foarte usor si o sa-ti placa la sfarsit. Crestinare placuta si pentru Saratelu' de Sibiu!

Irinouka, acum am citit... oh, ce rau imi pare! Scapa de una si da in alta. Ce pacoste sunt alergiile astea!!! Nici nu mai imi vine sa iti zic ca trece si asta, dar sunt convinsa ca asa va fi.

Gabrita, foarteee frumoase veti fi si tu si Daria.

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

iuhu...sunt si eu pe aici! Mie nu mi-a deschis Mozilla site-ul Desprecopii zilele astea..nu stiu de ce, pentru ca mi-a deschis orice alt site!

Noi suntem bine. Am fost la asistenta astazi si Saara are 6940g si 61,5 cm. Adica mica si indesata, ca mami:)). A pus-o pe burta si i-a pus jucaria in fata,iar Saara a luat-o...cand i-am spus ca Saara isi scoate si-si baga suzeta in gura cu manuta...a facut niste ochi:)). Mai nou, fata mea nu mai sta pe spate, ci se intoarce pe burta!!! Abia astept sa se rostogoleasca!!

Ma duc in urma sa citesc si sa vad poze!
Va pupicesc!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Creata,puteam sa jur ca hainutele roz sunt primite si nu luate de voi,dar sa sti,sincer,arata ca o papusica in ele.-am cretulinele

Ven mersi de raspuns;Remington ma gandeam si eu..sper sa faca fata la claia mea de par.Cu diversificarea eu zic sa nu grabesti puiul,poate inca n-a sosit momentul pt alimente noi.Oricum tin pumnii.

POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Cretzulina . A fost cuminte Mariuca noastra la bunici?

Laurici I minunata e Theutza! E putzin spus frumoasa, are un nasuc, o guritza si niste ochisori perfecti. Mie'mi pare desenata.

Iulia abia ieri am observat impresionanta "garderoba" a Irisucei. Doamne Iulia, iti imaginezi cochetzica Iris ce garderoba va avea la 18 ani?
fetele

ps: caut poze cu bb Sacha...si nu gasesc...am sarit o pagina oare??? MA intorc, caci mi'e dor sa il vad.

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

In sfarsit am vazut si eu pozicile Cretei! E o frumusica Mariuca si chiar ca-i vesela foc! Ce-mi place puloverasul ei! Eu m-am chinuit o gramada sa-I gasesc ceva subtirel pt primavera, ufff! Noi inca nu am fost cu telegondola (lui tati ii e frica de inaltime), dar ne-om incuraja noi doua sa mergem. Nici eu nu-I cumparasem hainute roz, dar la botez a primit doar roz si cateva rosii. Acu’ i-am mai luat si eu o gecuta de primavara roz (singura pe care am gasit-o mai subtirica si mai mica in marele oras- de fapt e pt 1 an, dar ii suflec manecile).
Honey multam fain de pont. Acu’ imi pun si eu niste filmulete pe photobucket si le pun si aici! Nu mai stiu daca ti-am spus: felicitari pt AJ cel crestin! Am murit de ras la faza cu cristelnita/ghiveci
Mey, daca tot pomeniti de borcanase inseamna ca asa o sa fac si eu cand mergem la mare. Nu am tupeu sa merg in Antalya cu fata, poate la anu’, cand e mai maricica.
Nemary sa traiesti o mie de ani fericita si sanatoasa!
Ven multumim pt aprecieri! Si Mathias e un frumos si Markus cu chipul lui de portelan e un scump! Imi place de mor poza asta: http://good-times.webshots.com/photo/2117379850101386639HmobGy”]hihihi, ce ma gadili!![/url] De ce radea asa de tare? Ce diferenta de pret la vaccin, chiar ma enerveaza! La diversificare nu trebuie sa-i dai fiecare suculet separat, la inceput? Morcovul cum l-ai stors? La aparat sau nu e voie la storcator?
Miky felicitari pt grasunica Eu nici nu mai folosesc Mozilla ca ma umplea de nervi! Folosesc explorerul.
Shose Pipetzica e o frumoasa rozalie si bondocuta! Iti vine sa o papi, parca-i o prajiturica Poza www.flickr.com/photos/10814074@N07/2450833839/" target="_blank">asta imi place tare!
Fetelor uite asa ne intoarcem pe burtica

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Laura, radea pt. ca chiar se gadilea Rade de moare cand il gadili, ma topesc toata de dragul lui.....si de cate ori il schimb de bluza/body, se gadila si rade.

Sucul de morcov l-am facut acum dintr-o jumatate de morcov curatat si ras pe razatoarea aia de bebelusi, stii, asa ca o tavita arata. La fel si marul, un sfert de mar am ras. Apoi am pus toata compozitia aia impreuna intr-un tifon steril si am stors bine. Din suculetul astfel obtinut i-am dat.

Da, prin carti asa scrie, ca se da intai un suc, apoi altul, etc. Dar asa mi-a venit mie, sa le combin, plus ca la Hipp si celelalte borcanele, deja de la 4 luni sunt combinatii (mar cu morcov, etc.). Asa ca m-am gandit ca n-are ce sa-i strice...Numa ca acuma mi-e groaza sa-i mai dau, de durerile de burtica....Om vedea noi! Vreme este.....
Oricum, mai rau decat la Markus, care a inceput sa accepte orice altceva in afara de lapte la 7 luni (!!!), nu poate fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

UF! Am niste draci! Sotul meu comod! Astazi au intrebat baietii daca ar putea merge la cinema. Eu si Benji iesim clar din ecuatie asa ca mai ramanea sotul. Care pe la 14:30 cand am pus masa dormea ca noaptea se uitase la tv pana la 03:00!!!!!! Asa ca baietii au iesit cu bicicletele iar dupa ce tati s-a trezit la cinci am avut eu TUPEUL sa dorm 1,5ore. Am coborat asa in viteza ca adormisem cu gandul ca Benji o sa tot urle cu tasu singurel! Am intrebat: Ei mergeti la cinema? Da, mergem raspunde Daniel. Le-am facut cina l-am hranit pe BEnji si pus in patut cand cobor sotul tot in haine de casa baietii pregatiti afara cu bicicletele , ei pleaca singuri la film. Care incepea la 20:00 tine sigut 2 h!!!!! E 22:00 si nu au ajuns acasa. Unde mai pui ca suna sotul soacrei din Florida sa vada ce fac copiii..... care la 21:30 nu erau in pat ci la film!!!!!!!! Ei, nu mai sunt mici dar eu cred ca parintii nu i-ar fi lasat, ei au profitat de incurcatura ca eu am crezut ca merge Tobias cu ei si au tulit-o! O sa le zic parerea mea si daca viitoare cand mai au idei sa isi sune parintii sa imi zica aia ca sunt de acord! Imi fac griji chiar daca au 14+16 ani. Sunt cu bicicletele, e noapte, etc. Deja ma gandesc cum voi reactiona cand Benji va fi mare......Sotul a zis ca daca era vb de fii-su sigur nu il lasa!!!!!!! UF!
In rest ma doare un spate de mor, tati care il tine cam 1h pe zi in brate se plange si el de dureri de spate!!!!!!!!!!!!!!!! Cel mai tare m-a suparat ca nu a luat pranzul cu noi!
La cat sunt de agitata desi am citit la zi nu am retinut mare lucru!
Doar diversificarea.....
Ven, razatoarea aia e de metal sau sticla? Eu stiu ca la sora mea pe vremuri aveam una de sticla.... Ma gandesc ca metalul face sa oxideze sucul de mar sau morcov chiar daca e inox? Sau? Oricum bine ca ai explicat cum ai facut ca imi prindeam urechile incercand sa concep o metoda cat mai ok ....noi asta seara am avut prima sticla de lapte cu o masura de cereale - orez! Si a baut-o! Acuma .... miercuri avem 4,5 luni. Oare daca incep saptamanal sa tot adaug cate o masura pana incepe sa ajunga la consistenta de folosit tetina pt "gris" e ok? Sau ma grabesc? Dr zicea la 5,5-6 luni sa incep sa diversific.... Eu sper sa imi fac curaj dupa 5 luni sa incerc sucul de morcovi sau/si mar daca merge bine cu "grisul" pana atunci. Si asta numai la masa de seara (gris-eu ii zic gris la chestia aia mai consistenta decat laptele nu e neaparat gris, adica cereale) sau treptat si in cursul zilei? Eu cred ca raman doar cu masa de seara cu cereale..... Ati priceput ceva din cele de mai sus? Daca nu e pt ca nu stiu nici eu cum e mai bine? oricum nu tre sa ma grabesc asta stiu.....Si sucurile tot cu lingurita le dam sau cu biberonul? Adica la inceput cu lingurita si mai incolo???
Sper ca Benji sa fie un mancau ca tati.... si nu o mata sclifosita "aia nu, aia nu"!
Acuma....
Galaxy, ce bine ca ai revenit sunt asa dragute mesajele tale!
Mitsu, botezul e acuma in week end???? Corect? Atunci va dorim sa aveti parte de un eveniment frumos frumos si o petrecere tare!
Ei, azi tot cub treaba prin bucatarie am vazut ca soacra are borcanele HIPP!!!!!!!! Or fi pt noi sau ?????? Ziceam eu ca in deplasarea asta il diversific ! Azi au fost cereale maine or fi borcanele HIPP! Glumesc.
Vad ca vorbiti deja de concedii....noi o sa mergem acasa in RO in august pt botez si apoi o saptamana la munte iar daca ne mai tin balamalele la intoarcere inca o saptamana in Croatia....
Au sunat "copiii" ca purced spre casa!!!! Doamne-ajuta! La cat de stresata sunt BEnji o sa iasa sigur pe furis pe geam sa mearga la o nocturna de forbal, la film sau mai stiu eu unde!!!! Cica mama de baiat e mai usor sa fii????!!!!!!!!!!!
Cum continua povestea noastra dupa clubul scutecelor ??? Aici ne invartim doar pana la 4 ani?????

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

imi pare rau pt ce ai patit azi cesck...chiar o certam pe mama zilele trecute ca se tine prea mult dupa fundul sora-mii...da ma gandesc cu groaza la cum o sa reactionez eu cand s-o mari Bibi

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

LauraI ...ce scumpa e Thea,Doamne-Dumnezeule!!!Cum se rostogoleste ea, cand pe burtica, cand inapoi pe spate...si cum apoi sta si se priveste in oglinduta, cocheta de ea si-si suge degetelele.
Pupi dulci la gogoshica mica si frumoasa.

Credeam ca doar AJ-ul meu isi suge degetele cand il pun pe burtica...dar vad ca nu.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Hei!sunt singura?!!
Absente:danybv,tinnaS,Angelique,Gatta,mitshu,ginger....

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput