Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Nu ma lasa sa inregistrez filumletele pe webshots Cica nu le accepta ca-s nush ce fel! Voi pe ce site le puneti?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

quote:
Originally posted by raca

Iulia, da, stiam ca suntem nascute in aceeasi zi, numai ca eu m-am nascut la Pascani...deci n-am fost colege...oricum am fost aproape

de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

Ar fi fost prea mare coincidenta....

POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Multumesc LauraI pentru aprecieri, Thea e o dulceata de fetita!
Cat despre statul in fundulet si eu zic ca-i devreme dar nu am ce sa-i fac, il tin doar putin si eu, iar la bucatarie il tin in scaunul care i l-a luat nasa lui si am noroc ca se lasa si pe spate si Octi sta ca in scoica.

oua de paste:http://community.webshots.com/album/563217689zNTIPV?vhost=community
OCTI
poze noi
mamica de octavian- 31.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Laura pe ringo intri te loghezi cu contul comun si parola cunoscuta si cauti pozele Cretei din cate am inteles eu.

oua de paste:http://community.webshots.com/album/563217689zNTIPV?vhost=community
OCTI
poze noi
mamica de octavian- 31.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Lala20 si Andrew meu se impinge in picioruse si incearca sa faca podul. Gimnast il fac, la cum se misca. La Botez, il tot trageam inapoi, caci tot impingandu-se-n picioruse, ajungea cu capushorul exact la marginea mesei.

Laura Ioana, eu am pus filmuletele pe photobucket.com Asta dupa ce am incercat de vreo 10 ori sa le pun pe webshots si imi tot dadea error.

De dimineata pe la 5 asa, m-am trezit cu sanul drept tare ca piatra.Si simteam si un nodul, chiar deasupra, langa areola.Noroc ca bebe al meu se tot foia si i-am bagat tzitzi in gura, si-am scapat de presiune...caci incepuse sa ma doara.
Eu inca mai ud tricourile...mai ales daca trece de ora mesei , cand Andrew doarme inca.
Am observat insa, ca laptele meu nu e "gras". Am avut o sticluta la congelator si era tot..omogen, nu se separase nici o grasime .Oare de-aia nu ia copilul meu in greutate mai mult???

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Buna!

Pe fuguta, ca suntem in la capitol 18 la citit. Toate laude despre virgo si miri. Vrem si noi sa vedem pozele!!!!

Ereena, super albumul zuzicelor!

Am vazut pozele, si vorba de la o mamica de pe aici: clopoteii nostri sunt cei mai frumosi. Chiar nu pot sa zic cine e cel/cea mai. Imi vine sa le pup pe obraji lor dulci.

Fugim, sa trezit Eric. Robert e cu taica-su la cumparaturi.

Va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Helllouuuu! Cand sa ma apuc sa scriu si eu 2-3 vorbe acolo, ca am ramas restanta, s-a trezit Mariuca si am bagat un laptic. Daaar am revenit:

Shose, super pozutele, Pipetica e scumpa foc, iar pozitia ei de dormit e bestiala! fetele!

Ancasoare, multumesc ca ai raspuns la apel, mi-am imaginat ca esti pana peste cap de ocupata, dar vroiam sa stiu ce mai faceti Si se pare ca faceti extraordinar, aveti progrese inregistrate, ma bucur mult.

Miri, ma bucur ca te distrasi excelent de ziua ta, am vazut si pozele, se simte veselia din imagini.

Laura de Piatra, si mie imi pare rau ca nu ne-am vazut, dar data viitoare, ori tu in BUcuresti, ori eu in Piatra, nu mai ratam ocazia.
Eu am zis de concediu, cand ziceai tu de Antalia. Vom merge toti trei in Austria, cu escala la Arad, Viena si Salzburg. Mariuca s-a comportat exemplar pe drum catre Piatra, nici nu ma gandeam ca va fi altfel, asa ca chiar nu imi fac nicio grija cu plecatul. Cat despre mancarica, sincer inca nu m-am gandit la asta. Acum trebuie sa ma interesez de pasaport si alte cele si apoi voi ajunge si la subiectul diversificare. Dar cred ca acele borcanase sunt super bune pentru ei si pentru mine. Dar mai vedem!

Mitshu, maimutica mea creste vazand cu ochii, de la o zi la alta fara exagerare. Si da, are niste fatuci super haioase acum datorita falcutelor. Multumim de aprecieri.
Astept sa il vad si bebe C. in prim-plan, dar cand o veni Dani acasa.

Lala, dintisori deja??? Pai eu n-am scapat de colici, daca ma apuca dintii acum, o dau dintr-una in alta!!

Raca, multumim!

Danonique, sunteti foarte frumosi, toti 4! Sa va traiasca copilasii si sa va bucurati de ei. Poza favorita http://good-times.webshots.com/photo/2820504810103257307CtWtjx

Nemary, La Multi Ani, sa fii sanatoasa, vesela, voioasa!

Ellenuta, a tunat si ne-a adunat pe noi toate la un loc, cu atatia copii frumosi! Nu ca sunt ai nostri, dar parca sunt unul si unul mai "fotomodele".

Irinouka, unde in Grecia?

Gratiela, eu ca eu, dar Mariuca ma intrece la frumusete. Daca o sa ia de la noi si desteptaciunea, atunci nu mia vreau nimic. Ma rog, poate doar niste noroc, un sot iubitor, copii frumosi etc. D-astea...

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Laura_Ioana, vaccinul de 4 luni e Infanrix Penta, are doar 5 valente, cum s-a mai scris deja. La noi la dr. de fam. ala Hexa a costat 220 RON. Nush cat va fi asta, ca numai sapt. viitoare il facem, pt. ca tre' sa fie si fratiorul mai mare perfect sanatos, sa nu ne pomenim pe urma cu vreo belea pe cap....
Vazut poze de Theea scumpa, e o dulceata de fata, iar mami a ei emana fericire cu tot chipul si toata fiinta

Iulia, in fundulet intre perne poate e nitel prea devreme....zic eu, desi si al meu vrea NON-STOP in fund, daca iti prinde si o sg. mana, se trage in sus sa se ridice, ce mai, numai in sus vrea, pozitia orizontala deja arde rau :)) Cu toate astea, instinctul meu imi zice ca (,) coloana lui e inca fragila....Trebuie sa se intareasca suficient muschii spatelui, zic eu. Si Markus facea tot asa, si cu toate astea, doar la 7 luni a stat singur si nesprijinit deloc in fundulet.

Asa, de placa de par. Eu am Remington si mi se pare foarte buna. Deci ti-o recomand cu caldura Numa sa-ti iei si ceva solutie din aia contra arderii parului, special pt. cand te faci cu placa. Si sa pui pe urma poza cu fata mumoasa

Despre noi: subiectul diversificare. Ma rog, primele tentative. Cam dezamagitoare. Adica:
- prima zi - cca. 4 lingurite (normale, de adult) de suc de mar+morcov stors. Le-a primit ok. Caca normal, fara pb. digestive.
- a doua zi - cca. 8 lingurite din acelasi suc combinat (stors de moi). La fel, le-a primit bine....kk normal....DAR, dureri de burtica nasoale noaptea, s-a trezit de vreo 3 ori!
- a treia zic, zic hai sa nu-i mai dau suc, ii iau cereale Nestle Wellbeing, pt. confort digestiv, bla-bla, orez cu morcov. Mi le-a scuipat cu mare scarba, si la lingurita, si la biberon

Sunt dezamagita, azi n-am mai incercat sa-i dau nimic.
Vai, mi-e asa de groaza de treaba sta cu diversificarea, mai ales dupa ce am patit cu Markus, de mi se pune un nod in stomac numai cand ma gandesc ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Honey, cu sanii umflati si durerosi eu inca patesc cam fiecare 3-4saptamani. Singura chestie care ajuta pe langa suptul sunt comprese reci dupa mese. Eu asa rezolv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Irinouka, bine ca te-ai linistit!! E bine Raraselu', cu urechea cum sta?
Dar nu am vazut rochia pe care aveai de gand sa ti-o cumperi. Acum ma uit la rochia Ellenutei, supeeeer misto, dar pe a ta nu am vazut-o. Cred ca am ratat link-ul.

By the way, Eva rade absolut superb, am vazut filmuletul. E haioasa-foc! Iar mami face si mai haios... Extraordinar ca are si strabunica, chiar vorbeam cu Dani cand am plecat spre Piatra, ca noi nu mai avem nici macar un bunic... Trist... Iar ala micu' e frumusel si el...

Iulia, multumim de aprecieri, dar in continuare noua nu ne plac hainele roz. Fucsia e altceva, e o culoare superba. Dar Mariuca e imbracata asa de des in roz pentru ca le-a primit pe toate. Ce i-am cumparat noi sunt gri, albastre, rosii, albe, dar nu roz.

Ginette, daca eu mi-s vedeta, Mariuca de ce sa nu fie?

Shose, asa, asa, sa semene si cu mine, nu numai cu tati!

Honey, felicitari pt AJ, proaspatul crestinat! Foarte frumoase pozele, le-am vazut pe toate 67.

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput