Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

grati.ela atenta ca-ntotdeauna.

oua de paste:http://community.webshots.com/album/563217689zNTIPV?vhost=community
OCTI
poze noi
mamica de octavian- 31.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

pe aici un pic adica o fuga ca tot la servivi sunt of ma-m saturat.

Pup fetele si bebeii, si la multe luni sarbatoritilor de azi

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!

Ramona, imi pare rau de doctorita aia cretina! Si cu suflul sa stii ca chiar se corecteaza. Si daca nu, nu e nic o problema majora. Mie mi l-au descoperit anul trecut in februarie (si am 30 de ani). Nu m-a deranjat niciodata si nici de atunci incoace. Fratelui meu I l-au gasit cind avea vreo 10 ani. Si asta nu l-a impiedicat sa faca sport de performanta.

Nour, asa face si bebele meu. Eu zic ca e prea devreme sa-I punem intre perne. Poti sa o ajuti sa se ridice, o sprijini citeva secunde si o lasi jos. Asa isi face si ea damblaua si nici nu se forteaza coloana. De pus intre perne, pe la 4 luni si ceva, dupa ce iti da ok-ul medicul ortoped.
Vaccinul nu coace imediat. Dupa vreo zece zile, doua saptamini…sa nu te sperii, o sa-I iasa si puroi probabil. Stergi cu spirt si gata, astepti sa treaca. Daca nu o sa coaca, e problema, va trebui refacut.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzilici
Multumesc pt raspunsurile referitoare la vaccinul pt 4 luni. Deci Infanrix Hib. Oare cat costa, ca mie mi s-a parut cam mult 2,6 mil la cel de 2 luni. Oare atata costa sau m-a pacalit dr?
Irinuca sper sa fi fost o greseala la analize si Rareselu' sa nu aiba nimic!
Fetelor nu m-ati lamurit ce-i aia ringo si cum pot vedea pozele Cretei!

Uitati poze noi!

Acum astept sa se incarce si filmuletele, sa va arat pe Thea cum se rostogoleste de pe spate pe burtica Azi a facut pt prima data smecheria pana la capat! Pana acum ii ramanea o manuta dedesubt, dar de azi am incurcat-o: nu mai vrea decat pe burtica! Am fata mare

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Laura, vaccinul pt 4 luni, Infanrix Penta e in jur de 2 mil. E mai ieftin decat Hexa. Hexa eu il gasisem pe la farmacie cu 240 RON.

de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Raca sar'na.
Cynthia chiar asa La multi ani lui Octi! Chiar nu m-am gandit ca cei nascuti pe 31 sunt defavorizati! Nu-i corect, zau! Asa ca: sa creasca mare, sanatos si frumos! Foarte frumoase outele de Pasti!
Si eu spal hainutele Theei separat, cu detergent pt bebei si balsam din aceeasi gama. Miros asa de faaain!

Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

postare din capitolul trecut:
Buna seara la fete
Azi a fost o zi ca de vara,m prajit mici,am stat la soare,pitica a fost cumintica foc..deh...1 mai muncitorsc!

Irinuka imi pare tare rau de analizele micutului,dar cum ziceau si fetele e foarte probabil ca ele sa nu fie corecte.Repeta-le si la alte laboratoare,poate,poate nu este nici un crocobaur.Eu iti tin pumnii si ma rog sa fie bine.

Mitzu,mersi de raspunsuri.Eu am un pitic pe creier in legatura cu raceala,mai ales ca acu cam toti sunt mai mucosi si tot timpu cand o vad mai fornaita ma gandesc sa nu cumva sa fi racit.Intepaturi in zona inimii am avut si eu destule,dar dr mi-a zis ca nu la inima ma inteapa,sa stau linistita,asa ca nu intra in panica pana nu faci un consult.

MIRI intrebam despre racela,care ar fi simtomele,da m-a lamurit Mitsu si despre momentul din care am putea incepe sa-i punem in fund pe bebici.Cu statul in fund is eu mai in dilema...ca pitica,daca o asez in fundulet sta bine-mersi,fara sprijin din laterale,iar daca o pun in fund fara sa o sprijin nici macar cu spatele sta cateva secunde bune.Are 4 luni jumate si n-as vrea sa o pun prea repede,dar cand o vad ce bine sta...tu ce zici??

Raca,ti-am mai zis ca suntem nascute in aceeasi zi,luna si an.Acu am vazut ca tu esti din Iasi..oare acolo te-ai nascut...daca da,atunci e posibil sa fi fost 'colege' de maternitate,ca eu sunt nascuta la Iesi

Si la pozici (alea de 4-5 luni)am pus poze cu pitica in gogosari roz...

POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Miri mersi mult de lamurire.

Nour locul unde s-a facut vaccinul v-a incepe sa coaca dupa cateva saptamani,la noi s-a intamplat dupa o luna.In spital mi s-a spus sa feresc besica de apa,sa-i pun folie alimentara pe manuta cand ii fac baie si in rest sa nu intervin cu nimic,sa las besicuta sa-si faca de cap.

Vreau sa-mi iau o presa de intins de parul si nu stiu ce model,marca...Voi de care aveti? ce ma sfatuiti?Am parul des ,firul tare si un permanent de toata frumusetea....

POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.

Mergi la inceput

Si eu si eu vreau sa stiu cum e cu statul in fundulet. Eu doar o prind de manute si o ridic usor (isi sustine capsorul, ceva de speriat), dar o tin cateva secunde asa, nu mai mult. Eu vreau sa stiu daca o pot duce cu port-bebe-ul la pozitie verticala. Pana acum am dus-o doar inclinata, dar as schimba pozitia.

Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Iulia, da, stiam ca suntem nascute in aceeasi zi, numai ca eu m-am nascut la Pascani...deci n-am fost colege...oricum am fost aproape

de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

Mergi la inceput