Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 10
emabucuresti spune:
dany parul cade dupa nastere, cat n-a cazut in cele 9 luni, asa isi ia revansa.Cat despre stare de rau, daca alaptezi transmiti, consuma corpul din resurse de vitamine, calciu etc si poate de aceea starea de slabiciune.Pe mine ma mai ia ameteala in timpul alaptatului.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
virgo spune:
Mda ... pai eu fetelor ce sa mai zic . Caz inca n-are nici 6 kile la 3 luni , e adevarat ca e lung , dar slab rau . Si ma enerveaza la culme ca mananca prost de tot , si rar , si putin . M-am hotarat sa-mi bag dujmanu-n casa si mi-am comandat cantar . Ca daca ma las pe seama celor de la circa ...
Colac peste pupaza dau semne clare ca-mi vine ciclul . Eu care speram sa ma mai slabeasca , macar pana la vara . Dar era de asteptat , avand in vedere cat de prost mananca dumnealui . Aseara a supt ultima oara pe la 7 , a adormit si s-a trezit la 4 . Nu stiu cum a rezistat atata vreme fara sa manance . Am ajuns sa nu ma mai bucur ca doarme noptile , stau mereu cu grija ca nu mananca suficient .
Simt miros de formula si imi vine sa ma dau cu capul de pereti ...
nemary spune:
hello si de la noi
ce vreme urata...nu putem iesi afara, bebe e cam maraita, s-a invatatsa doarma afara in carucior, in casa mai greu. ieri am plans de nervi ca nu vroia sa pape titi, dar dupa ce m-am muls si i-am dat cu biberonu a mancat tot, nu mai puteam de nervi. in rest, am ajuns si noi la 5250g la 3 luni, am luat 3.1kg de la nastere. cam putin dar suntem totusi in grafic.
nu am reusit sa citesc prea mult din urma dar am vazut rochia de nasa a Ellenutei, f.draguta destul de simpla dar totusi eleganta(alb-negru).
si...pozele de la botezul lui AJ de Honey care are mocuta de americanas iar nasa e mandra tare de el.
plec ca plange bebe, revin...
Mari de Daria Maria
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
La multe lunite THEA, PATRICIA, STEFAN si ANDREEA sa cresteti mari si sanatosi
Mari de Daria Maria
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Laura Ioana spune:
Cynthia Ema Mary multumim pt felicitari. Am imbracat-o intr-un sarafan de blugi (ii e cam mare) si-i fac pozici
Are un chef de chiuiala de o aude tot blocul
Virgo pai noi abia am "implinit" 6 kile acu', la 4 luni. Si mie mi se pare lunguta gaza, chiar sunt curioasa cand mi-o va masura
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
asa ne intoarcem pe burtica - filmulete
Ellenuta spune:
bitzi a mea are la 3 luni jumate, 6840 g si 66 cm. am cantarit-o aseara. ia cam 100 g/saptamana. eu cred ca e bine, nu? soacra-mea zicea .. aoleu, n-a luat decat 100 de grame, cam putin nu? i-am explicat ca e in grafic, ca a fost bebe mare la nastere si e ok cum e .. tot zice sa-i mai dai suc de mar si morcov .. nu i-am mai dat de vreo 2 saptamani, mi-a cumparat si mere numai sa-i fac suc lui bitzi dar eu n-am chef .. uite asha. sper sa ma tina tzitzi cu laptic pana la 6 luni si apoi sa incep diversificarea.
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
AngeliquedeS spune:
Pup Zuzele
Pupi m-a lasat in dimineata asta sa dor pana la 10, si ne-am culcat aseara la 10, cu o scurta trezire la 5 pt papa. se ridica in fund doar cu foaaaaarte putin sprijin!
Ellenuta, imi place fff mult rochita ta. De Eva razacioasa ce sa mai spun?
Danybv, si mie imi cade groaznic parul dar nu ma sperii si nici nu am de gand sa ma tund a stiu ca e ceva normal. Cred ca in cazul tau e si o anemie puternica, incearca sa iei un complex de vitamine si bea ffff multa apa, dar nu dintr-oi data - adik nu cate un pahar odata ca atunci iti spala toate sarurile din organism, ci cateva gurite dar fff des.
Vali, imi pare tare rau ca esti necajita, lasa ca trece. incearca sa ii spui tu mai mult ce sa faca dar nu in genul: "Nu vrei tu sa stai cu bb sau sa faci aia?" Spune-i "Fa aia, te rog, sau stai si vorbeste cu bb!" Stiu ca ai mai primit sfaturile astea, dar tb sa te gandesti ca pe unii barbati pur si simplu nu-i duce mintea singuri ce sa faca. Si poi sa ii spui "Nu mai sta cu bb la tv/calculator, iesi pe terasa" Oare o sa te refuze?
Ven, imi place tare mult cum gandesti
Nemary, te inteleg, si Pupi s-a invatat sa doarma in carucior afara si cum azi ploua.... mi-a mancat urechile de cat de marait este
Stiti cum ii zic? Pupicu micu' nimenicu alticu nu-i ca elicu adik pt cine nu a inteles :)) Nimeni altul nu-i ca el Zuza nebuna, nu?
Imi pare rau ca nu va raspund la toate dar nu am citit decat ultimele 5 pagini din cap asta, va iubesc mult mult de tot dar de sapt viit voi avea wireless si voi putea intra de pe laptop!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
Laura Ioana spune:
Angiii bine ai revenit!
Fetelor ce ziceti: am voie sa merg la electrostimulare la 4 luni de la cezariana? La aerobic merg de la 3 luni, ma gandesc ca as putea sa ma incordez si la electro (pe dr mea nu o intreb, ca sigur zice nu).
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
asa ne intoarcem pe burtica - filmulete
Ellenuta spune:
uitati fetele ce am gasit
Diete
Dieta in timpul ALAPTARII
Peste 90% dintre proaspetele mamici sunt disperate dupa nastere din cauza kg in plus! Stati fara griji pentru ca daca sunteti foarte hotarate sa dati aceste kg jos le veti da cu siguranta!
Pasul I:
Scade la jumatate consumul de dulciuri
Asta nu inseamna sa stai cu gandul la dulciuri, la cutia de bomboane de ciocolata din care ai luat doar 2, insa incearca sa limitezi acest consum. Mai ales ca se apropie vara, o inghetata pe saptamana este OK, iar cate o tableta de ciocolata neagra cu un continut ridicat de cacao este sanatoasa si nu are deloc multe calorii. Te va uimi, insa anumite batoane de ciocolata vegetala au mai multe calorii decat cea neagra si in plus contin mai multe grasimi!
Pasul II:
Renunta la sucuri si opteaza numai pentru fresh-uri de citrice: portocale- lamai- grapefruit
Sucurile acidulate te baloneaa, contin foarte mult zahar adaugat si multe "E"-uri care nu sunt indicate in timpul alaptarii. Freshurile ajuta la digestie si reprezinta un adevarat aport de vitamine si antioxidanti in corp.
Pasul III:
Consuma cereale cu lapte la micul dejun
Uneori ai impresia ca micul dejun alcatuit din cereale cu lapte este destinat celor mici, insa un aport de fibre cu un continut caloric scazut si fara grasimi este ideal pentru inceperea unui regim alimentar sanatos, mai ales daca in timpul sarcinii ti-ai cam facut de cap, mancand absolut tot ce iti doreai!
Pasul IV:
Seara consuma lactate si multe fructe!
Este un sezon ideal pentru fructe de toate felurile, asadar este indicat sa consumi o salata mare de fructe in fiecare seara, atentie insa, fara adaos de frisca! Lactatele pe langa faptul ca ajuta la digestie si ca nu te baloneaza, dar ajuta la refacerea procentului de calciu donat micutului tau!
Pasul V:
Tratamente de TONIFIERE si SLABIRE:
Dupa 2 luni de la cezariana este indicat sa incepi zilnic cateva abdomene, fara a te forta! Poti apela si la ELECTROSTIMULARE sau ELECTROSTIMULARE cu TERMOSUDATIE sau la masaj anticelulita special destinat abdomenului. Electrostimularea ajuta la revenirea rapida a abdomenului la forma sa initiala si la intarirea musculaturii, nelasand loc vergeturilor .
Dupa prima menstra este ideal sa faci impachetari cu TERMOSUDATIE pentru eliminarea apei retinute in corp, a toxinelor si pentru topirea nodulilor adiposi. Daca ai dobandit un grad de celulita mai avansat in urma sarcinii impachetarile pe baza de NAMOL MARIN- FANGO Silhouette sunt ideale. Pana si vedetele de la Hollywood, sau manechine precum Heidi Klum apeleaza la impachetari cu namol marin pentru a-si reveni la forma de dinainte.
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
laurici mie una mi-ar fi frica acum sa fac electrostimulare. si eu sunt fan si adepta a acestui mod de a slabi. o s-o intreb pe nutritionista mea - care e dr si are si cabinet cu electrostimulare, impachetari , masaj etc.
eu as incepe dupa 6-8 luni electrostimularea ..
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE