Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici,

eu dupa nunta sunt decisa sa incep regimul .. bine, adica sa mananc sanatos .. fara dulciuri, fara fainoase, fara grasimi etc .. Doamne ajuta sa pot sa ma tin de el .. regimul montignac care mie imi merge de minune .. trebuie sa ma apuc cat mai repede caci kiogramele puse recent se dau jos usor ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

chiar sunt singura pe aici??????

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salut!salut!

LA MULTI ANI!!!!!
pentru sarbatoritii de azi:
Pati,
Thea,
Andreea,
Stefan

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Ceska, succes cu sotul si concediu placut!

Cynthia, e ok storcatorul. eu inca nu am cumparat unul. tu de care folosesti?

Felicitari tuturor proaspetilor crestinutzi!!!! si un pupic si pentru miresica!!!!

Mergi la inceput

Ellenuta, e foarte bine Eva. Dupa 3 luni copii nu iau, in general, mai mult de juma' de kil pe luna. sint mai activi si consuma mult mai mult din ceea ce maninca. s-au dus vremurile cu 200-300 gr pe saptamina!!!!! iar cu diversificarea, daca ai laptic, poti sa astepti fara probleme. are timp toata viata sa papa mincare, dar cu laptele de mama nu se mai intilneste.

quote:
Originally posted by Ellenuta

bitzi a mea are la 3 luni jumate, 6840 g si 66 cm. am cantarit-o aseara. ia cam 100 g/saptamana. eu cred ca e bine, nu? soacra-mea zicea .. aoleu, n-a luat decat 100 de grame, cam putin nu? i-am explicat ca e in grafic, ca a fost bebe mare la nastere si e ok cum e .. tot zice sa-i mai dai suc de mar si morcov .. nu i-am mai dat de vreo 2 saptamani, mi-a cumparat si mere numai sa-i fac suc lui bitzi dar eu n-am chef .. uite asha. sper sa ma tina tzitzi cu laptic pana la 6 luni si apoi sa incep diversificarea.

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

anca asa e, cu lapticu de mami nu se mai intalneste. poate dak mai fac un bb si pofteste si ea ..

angi ce faci? ai terminat traducerea?

miri ce mai e pe la tine??

irinuka ai repetat analiza lui rareselu?

ereena, creata .. pi undi umblati?

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Virgo, daca vrei, poti sa-ti cumperi cintar. dar cel mai bine ar fi daca ai avea de unde sa imprumuti. iti zic de proprie experienta. cind mi-a zis dr ca la 1 luna nu a luat destul bebe in greutate am imprumutat unul de la spital...si il cintaream in fiecare zi, uneori inainte si dupa fiecare masa, ca mi se parea ca nu suge destul. mi-au trecut repede piticii de pe creieras, am inceput sa-l cintaresc o data pe saptamina, apoi chiar mai rar. acum nu l-am intarit de doua saptamini. mi-am propus sa-l verififc azi, sa vedem cum stam. de mincat maninca bine, falcutele sint la locul lor, asa ca nu ma ingrijorez deloc. sint doar curioasa cit are, ca a inceput sa-mi rupa spatele!!!

quote:
Originally posted by virgo

Mda ... pai eu fetelor ce sa mai zic . Caz inca n-are nici 6 kile la 3 luni , e adevarat ca e lung , dar slab rau . Si ma enerveaza la culme ca mananca prost de tot , si rar , si putin . M-am hotarat sa-mi bag dujmanu-n casa si mi-am comandat cantar . Ca daca ma las pe seama celor de la circa ...

Colac peste pupaza dau semne clare ca-mi vine ciclul . Eu care speram sa ma mai slabeasca , macar pana la vara . Dar era de asteptat , avand in vedere cat de prost mananca dumnealui . Aseara a supt ultima oara pe la 7 , a adormit si s-a trezit la 4 . Nu stiu cum a rezistat atata vreme fara sa manance . Am ajuns sa nu ma mai bucur ca doarme noptile , stau mereu cu grija ca nu mananca suficient .

Simt miros de formula si imi vine sa ma dau cu capul de pereti ...

Mergi la inceput

Ellenuta, si eu sint la montignac de doua saptamini (dar eu nu mai alptez). s-au dus 5 kg, cu toate sarbatorile...incep sa ma simt mai bine. astea sint kg pe care le-am pus dupa nastere, in timpul alaptarii, pt ca mincam f mult carbohidrati si dulciuri ca sa am laptic...acum mai am 10 kg pina la greutatea de dinainte de a fi gravida. sper sa le rezolv in doua luni, ca merg la mare si vreau sa arat si eu omeneste.

de electrostimulare nu stiu ce sa zic, ca nu am fost niciodata, insa vreau sa merg la inot. trebuie sa tratez cu sotul sa stea cu bebe doua-trei dimineti pe saptamina...i-am zis de planul meu si nu a comentat. sa vedem cind il pun in fata faptului implinit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

La Multe Lunite !!! Clopotei frumosi sarbatoriti astazi.

Eu m-am trezit cu o durere de cap si cu ...lovituri de picioare in burta. L-am avut pe AJ in pat cu mine azi-noapte,caci nu stiu ce-a fost cu el aseara urla de ziceai ca il taie cineva. A mai urlat el si alte dati, dar nu ca aseara.

Adevarul e ca de vreo 3-4 zile mi-a fost tare marait si nu stiu de ce. Febra nu are. Si, dimineata si la amiaza, avem inca programul de zambit/ras/jucat.

Anyway... m-am trezit cu picioare-n burta de-am crezut ca retraiesc luna a 9a de gravidie,doar cu intensitate mai mare, daca e posibil.

A ajuns si sora-mea cu bine in Franta (a plecat ieri si a ajuns abia dupa 22 de ore).Cred ca doarme acum, caci vreau sa vorbesc cu ea sa vad de ce a facut atat de mult pe drum.

Pupici.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput