Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 10
Mitsu-bishu spune:
Am facut si noi baita si acum e in somnul ala agitat... Cred ca ar vrea sa ragaie da' mi-e teama ca daca il ridic se trezeste... Ca el de obicei doarme foarte bine dupa baie, dar azi a adormit fix la 18:00 si l-a tinut aproape 3 ore!!! Asa ca nu stiu cat de obosit mai e... L-a toropit baita si masa copioasa, dar... Of, sper sa nu avem surprize seara asta ca maine ma trezesc la 6:30, teoretic Acum sa vedem daca imi iese... Eu mai stau around, sa mai socializez, ca zilele astea am cam tras chiulu'. grati.ela, daca mai esti pe aici, mai da-mi si mie idei de "borshuri" d'alea d'ale tale, rogu-te... Am facut pana acum d'ala de frunze de 1000 de feluri si de legume, tot asa, multe soiuri... As face o ciorbita de potroace... Da' parca mi-e lene sa rod la oase...
Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Tinna S.
Salut salut!
venim si noi la raport... Am facut ieri vaccinul de 2 luni... Dupa indelungi dezbateri am ales Infanrix hexa. Vad ca n-a prea dat reactii adverse, doar un piiiic de febra, dar i-am dat eferalgan si a trecut.
L-a masurat dr, l-a cantarit, intors pe toate partile... BB e f f bine,
are la 2 luni si o saptamana 5800 g si 60 de cm. Avand in vedere ca el n-a fost prea grasut la nastere, doar 3 kile, e tare bine cat a luat in greutate. Iar eu am avut tone de lapte zilele astea...
Doar ca bb a inceput sa aiba cam multa personalitate, nu suge ca in primele saptamani, cand se monta la san si sugea tot de-acolo... Acum suge cateva minute cu putere dintr-un san, apoi se opreste si rade la mine, bai si nu mai e chip sa-l mai pun iar sa suga... Sta si se hlizeste cu tzitzi in gura si nu suge... Ma lasa cu lapticul in sani... Mi-e teama ca daca mai face mult faze de-astea o sa-mi scada productia... Am ajuns sa nu ma mai uit la el decat cu coada ochiului cand suge... Ca daca ma uit in ochii lui incepe instantaneu sa rada si sa se distreze si s-a dus tot suptul...
Pe de alta parte cand vad cat de bine creste in greutate, nu am ce sa zic... Totusi cred ca se satura cu cat suge... Oi avea eu lapte too much... Mai bine asa decat sa n-am suficient, Doamne ajuta... Cred ca ajung iar la pompa...
Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
felicitari pentru bebe !!!
am ras singura citind cum descriai hilizeala lui bebe...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
miki_baby spune:
Iulia, multumim pentru listuta cu diversificarea. Ce am citit eu acolo nu prea se pupa cu ce stiam eu.De exemplu, alimentele se introduc pe rand, chiar si legumele, ori am vazut ca supa continea si morcov si cartof si orez si ceapa, cam multe dintr-o data, ma gandesc eu. A doua chestie este cea legata de zahar si sare. Parca nu se dau copiilor pana la 1 an. A treia chestie e iaurtul. Eu il voi cumpara din comert pentru ca mi se pare mult mai igienic.
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
miki_baby spune:
Mitsule, eu n-o pun niciodata pe Saara sa ragaie daca a adormit cand manca.
Miki
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Eu de cate ori il prind, il intorc pe partea dreapta si se enerveaza... Nu stie sa il suga decat pe stangul
pup pe bbC frumoasul cu degetelele lui cu tot !!!!
ti-au mai trecut bubitele de pe brate?
ai urmat pana la urma tratamentul?
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
stancutza spune:
Vai fetelor, de dimineata ma chinui sa va scriu, dar nu am reusit, asta mica mi-a acaparat tot timpul: a tinut-o intr-o masa si un plans. Somn, neam. Cand nu isi face reprizele de somn de ziua, e tare nervoasa si nefericita. Azi noapte iar s-a trezit sa manance: la 4, la 5.30 si la 7...eram chiauna dimineata dupa programul asta, dar pe urma de la 8.30 la 11 am dormit amandoua, fiecare in patul ei. Si dupa aia...tin-te circ, dupa cum va spuneam.
Fetele care ziceti ca e nasol ca bebeii sa adoarma numai cu / pe voi: sa stiti ca e un dezavantaj si cand adorm doar singuri - cazul nostru - pentru ca, daca cumva nu reusesc sa adoarma, nu prea ai ce sa faci pentru ei! Nici luatul in brate, nici bagatul in pat alaturi de mami nu funtioneaza...si ajungem la ce va povesteam eu mai sus. A plans saraca pe toate vocile si in toate felurile posibile, v-am zis ca ea plange si in hohote si mi se rupe inima cand o aud...
Am mai citit cate ceva, dar vreau sa fiu la zi si dupa aia revin!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
alina023 spune:
'Na seara la toate zuzele si clontzopeii!!!
In primul rand la multi ani bebeilor de Irinuk, Cretulina, Beinazutza, Ceska!!! Sa va traiasca mamici zuzici!!!
Iar ati avut tastarnita!! Zuze dragi, eu azi am bucatarit putin, asa cum v-am spus. Ce a iesit...ceva bun si frumos. Am facut poze numai la briosele glazurate. Am mai facut si banana bread dar pe aceea nu am pozat-o. Oricum e banala ca aspect; gustul este deosebit. Iata aici briosele fermecate: http://s210.photobucket.com/albums/bb9/lucalina78/Prajituri/
Maine o sa fac totusi salatele si nu-mi ramane decat sa sper ca vor rezista in conditii ok pana in duminica Pastilor.
Am uitat sa va povestesc despre mersul cu Luca la stomatolog (mi-am amintit cand am citit despre o zuza al carei copilas are carii; iertare, nu mai stiu cine spunea). Asadar, am mers cu Luca la o clinica stomatologica cu cabinet si pt copilasi. Am zis sa nu traumatizez copilul; dau oricat numai sa nu aibe frica de dentist. Am mers o data pentru acomodare (asa a recomdat doctora respectiva; care acomodare nu a costat decat 80 ron) si Luni am mers ca sa ii curete caria si sa ii puna plomba. Toate bune si frumoase; intram in sala de asteptare, Luca topaia pe acolo (nimic exagerat; ba chiar era f cuminte comparativ cum este el uneori), cand intra acritura de la receptie si il ia la rost cu noi de fata. Sa taca din gura ca nu e la el acasa!! Poftim??????? Mi s-a ridicat instantaneu parul in cap si am vazut rosu in fata ochilor si eu si sotul. Ce a fost la gura noastra...nu va puteti inchipui! Frate, e cabinet special pt copii, este clinica particulara, platesc (si nu putin) pentru serviciile pe care mi se oferi, iar tu ii vorbesti asa copilului meu si cu mine de fata????? Aoleeeuuuuuu.....am simtit ca mor de nervi. Eram decisa sa vorbesc cu cineva in conducere, dar pana am iesit de la tratament si dupa miile de scuze ae doctoritei (desi ea a fost f draguta) am renuntat. Dar o astept pe individa la cotitura. Data viitoare o ia mama naibii daca mai face de-astea!!!
Sa va spun si despre Anita. Este o zambaricioasa si o hlizita. Rade toata ziua. Am incercat iar sa-i dau supliment de formula dar nu vrea cu nici un chip. Rade la Luca cu gurita pana la urechi si de multe ori chiar in hohote. Il iubeste mult, dragii mamei dragi!!
Hai ca trimit mesajul asta si apoi revin cu raspunsuri...
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
La Multe Lunite si Multi Anisori tuturor puiutilor care se serbeaza astazi... Si tutror mamicilor! O ploaie de pupici si zambete pentru voi!
Am revenit de pe meleaguri indepartate, am fost la scoala si m-am intalnit cu o buna prietena cu care am stat la o barfa si am mancat seminte in curtea facultatii ;))
Deci, cum spuneam de dimineata, am vazut pozici de alina023 care m-au atins undeva adanc... Avand in vedere ca peste cateva zile vom fi si noi in studio... M-au sensibilizat foarte tare pozele in care aparea si Luca alaturi de Ana mica... Ce frumos o fi sa iti vezi puii superbi in asa poze!
jelimoni, ti-am vazut flacauasul care m-a dat pe spate, ca de obicei! Mie imi plac mai mult pozele "colorate", da' na, fiecare cu gusturile lui... Imi place tare fundalul, e ceva foarte viu, voi sunteti tare frumosi, aveti buzitele si obrajii roz... Ce mai, sunteti de reclama! Chiar ti-am scris in postul ala care mi s-a sters azi-noapte... Ca te vedeam o pustoaica fitzoasa care face bb din spirit de rebeliune, silly me! Te prinde tare bine maternitatea, ai capatat o figura asa de blajina!
Honey, baby AJ e un genial si un precoc! M-am amuzat teribil cand am vazut cum boxeaza el la sarmanele jucarioare A, si iti repet ca e bucatica rupta taica-sau! Na! Tu muncesti si jumatatea culege roadele
Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
mitsu fundalul...e intre 2 blocuri unde am gasit un pic de verdeata.....hmmm pustoaica fitzoasa???hihi m-ai lasat cu gura cascata...nu ma mai simt de muuult pustoaica...la 26 de ani ma simt mai batrana decat ar trebui..probabil din cauza vietii pe care o duc de 3 ani...iar fitzoasa trazni-m-ar ca n-am fost niciodata oare de ce ai crezut tu asta??. in orice caz...copilul asta mi l-am dorit din tot sufletul, am facut tratament, si abia dupa 2 ani am reusit sa raman gravi...no fost nici o rebeliune...
si in leg ce degetel in gura ia ui aici http://good-times.webshots.com/photo/2058865530102331993qtbdpw
nu-ti fa griji ca asa-si cunisc ei manutele..nu-l lasa sa prinda prea tare gust de ele si eu i-l scot si mai bine dau suzi..
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
miki_baby spune:
Moni, si eu ii indes suzeta in gura cand o prind cu degetul! eu am inceput s-o spal pe maini cu sapun de cand si le baga asa in gura.
Mai fetelor, Saara a inceput sa tipe la greu! De plictiseala!! Ca atunci cand ma duc langa ea rade. Si mai face si ploita. Intr-o zi era numai stropi pe fata si nu stiam de la ce:)))
Miki
miri_mik spune:
ramonaB, tinna si ema, ce iese din gurita lor dupa o ora de la masa, sau chiar doua... s enumeste preaminunatul reflux. daca pe bebei nu-i deranjeaza, si nu-i trezeste din somn, e ok. daca patiti ca mine cu sacha... mai bine cereti sfaturi unui pediatru.
mitsule... semintse zici? ce pofta mi-eeeeeeeeeeee!
pofta... alina... scoate poza aia cu brioshe c ama dau de ceasul mortii ca vreau si eu si habar n-am sa fac:( - glumesc
stancutsa, ieri noapte am experimentat ce zici tu, racnete pe toate vocile cu suspine de "chinez shifonat", si nu l-m adormit nici langa mine, nici pe mine, nici in pat... pana nu s-a linistit nu fu cu cine. si si sacha se trezeste la 2 la 4 la 7. de capiat nu alta.
jelimoni, ce degetel rontsaiti voi! si noi, sac, la pimn!:))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png