Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ramo, ar putea fi saliva daca are secretie abundenta. dar si "zer" de la laptic, pe care nu l-a "procesat" stomacelul. nu-ti face probleme, si la noi se intimpla, insa nu pare sa-l deranjeze prea tare. vomita si dupa aia ride cu hohot. iar pt reflux (pe care il are de la 3 saptamini) nu ii dau nimic. sint zile in care e bine de tot, sint si zile naspa...o sa treaca la diversificare...nu mai avem mult!

quote:
Originally posted by ramonab

Tot am vrut sa va intreb ceva si tot uit ca is zuza. Razvan cateodata cam la o ora doua dupa ce mananca vomita, dar vomita ceva asa ca apa, e transparent, poti spune ca e apa. Oare ce sa fie?
Si inc-o intrebare care v-am adresat-o cap trecut dar se pare ca nu ati obs. Cum e cu gavisconul asta? Ati inceput sa le dati? e bun?

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://good-times.webshots.com/photo/2963327300102497651RbRMwq

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Iulia, m-am distrat de numa' de nasica ta! a mea nu se baga si are un bebe de un an! ma mai intreaba daca fac una-alta, dar nu-si da cu parerea deloc, mai ales ca bebele meu e super cuminte fata de al ei (un mic dracusor rasfatat)...ii mai zic eu ce sa faca din cind in cind. hihihihi.
ma alaturi si eu cererii: da-ne si noua lista cu diversificarea pe care ai primit-o!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

La Multe Lunite si Multi Anisori tuturor puiutilor care se serbeaza astazi... Si tutror mamicilor! O ploaie de pupici si zambete pentru voi!

Am revenit de pe meleaguri indepartate, am fost la scoala si m-am intalnit cu o buna prietena cu care am stat la o barfa si am mancat seminte in curtea facultatii ;))

Deci, cum spuneam de dimineata, am vazut pozici de alina023 care m-au atins undeva adanc... Avand in vedere ca peste cateva zile vom fi si noi in studio... M-au sensibilizat foarte tare pozele in care aparea si Luca alaturi de Ana mica... Ce frumos o fi sa iti vezi puii superbi in asa poze!

jelimoni, ti-am vazut flacauasul care m-a dat pe spate, ca de obicei! Mie imi plac mai mult pozele "colorate", da' na, fiecare cu gusturile lui... Imi place tare fundalul, e ceva foarte viu, voi sunteti tare frumosi, aveti buzitele si obrajii roz... Ce mai, sunteti de reclama! Chiar ti-am scris in postul ala care mi s-a sters azi-noapte... Ca te vedeam o pustoaica fitzoasa care face bb din spirit de rebeliune, silly me! Te prinde tare bine maternitatea, ai capatat o figura asa de blajina!

Honey, baby AJ e un genial si un precoc! M-am amuzat teribil cand am vazut cum boxeaza el la sarmanele jucarioare A, si iti repet ca e bucatica rupta taica-sau! Na! Tu muncesti si jumatatea culege roadele

Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Ca tot veni vorba de nashe, mi-am adus aminte si de a mea. Duminica cand am fost la ea, s-a trezit sa ma intrebe daca ii dau apa sau ceai fetei. Eu i-am zis ca nu ii dau si nici nu ii voi da pana la 6 luni, daca ma tine laptele. Si ea: Da-i macar cate o lingurita de apa. ce ma enerveaza oamenii astia care isi dau si ei cu parerea. Or fii crescut si ei copii,dar asta nu inseamna ca le stiu pe toate...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

iulia, tare m-ai mai facut sa rad cu marutzu' tau cu tot! Si cu expresia "ceapa ta"

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Dragelor, flacaul meu suge degetul la greu... Eu am ororare de asa ceva pt ca Ozi nu a scapat de meteahna asta nici acum...

Mai nou bebe ne imita: Ozi a scos limba la el si l-am gasit scotzand limbutza la noi...era asa de vesel!!! se chinuie sa zica si el ceva dar nu ies decat gangureli...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Gratiela si Daria isi suge nu un deget ci cate 2-3 odata. Suzeta sa nu o vada...Sper sa nu devina chiar o obisnuinta . Mi-a povestit sotul ca si el si-a supt un deget pana pe la vreo 10 ani, asa ca ar avea cui sa-i semene...si asa la fizic e leita ta-su.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Fetele,am trimis pe mailu comun listuta cu diversificarea

Pupici si noapte buna!!!

POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.

Mergi la inceput

grati.ela, stim ca Tudo' e un geniutz, pe mine ma uimeste de fiecare data treaba cu "o striga pe Ozi <<Oooo...>>" ... Asa ca nu ma mira ca va imita deja... Nici ca si-a gasit degetul Speaking of which, si pe mine ma dispera acest lucru, avand in vedere ca eu nu am supt nimic, nici desht' si nici suzeta, iar tatal lui sustine ca nici el... Ba inca taica-sau a fost din aia care a refuzat sanul, ii placea mai mult "plasticul"... Of, cica trebuie lasati in banii lor, ca abia mai tarziu are loc "alegerea"... Dar daca se obisnuieste sa adoarma asa, de ex., cum poate renunta singur mai tarziu? Eu de cate ori il prind, il intorc pe partea dreapta si se enerveaza... Nu stie sa il suga decat pe stangul

Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Gata, am adormit copilu' si acum stau de forumit:)

Am fost la asistenta si Saara a luat in greutate 270g intr-o saptamana! Sfaturile ei au fost de mare ajutor si se vede pe cantar. Doamne ajuta!

Mi-am luat o fusta si pantofi...intr-un final! Sunt foarte incantata de achizitiile mele, mai ales ca pantofii i-am gasit la 20% reducere.

Chiar, vroiam sa va intreb...cand putem sa-i sprijinim pe bebelaci ca sa stea in fundulet?

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

Mergi la inceput