Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Carevasazica:

Ellenutz, Pavlova este o prajitura care se face ff usor, este gustoasa si de efect. Are blat de bezea, este umpluta cu frisca si decorata cu capsuni. Atat!

Prajitura cu ciocolata si bezea

Baza
80-100 g unt/margarina
0,5 pahar zahar (100 g)
3 galbenusuri
1 pahar faina (140-150 g)

Umplutura
150 g ciocolata
0,5 pahar stafide
0,5 pahar miez de nuca

Bezeaua
3 albusuri
0,5 pahar zahar
0,5 pahar faina

Se framinta un aluat din componentele enumerate. Se intinde un blat intr-o forma de 20-30 cm, in care s-a asternut in prealabil hirtie de copt. Se imprasite pe blat ciocolata taiata bucatele sau data prin razatoarea mare, stafidele si miezul de nuca.
Se bat albusurile cu zaharul pina se face o spuma mai fluida. Se adauga faina si se mai bate putin. Se toarna uniform pe toata spurafata blatului. Se da la cuptor, la foc mediu (180-200 C), pentru circa 30 minute, pina ce se rumeneste usor suprafata. Se taie bucati dupa ce s-a racit.

Sper sa-ti placa daca le faci..

Honey, pupam Andrew bebe mic si drag sa treaca supararea. 5 intepaturi!!! Ooofff..puiul mic!!!
Si la multi ani pentru aniversarea casatoriei!!! Sa fiti fericiti si sa va ajute Doamne Doamne!!

Mitsulinule, ce aventuri ai mai avut cu ploaia de ieri!!! Cand o mai patesti, sau ai nevoie de orice fel de ajutor, ai vazut unde stau! Da in beep si indrazneste. Ai usa deschisa la noi oricand doresti sau ai nevoie! Pupam bebeC si mami lui!

Laurici D, am citit ce ai patit in ziua aceea cu Eleni, usa blocata, oglinzi sparte. Au fost doar niste coincidente, stai linistita. Si cu ocazia asta ai facut si pe mesterul in casa! Pupam copiii dragi si pe mami lor harnicuta!

Danonique, ti-am vazut minunile! Ai niste puiuti tare scumpi si nici nu e de mirare cu o mami asa frumoasa!! Imi pare tare rau ca esti racita. Sper sa te simti mai bine in curand!

Ginette, tu te gandesti sa-i tai din portie iar eu nu stiu ce sa fac ca sa ia mai mult in greutate. Tot la 4 luni jumate Ana are 6200kg si nu mi se pare suficient (desi ea arata bine si este vesela). Asa ca eu zici nici sa nu te mai gandesti ca ar fi grasunica bebelina ta scumpa.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

miki, pai el dupa baita e mai molesit, dar nu adoarme instantaneu... Dupa ce suge, cand e pe cale sa adoarma, il pun pe umar si acolo se intampla shmecheria... Il iau sforaind ;)) Acum insa a adormit la san... Dar s-a chinuit in primele 30 min., cred ca avea aer mult... Mi-e teama numai sa nu vomite in somn si sa se inece, stau cu ochii pe el...

laura_dimitris, la printsesica! Pai... bubitele nu mi-au trecut asa de repede si urmez tratamentul, abia aseara l-am inceput...

jelimoni, te vedeam asa, trendy, pe plaja... Si cu tati tanar si bun Si credeam ca sunteti un cuplu d'asta care asteapta un bb "accident" (marturisesc ca la inceput nu am citit eu care cum ce fel, adica citeam, da' mi se parea imposibil sa retin numele si sa le asociez cu intamplarile...), care ar mai fi petrecut... Si nu stiu, te vedeam pe tine inainte sa ramai gravi asa mai... tzantzosha, nu stiu cum sa spun, asta era impresia pe care mi-ai lasat-o... Ma bucur ca m-am inselat, though! Uite, mie imi place poza asta de nu mai pot... E asa ... plina de pace... Bebe e divin si tu ai o privire de om coplesit de dragoste... Of, felicitari pentru expresivitate, eu ma exteriorizez mai greu...

Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

alina, , esti o draguta! Da'... Io's mai independenta asa, prefer sa ma descurc singurica... Oricum, merci mult de tot, nu stii cat inseamna pentru mine gestul tau!

miri, daaaa! Nu pot scapa de obiceiul asta nesuferit, da's al naibii de bune! Si asa merg de bine cu barfaaaa! Ce mai fac nazdravanii? Aaaa, am uitat sa iti povestesc atunci de ochii lu' Bruno care, btw, semana super-bine cu Monsieur Sacha... In fine, sunt gorgeous! M-au tulburat... Sunt un albastru aproape alb!!! Si mari ca doua farfurii! Cred ca intorceau toti oamenii capul dupa voi! Dar e super frumos si "produsul" de acum, adica... Sunt asa, culoarea mierii... Foarte rara nuanta... Speram sa ramana asa! La noi, nicio sansa,.. Au aparut primele pete maro...

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna fetelor,

Alina023, de taiat nu-i tai, da' m-a pus pe ganduri dr. ala.

Mama, ce bunatati ai facut acolo ! eu sunt antitalent total la bucatareala (nu mai vorbesc de dulciuri). Noroc cu mama.

NataliaS, sunt sigura ca n-o sa fie nici-o problema (te-nteleg ce simti si prin ce stres treci). pe Fanny mica ... si pe Ana....e, hai si pe mami

Buburuza mea a cazut lata; de-abia a terminta biberonu'; ii cadeau ochii-n gura.

Maine ma duc s-o impartasesc.

Ati fost cu bb-ii? Cand ati fost, dimineata?

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Gata fetele, am revenit...in loc sa ma culc, sau in loc sa ma ocup sa desfund un canal blocat eu va scriu voua. Uite asa. Azi simt ca am facut destule sacrificii, acum simt nevoia sa socializez!

Am vazut iar poze multe, sper sa nu uit pe nimeni:

Alina023, nu ca nu ma asteptam sa fie superbe pozele din studio...dar sunt chiar mai emotionante decat mi-as fi putut inchipui! Ca de obicei, cele cu fratii impreuna "fac toti banii". Ai doi copii superbi, Luca e un baietel energic si istet, care o sa fie un mare charmeur la viata lui hihi...iar Anita e o scumpa, cum si-a pastrat ea trasaturile din maternitate, si forma fetei! Cand Sofia se linge pe botic, mi-o amintesc pe Anita in filmuletul de acum cateva saptamani!

Iulia, bebe Iris e asa frumoasa...ca o poezie. Si cu ochisorii aia albastri...si tu nu vrei sa incepi diversificarea la patru luni, mama denaturata, cum te tii tu de alaptatul asta !
Ma gandeam la nasa lui Iris...saraca, toarna si ea ce sfaturi a primit la randul ei...unele de pe vremea lu' Pazvante clar, altele poate mai noi dar tot aiurea...e clar ca nu aveti aceleasi surse de informatii . Nu te mai enerva, ca tu stii ca faci bine ce faci.

Danonique, Albert mi se pare un printisor fermecator, care studiaza lumea cu intelepciune...si, sa-ti mai zic si eu ca ai o silueta superba? Iti mai zic...

Ellenuta, Bitzilina scumpa zici ca sta cu lingurita aia ca s-o mancam noi pe ea!!! O sa-i pun si eu la indemana Sofiei obiecte mici si usoare, ea acum apuca prosoape / carpe, si intinde mana si ma atinge, sau ma trage de par - am vazut ca o fascineaza.

Ereena, Mateiutu e un frumos, gras nu mi se pare deloc, e si lungut, e un flacaias bine dezvoltat!

AAAAA! Cat mai e inca "azi", urez si eu LA MULTI ANI clopoteilor nascuti pe 23 -decembrie, ianuarie sau februarie! Sa fie sanatosi si sa isi bucure parintii in fiecare zi!

Honey, asa m-am revoltat cand am auzit de 5 intepaturi..nu ma asteptam la atata barbarie in "the states"...Saracu' AJ cred ca e cel mai "intepat" clopotel...bine, probabil la un loc cu ceilalti clopotei de State...ufff, bine ca a trecut.

Am mai facut si noi cateva poze, nu semnificattive, nu multe da' se vede evolutia...de la pagina 7 din albumul Sofiei!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by miki_baby

Moni, si eu ii indes suzeta in gura cand o prind cu degetul! eu am inceput s-o spal pe maini cu sapun de cand si le baga asa in gura.

Mai fetelor, Saara a inceput sa tipe la greu! De plictiseala!! Ca atunci cand ma duc langa ea rade. Si mai face si ploita. Intr-o zi era numai stropi pe fata si nu stiam de la ce:)))

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

hehe...
felicitari pt cele 270 de gr!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Mitsu

Miri, ne lipsesti! Si daca ti-am facut pofta...cu iertare sa-mi fie! Dar poate te conving cu o brosa sa ne faci o vizita in Bucuresti, ce zici? Cred ca multe zuze ar fi prezente la apel daca ai veni tu... Chiar, voi cand planificati o vizita in tara? Si daca veniti, treceti si prin Bucale sau numai la Maramu'?

Ginette, nu-ti mai consuma neuronii pentru medicul acela! Zau asa!

Am uitat un lucru foarte important: sa va multumesc pentru aprecierile vis a vis de copilasii mei si de fotografii. VA MULTUMESC si va iubesc pe toate!!!

Jelimoni, ce bebe!!! ce mami!!! Ce poze!!! Minunati!!!

Danonique, am uitat sa-ti spun ca te invidiez pentru ce silueta poti sa ai!! Superba! Iar strengarii tai ma topesc. Imi place Albertu' rau de tot in poza asta: http://good-times.webshots.com/photo/2088532450103257307eLJrDK Are un zambet si o privire de milioane!!!

Miky Baby, petrecere frumoasa!! Sa te distrezi si pentru noi!!! Mi-e asa dor de o petrecere!!

Mai fetelor, eu am un fix cu salata mea boef. Voi ce credeti, se acreste daca o fac de maine pentru duminica?? Nu mai am cand sa o fac decat maine. Si tare as vrea sa pap de Paste si boef.

Hai va pupacesc si va citesc in continuare. Nu mai pot scrie deoarece al meu sot s-a culcat si fac zgomot la taste.

Somnici linistiti la mamici si la bebici!!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Mitsu, Tudor chiar incearca sa ne imite...faza cu limbutza azi a fost confirmata (acum cateva zile Ozi se juca asa cu el si am zis ca e doar o parere...dimineatza de exp se trezeste inaintea Ozanei si il tin pe burta mea sa scoata aerul dupa supt si atunci se impinge din piciorutze si bolboroseste in verva Oooo... vrea ca Ozi sa-l bage in seama.

cat despre borshuri...borsh de peste (la fel ca si cel de frunze numai ca dupa ce ai fiert borshul pui si pestele marunt sau doar capete si cozi si roshiile...neaparat la sfarsit cand opresti focul pui leustean si patrunjel tocat

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

miki, pai el dupa baita e mai molesit, dar nu adoarme instantaneu... Dupa ce suge, cand e pe cale sa adoarma, il pun pe umar si acolo se intampla shmecheria... Il iau sforaind ;)) Acum insa a adormit la san... Dar s-a chinuit in primele 30 min., cred ca avea aer mult... Mi-e teama numai sa nu vomite in somn si sa se inece, stau cu ochii pe el...

laura_dimitris, la printsesica! Pai... bubitele nu mi-au trecut asa de repede si urmez tratamentul, abia aseara l-am inceput...

jelimoni, te vedeam asa, trendy, pe plaja... Si cu tati tanar si bun Si credeam ca sunteti un cuplu d'asta care asteapta un bb "accident" (marturisesc ca la inceput nu am citit eu care cum ce fel, adica citeam, da' mi se parea imposibil sa retin numele si sa le asociez cu intamplarile...), care ar mai fi petrecut... Si nu stiu, te vedeam pe tine inainte sa ramai gravi asa mai... tzantzosha, nu stiu cum sa spun, asta era impresia pe care mi-ai lasat-o... Ma bucur ca m-am inselat, though! Uite, mie imi place poza asta de nu mai pot... E asa ... plina de pace... Bebe e divin si tu ai o privire de om coplesit de dragoste... Of, felicitari pentru expresivitate, eu ma exteriorizez mai greu...

Povestea nasterii
Ne facem mari!

chestia e ca am o sora inebunita dupa pozat...si vroia sa ma pozeze in toate ipostazele pana mi-o bagat "drogu" pe gat imi placea sa ma simt sexy deh...acum ma simt MAMICA!!! si e asa de bine!!am privirea unui barbat in devenire si e tot ce am nevoie sa ma simt implinita si fericita!!la trendy ppe plaja...te referi la vreo poza???ca n-am nici o poza la mare pe plaja!!sotu nu m-a dus nicaieri!!!
va pupacesc. s-a trezit piticu, doarme de la 6!!!sper sa nu ma chinuie la noapte..

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Alina nu fa salata maine...are gust de trecut si risti sa faci si alergie. Sambata merge...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput