Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Ginette - mersi de incurajare...Doamne ajuta sa fie bine, ca numai eu stiu ce stres am in mine...de purtata o port cu 2 scutece si numai in marsupiu, am si uitat de carucior :(
Mersi si de pupici :)

Si eu le-am impartasit pe fete, dar nu in WE trecut , ci in urma cu un WE, poate le mai impartasesc o data cand merg eu, desi eu n-am tinut post si nu stiu daca ma impartaseste cineva...

Merg la nani ca imediat se trezeste printzesa sa pape si maine parca ma vad cu ochii cazuti in gura de nesomn

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by ginnette

Seara buna fetelor,

Buburuza mea a cazut lata; de-abia a terminta biberonu'; ii cadeau ochii-n gura.

Maine ma duc s-o impartasesc.

Ati fost cu bb-ii? Cand ati fost, dimineata?

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Ginette, in general pe la ora 9 se duc copiii la impartasit. Noi am fost duminica trecuta, lume nu era prea multa - inca - in schimb multi parinti cu copii. Intrau, ieseau...povesteam eu ca Sofiei i-a placut tare mult vinul de impartasanie , se tot lingea pe bot dupa...nu parea interesata de semnificatia spirituala a momentului

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

grati.ela, merci de idee! Chiar ca de mult nu am mai papat o ciorbitsa de pestic! Yummy! Si leustean... Pun si eu la greu ca far'de el nu mi se pare ciorba ciorba!

jelimoni, nu erai pe plaja, erai chiar in zapada Nu stiu de ce, am vazut intinderea aia pustie si asa imi ramasese pe retina, ca esti pe plaja Uite www.flickr.com/photos/14883580@N05/1569614307/in/set-72157602415666578/" target="_blank">aici!

Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Alina eu tocam toate cele pt salata dar nu amestecam castravetii si gogosarii cu restul le pastram in frigider separat si in ziua respectiva sau cu o zi inainte le amestecam pe toate si apoi cu maioneza.Super bunatati ai facut,chiar daca nu par eu sunt o mancacioasa si o pofticioasa.Spor la treaba.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
Originally posted by stancutza

quote:
Originally posted by ginnette

Seara buna fetelor,

Buburuza mea a cazut lata; de-abia a terminta biberonu'; ii cadeau ochii-n gura.

Maine ma duc s-o impartasesc.

Ati fost cu bb-ii? Cand ati fost, dimineata?

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Ginette, in general pe la ora 9 se duc copiii la impartasit. Noi am fost duminica trecuta, lume nu era prea multa - inca - in schimb multi parinti cu copii. Intrau, ieseau...povesteam eu ca Sofiei i-a placut tare mult vinul de impartasanie , se tot lingea pe bot dupa...nu parea interesata de semnificatia spirituala a momentului

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Stancutza, si eu tot asa as vrea s-o duc, dupa masa de 7:30 - nu pot s-o duc nemancata ca ar insemna sa-i gonim clientii parintelui.

Cat priveste vinu' (scuze, da' cred c-am citit in diagonala ca n-am vazut mess-ul tau cu "placerea vinului"), si a mea e fan: la botez, se uita dupa popa, poate-poate se mai indura sa-i mai dea (de la cine o fi luat afinitatile de troscaneala ca tac'su nu e fan bautura; se-arunca pe la bunici ).
Si dupa, a inceput sa sughita (ca mai are chestia cu sughitul cam juma' de ora) de l-a pufnit rasu' pe parinte.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Buna seara zuzici.
Banuiesc ca cele mai multe dintre voi sunt in patut, in lumea viselor.

Noi am trecut cu bine peste ziua de ieri si azi.
Andrew a facut un pic de temperatura aseara,un 37,8 C ...desi ii dadusem Tylenol 0.4ml cand ne-am intors de la doctor.Asa ca aseara i-am mai dat inca 0,4 ml si a fost ok.

In rest, a papat cu pofta peste zi, a ras, s-a jucat cu jucariile (am vazut ca mai nou se agata de ele cu degetelele... da sa le apuce el).

Va multumesc tuturor pentru sustinere...vizavi de cele 5 intepaturi.Caci sora-mea si sotul tot m-au luat ieri peste picior, caci m-a busit plansul in cabinet, cand l-a intepat intr-una, cand intr-un piciorus, cand intr-altul.Ce stiu ei.

In alta ordine de idei... ne-a adus nashica... 2 spray-uri mari cu Apa Termala de la Avene... insa, cum ii dau lui bebe pe fata?? Spray-ez pe o fasha sterila si apoi ii dau cu ea pe fata sau cum? cAci spray-at direct pe fatza nu ii place. Plange.

Ne-a adus si Gaviscon Nourissant... dar nu stiu cum sa i-l dau . Miri..ma ajuti,te rog????

Am fost ieri la cumparaturi..i-amm luat lui bebe costumatia de Botez, sosetute speciale si ghetute,paturica speciala (dar i-am luat si un metru de panza alba frumoasa,sa-l tivesc eu.... si vedem pe care o va folosi la primit bebe la scoaterea din cristelnita).
Mai avem de luat ulei si prosop pentru Parinte.

Mi-a cerut si..funda alba. Stie cineva pentru ce anume???

Nu gasim lumanare speciala, lunga pentru Botez. Merge sotul , cand iese de la munca, la o Biserica Catolica,sa vada daca au ei, sau daca stiu unde anume sa gasesc.

Cine imi explica si mie ..cum anume tebuie procedat in ziua Botezului? Ne trezim, ii dau lui bebe sa pape..si... apoi ce??? Il imbrac eu in ce costumatie am prin dulap...sau... trebuie ceva nou? Il ia nasa sau eu? Cam ce anume trebuie facut. Cine il tine pe bebe, cand... din astea.
Multumesc anticipat.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Natalia... eu cred ca te va impartasi,chiar daca nu ai tinut post. Pe mine nu m-a "lasat" preotul sa tin post. A zis ca alaptez si nu sunt obligata sa tin post.Stiu ca lauzele sunt scutite.

Alinush mama, ce bunataturi ai facut tu acolo!!! Tare bine arata.
Si eu zic sa nu faci salata boeuf. Fa-o Sambata. Am inteles ca plecati... dar, nu s epoate sa o faci acolo unde mergeti? Si eu vreau sa fac, caci e preferata mea!!!!!
Am vazut si pozicile minunate. O iubesc pe Anita!!!! Si nu pot sa uit clipul cu ea sugandu-si buzita!!!!

Stancutza... am vazut si pozici cu Sofia... frumaosa dulce. Si mi-au placut enorm de mult, cele de la baitza de a doua zi dupa Botez.Superbe.

Stoisor, ma bucur ca ati trecut cu bine si voi de vaccin
.

Trimit acum si revin, caci vad ca-mi face figuri calculatorul.Sau netul. Unu din ele.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oita spune:

Hop si eu pe aici!

Natalia S,multumesc de raspuns!

Honey,de ce nu il intrebi tu pe preot,ce sarcini aveti fiecare(mamica,nasha,etc.)si asa stii exact si faci cum te sfatuieste dansul,fara sa te ingrijorezi ca ai gresit ,sau sarit peste ceva.

Am vazut si eu poze si filmulete,dar mi-e tare greu si teama sa nominalizez,sa nu uit pe cineva,oricum,bebeii si mamicile sunt extraordinari.Felicitari tuturor!!

Si tin sa mai felicit si pe Stancutza,TinaS,si Mitsu-bishu,pentru daruirea si consecventa lor,dar si pentru cum au reusit sa treaca peste toate incercarileNu ca celelalte fete nu ar reusi..

Sper sa reusesc si eu,cat de curand,sa pun poze cu fetita mea,sa o vedeti si voi pe bebi a mea,draguta de ea.

Va doresc sa treceti sarbatorile cu pace si bucurie!

Oita si bebita :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Hello!!!! In sfarsit dau si eu trezirea...va poftesc acushik (numai dupa ce faceti gym evident) la o cafea amara cu putina scortishoara...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

TinaS la Metro si Selgros au scoica auto la pret bun... Dak aveai timp iti recomandam scoica de la Jane (si-a luat o prietena si e extrem de incantata)...eu mi-am comandat de pe un site nemtzesc (l-am dat atunci) si am platit 50E...vezi sa fie omologat scaunul!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput