Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Ereena, ma tineam sa-ti spun dar am tot uitat: nashul Sofiei este convins ca unul din baietii lui - are gemeni - va ajunge sa aiba cariera preoteasca / inrudita, deoarece l-a apucat la botez pe preot de cruce, la fel ca Mateiutu' tau!!!

Poate ne amintim faza asta la anu', cand ii luati motul...sa-i puneti si o cruce pe tava, si vedem daca se confirma ce zici?

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Despre noi....hmmmmm

Bebe gangureste,e asa un dulce... incearca sa ma imite... cand il strig Andrew...asa, mai lung, melodios.,..si el raspunde..."accuuuu"....Avem si cateva filmulete, dar trebuie tati sa le scurteze ca sa le pot pune pe webshots.

E din ce in ce mai atent la ce se petrece in jurul sau, sta treaz mai mult si mie mi se pare ca nu petrec destul de mult timp cu el jucandu-ma si distrandu-l.

Nu l-am scos afara deloc saptamana asta, caci a batut foarte tare vantul, desi a fost destul de cald.

Nu ii fac baie in fiecare seara,ci cam la 2-3 zile...(aici ma cert cu sotul, caci nu vede sensul in a il imbaia zi de zi, plus ca am citit si ca... nu e nevoie de baie zilnica ci maxim de 2-3 ori/saptamana, caci se usuca pielea bebelusilor).

Nu il masez, nu facem gimnastica (asa cum am vazut ca faceti voi).

Mai nou nu mai am lapte aproape deloc si... am ajuns sa recurg la sticluta cu formula destul de des, altfel urla intr-una si e nervos si frustrat,oricat as incerca sa il mut de la un san la altul.
Il pun la san, suge ce e de supt...termina in 2-3 minute..si apoi ii da drumul si incepe sa urle.Ii bag sanul din nou in gura si il scuipa,se enerveza si plange cu lacrimi de ti se rupe inima.
Iar sanii mei sunt moi ca niste mingii de jelly... si nu iese nimic din ei.

Concluzia??Sunt o mama ignoranta, o mama denaturata in adevaratul sens al cuvantului, nu fac multe chestii din ce faceti voi si asta ma intristeaza si ma streseaza si imi vine sa plang tot timpul.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oita spune:

Aaa,deci asta era!Oricum,multumesc celor care mi-ati urat bun-venit!

Honey,sa stii ca eu m-am uitat la pozele puiului tau,si nu numai,si vreau sa-ti spun ca e un scump,blondin si cu un zambet tare sugubat!
So,cand mi-am aruncat privirea prin celelalte"ograzi" maaaaaare mi-a fost mirarea sa descopar numai bebei frumosi,care mai de care mai aratosi si mai dulci,de nici nu mai stiu pe care sa-l amintesc mai intai:ca sa nu mai zic de mamici,ce grijulii si atente sunt cu ei!Felicitari tuturor!

Eu am o fetita nascuta in ianuarie,pe 9, si mi-ar placea sa va arat si eu poze cu ea,dar,spre rusinea mea,nu prea ma descurc sa pun poze aici,asa cum faceti voiDaca vreodata vreuna dintre voi are o clipa libera sa-mi spuna si mie ce si cum,i-as fi recunoscatoare si-i multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

honey nu mai gandi asa!! ptr andrew esti cea mai buna mama!! poate pttr ca te stresezi, nici lapticu nu mai este asa mult. bea multe lichide, apa plata in special, ceiauri ptr lactatie .. dormi, odihneste-te!

cat despre masaj si gimnastica ... hai ma honey .. nu-ti ia mult timp sa stii. si ii ajuta si pe ei. ca stau mititeii mai mult pe spate si pe la cutulitele alea trebuie "trasi" ca stau strnse toata ziua!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Honey nu te mai supara, nu uita ca noi avem si dezavantajul fusului orar, asa ca uneori e normal ca mesajele noastre sa treaca mai neobservate. Eu de multe ori daca aveam nevoie de raspuns am repetat intrebarea. Si asa e noi avem "dezavantajul" ca suntem mai mici si ne confruntam cu probleme care s-au mai discutat aici , dar si avantajul ca acum sunt multe mamici cu experienta proaspata si daca intrebam ceva care e arzator sigur primim raspuns. Nici tu nu cred ca ai timp sa raspunzi tuturor, iar la poze de multe ori ne uitam ne bucuram de ce copii frumosi sunt la noi la odisee, dar nu reusim sa scriem fiecaruia in parte. Fiecare din noi stie inca ca bebele ei e cel mai cel Vine acum vaccinul de 2 luni, sa ne scrii cum a fost, noi abia pe 23 ne ducem.
Acum am citit ce ai scris despre tine si meriti bataitza. Cum sa fii mama denaturata? Nici in gluma sa nu spui asta! Bebe Andrew s-a dezvoltat foarte bine, e un scump zambaret si tu esti topita dupa el. Ca nu mai ai lapte nu e bine dar nu e nici o tragedie, mai incearca ceaiuri multe si pastilute de stimularea lactatiei, daca nu merge accepta ca asa e corpul tau si concentreaza-te pe alte activitati cu bebele. Nu esti singura care trece prin asta, nimeni nu poate sa te judece, doar sa fii tu cu constiinta impacata ca ai incercat tot ce era in puterile tale sa pastrezi lapticul. Eu sunt dependenta de pastilele si ceaiurile de lactatie, nu e usor dar nu am ce sa fac, am acceptat ca sani mari nu inseamna si productie corespunzatoare de lapte. Cat despre masaj, vezi ca am pus un link despre asta la capitolul trecut. incearca si o sa vezi cat de placut e si pentru tine si pentru el(la noi a intrat in rutina zilnica, la noi a mers mai bine cand ii si vorbeam/cantam in paralel).

Hai ca am scris un roman, dar sper sa fii mai ok.

Eliza
Emma(19.02.2008)
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

quote:
Originally posted by honey79

Azi am implinit 8 saptamani.

In alta ordine de idei....se vede ca nu mai suntem "iubiti".

Si da, ne simtim si noi invizibili si fara importanta.De-aceea nici nu am mai scris nimic o saptamana.
Ce sens are? Noi suntem mici,nu ne confruntam cu problemele de la 3-4 luni inca, deci nu am stii sa dam raspunsuri la intrebari, sau sfaturi, etc.

Aseara am pus un mesaj, cu poze noi cu Andrew.... doar o zuzica a remarcat.
Ohhhh well.....

Edit: Acum am vazut ca au fost 2 zuzici (Ramona si Stancutza) care ne-au remarcat mesajul. Multumim frumos.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem

Vali

la multe saptamani si la mai mare bebe Andrew,inveseleste-o umpic pe mami pui mic cu un zambetel dulce ca i supa..........noi suntem cam deodata ...adica bebe mic cu bebelusa mea ,ea e din 15 .02

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ellenuta... nu am nici un medicament de copii in casa, daca-ti vine sa crezi.
Bine tuseste ... asa, cand si cand nu tot timpul si mai stranuta tot asa. Febra nu face,caci i-am tot bagat termometrul in fundulet.Are ba 37, ba 37,1.... fara sa scad cele 0,5 grade.

Cu kk.... nu stiu ce sa zic.Decat ca, nu mai e alaptat la san exclusiv. Cum am zis mai devreme, apelez la formula de 3-4 ori pe zi, asta dupa ce ma lupt cu el sa stea la san sa suga cat mai mult.
Stiu doar ca... kkuta e schimbata. E galbena, pastoasa si mai lichida ca de obicei. De mirosit sa imi mute nasul... nu miroase.Dar cine stie...poate oi avea eu un nas nesimtit.
Mucus in kk.... hmmm... cum trebuie sa fie? Caci asa... am mai vazut ceva care seamana sa zicem cu mucusul, dar... nu m-am ingirjorat. Trebuia oare??????

Plus ca.. mie mi se pare ca bebe al meu... caruia i-am pus numele Iaurtel..... nu prea ia in greutate.Asa, arata bine... a facut iarasi falcute, bulanelele s-au ingrosat si ele.... caci vad ca si Pampers nr 2 incep sa ii lase urme pe picioruse.Doar ca... nu mi se pare ca s-a ingrasat ... nu mi se pare..greoi.

Ma rog, marti mergem la doctor, caci ne asteapta pentru vaccin, dar as vrea sa vorbesc intai cu pediatra sa il verifice pe toate partile , sa fim siguri ca nu e bolnavior.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Honey-Bunny, e timp pentru toate, zau daca ai de ce sa te simti asa...si pentru masaj, si pentru gimnastica, si pentru jucat...Daca ai citit din urma, poate ai observat ca si eu intrebam care este cel mai potrivit moment al zilei pentru gimnastica si masaj? De unde se deduce clar ca nu a intrat in rutina noastra zilnica! Iar cu jucatul...si eu am avut remuscari, dar cateodata din cauza oboselii nu imi mai venea sa deschid gura nici macar ca sa vorbesc cu Sofia...asta e, nu putem fi tot timpul entertaineri perfecti pentru copiii nostri...si, mai in gluma, mai in serios, de ce crezi ca se comanda intr-o veselie centre de joaca pe-aicea? Pentru ca micutii nostri sa se joace SINGURI!

Sunt convinsa ca aveti suficiente momente de priviri, dialog, atingeri si complicitate, tu si micutul AJ, care intr-adevar iti seamana ... la gura cel putin. Bebelusii se bucura de prezenta mamelor si daca nu primesc masaj sau gimnastica. Cu baia zilnica...nu stiu ce sa zic. Stiu doar ca Sofiei ii place, e un moment placut pentru toti trei, si nu vreau s-o privez de el deocamdata. Plus ca doarme mai bine dupa .

Hai fruntea sus, sa treaca gandurile astea...silly :-)

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

stancutza, m-am emotionat cand am citit :-) sigur am sa tin minte .te pup

HONEY , SCRIU CU LITERE MARI CA SA VEZI SI SA BAGI LA CAP BINE BINE, CA DE NU ,VAI DE PIELEA TA . nu iti permit nici macar sa iti mai treaca prin cap asemenea ganduri. esti cea mai buna mamica pt puiul tau, si faci lucrurile astefl incat sa ii fie lui bine. laptele se produce daca tu esti linistita si te bucuri intr-adevar de toate gangurelile puiul tau iubit, si ii transmite starea ta atunci cand papa. eu ma numar printre cele care se lupta pt laptic, imi amarasc sufletul cu tinctura de marar si ceaiuri si daca nu o sa mai am intr-o zi mai devreme sau mai tarziu , am sa ma impac cu ideea ca am facut tot posibilul.
cat despre masaj ,eu ii fac inainte de baitza si tare mult ii place si ii e de folos,li se tonifica musculatura.peste ast nu sari .
baitza ii fac o zi da si una nu ,atunci il spal si pe par ,eu zic ca e suficinet de des
te pup dulce dulce si pe bb andrew
te rog din uflet nu mai gandi asa

Irina de Matei

1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

honey ar trebui sa iti iei medicamente ptr bebe sa le ai acolo, nu stii niciodata. dai putin ceiut dar sa fie caldut si vezi cum ii e.

si despre kk .. daca era diaree, mirosul iti muta nasul din loc .. iti venea sa vomiti .. vorba lui miri.

nu te ingrojora cu greutatea. asteapta cantarul de marti. oricum, bebeii au si ei perioade de stagnare .. a mea a luat in 9 zile doar 55g ... acum si*a revenit e ok.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput