Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

ma uitam la mathias. bavetica bleu e uda de balute????? matei are manecile fleasca de atata ros la ele

Irina de Matei

1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

mai, si eu stiu persoane la care a functionat, insa nu scotch...au luat de la farmacie ceva leucoplat special, ca o matasica era si se desprindea f repede in contact cu apa.

quote:
Originally posted by Ereena

quote:
Originally posted by Ven

Zuzici, sper ca glumiti cu chestia cu lipitul urechilor cu scotch, nu?

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

nu, eu stiu persoane care au procedat asa si ele spun ca a funtionat. eu nu as putea . ma gandesc acum ca daca i-as fi pus caciulita ar fi fost mai bine ,asa cand intoarce capul isi prinde urechea stramb

Irina de Matei

1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Azi am implinit 8 saptamani.

In alta ordine de idei....se vede ca nu mai suntem "iubiti".

Si da, ne simtim si noi invizibili si fara importanta.De-aceea nici nu am mai scris nimic o saptamana.
Ce sens are? Noi suntem mici,nu ne confruntam cu problemele de la 3-4 luni inca, deci nu am stii sa dam raspunsuri la intrebari, sau sfaturi, etc.

Aseara am pus un mesaj, cu poze noi cu Andrew.... doar o zuzica a remarcat.
Ohhhh well.....

Edit: Acum am vazut ca au fost 2 zuzici (Ramona si Stancutza) care ne-au remarcat mesajul. Multumim frumos.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Fetelor, mie una mi se pare contra firii sa faci asa ceva. Pe bune. Markus e si el....clapaug - eu asa ii zic. Sotul nu e, eu nu-s, dar sunt convinsa ca pe cineva din cele doua familioane ale noastre a mostenit copilul. Deci daca e sa fie.....asta este, frate! Nu ne punem noi cu mama natura.....parca si Mathias incepe sa le faca putin clapauge, dar nu ma stresez. Insa la amandoi am avut grija mereu sa nu le stea urechile indoite sub caciula sau cand intorceau capsorul pe o parte.
Am dubii mari ca functioneaza, oricum. Dar poate sunt eu mai 'toma necredinciosul', nah. Parerea mea, hic!

Ereena,
1. tunsoarea asta, daca vreau sa arate ca in poza aia "8 Martie", da, trebuie sa merg la coafor. Daca vreau sa arate ca in pozele unde sunt bruneta, atunci trebe numa sa ma fac eu cu placa (pt. ca am ceva natural in el, si atunci varfurile stau in toate directiile).
Daca e lung, asa cum eram eu obisnuita (ma rog, lung asa, pana la umeri), atunci il prind in coada cand n-am chef de el si gata! Asta e marele avantaj.....
2. da, bavetica lui Mathias e plina de bale in poza, se vede ca si pe botic e plin de bale. si schimbam cate 4-5 bavetici pe zi, care le porti stoarce dupa! nu exagerez....dar asa a fost si la Markus, si v-am zis, primul dinte la 1 an, asa ca nu ma stresez, din nou: asta este!

fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by honey79

Azi am implinit 8 saptamani.

In alta ordine de idei....se vede ca nu mai suntem "iubiti".

Si da, ne simtim si noi invizibili si fara importanta.De-aceea nici nu am mai scris nimic o saptamana.
Ce sens are? Noi suntem mici,nu ne confruntam cu problemele de la 3-4 luni inca, deci nu am stii sa dam raspunsuri la intrebari, sau sfaturi, etc.

Aseara am pus un mesaj, cu poze noi cu Andrew.... doar o zuzica a remarcat.
Ohhhh well.....

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem

Vali

Honey,

stii si tu doar...ca s-au mai dat explicatii pe aici...cum e sa raspunzi printtre picaturi...faptul ca bb AJ este mai tanar decat UNII clopotei (dar nu decat toti!) nu inseamna ca nu il vedem, admiram, ca nu ne pasa de problemele voastre etc. Daca e sa stam stramb si sa judecam drept, din cate am observat eu intrebarile tale au cam primit raspuns...cam de fiecare data. Iar voi (tu si, bineinteles, bb AJ) sunteti beneficiari directi ai experientei zuzelor mai "inaintate", chiar si cu cateva saptamani. Si eu am dat sfaturi din proaspata mea experienta, ori de cate ori am stiut. Asta ar trebui sa te bucure nu sa te supere...Mie de exemplu imi era ciuda la putin timp dupa ce am nascut ca nu fusesem mai atenta la problemele dezbatute de zuzicile mai inaintate, cu clopoteii deja acasa, pe cand eu eram graviduta pe ultima suta de metri. Si cateodata imi era jena sa pun intrebari la care stiam ca se raspunsese deja, din acest motiv.

Oricum, invizibili nu cred ca ati fost, sau nu mai mult decat alte zuze care s-au simtit "invizibile"...Hai nu mai fi supi, scrie-ne din nou asa cum aveai bunul obicei!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia
Botez Sofia si
Scalda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

ven , iti vand un pont sa te coafezi usor acasa. cumperi bigudiuri cu arici fff mari pt partea de deasupra mai lunga ,suficient de mari cat sa se ruleze parul o singura data,iar pt acolo unde e mai scurt mai mici ,la fel sa se ruleze cam o data pe bigudiu. nu necesita mari filozofii. usuci parul cam trei sferturi ,sa mai ramana doar usor jilav, perii parul foarte bine si rulezi bigudiul tragand spre fata ,ca sa ia volum . nu trebuie sa pui fasii foarte subtiri , cred ca vreo 5 bigudiuri pe crestet ca o creasta si cate unul pe fiecare lateral. si stai cu ele prin casa pana se usuca. e foarte usor

Irina de Matei

1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

honey hai nu te mai fii suparici. toate am trecut prin asta .. prin sentimentul de ignorare. si nu cred ca noi, zuzele te-am lasat vreodata fara raspuns la o intrebare ..

m-am uitat si la pozute, bebe andrew tine deja jucarii in mana?? super .. a mea doar le pipaie si le apuc .. pe astea atarnate de carut sau in centru de joaca si le duce la gurita dar nu le tine in mana ... si mi se pare ca bb andrew iti seamana, am dreptate??

fata sa treaca supararea

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Fetelor... nu vreau sa fac din tantar armasar.
Asa m-am simtit.
Acum vreo 2-3 capitole am scris vreo 3 mesaje, care s-au pierdut in multime... si,da...nu mi-a picat bine.

Spuneam pe atunci ca bebe al meu tuseste si stranuta. Ma rog....in ca ne confruntam cu tusea si stranutul.... ba mai nou facem si kk foarte moale si pastos.

Nu am zis ca nu as fi primit raspunsuri atunci cand am avut nevoie de ele... doar ca.... m-am simtit ignorata.
Banuiesc ca a fost din cauza intalnirii zuzelor.... caci saptamana trecuta asta a fost subiectul principal.De unde ... si faptul ca nu am fost singura care s-a simtit asa: a mai fost si Lala20 si inca o zuzica, scuze ca nu am retinut numele.

Stiu teoria si stiu ca..se citeste mai pe...sarite... dar nah, eu va spuneam cum m-am sitmit.
A trecut... ca atare, aseara am postat un mesaj, iar azi inca unul... si inca unul.
Dar, o saptamana am stat pe..bara.

Va pup.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ereena, mersi, esti o scumpa! E foarte bun pontul, si, uite, ca sa vezi, si coafeza mi-a spus exact aceeasi treaba sa o fac, ultima data cand m-a vopsit bruneta. Ca m-am plans ca acasa niciodata nu ma voi putea face asa frumos ca la coafor.
O sa imi cumpar bigudiuri, fix din alea a zis si ea. Sper ca reusesc ceva, ca sunt cam afona la capitolul asta, nu m-am bigudat in viata mea

Honey, lasa prostiile si hai si scrie aici despre voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

honey ptr tuse poti sa-i dai preventiv niste panadol baby. dr meu imi spunea ca daka nu face febra, pot sa-i dau si putin ceiut ptr tuse - dar sa fie caldut.

cat despre kk .. daka nu pute sa-ti muta nasul si nu are mucilagiu asa prin el, atunci e ok. bebeii alimentati exclusiv la san nu fac nicodata diaree .. mie mi s-a parut ca a mea are diaree si i-am dat debridat .. de atunci e tare constipata pitika

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput