Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 9
honey79 spune:
Eliza, noi pe 22 mergem la vaccin (exact cand implinim 3 ani de casnicie). Speram sa fie bine.
Ellenuta, ai tu dreptate cu masajul...dar uite, ca am ignorat.
Am zis eu.,..ca sunt o ignoranta.Si unde mai pui ca am si uleiul de la Sanosan (adus din Romania) dar... nu m-am tinut de masaj. Asa, ii mai faceam cand si cand, dupa baita, caci inainte de baie nu e chip sa stea la masaj.Si dupa baita , aveam de furca cu urletele lui, poate de aceea am si ... renuntat??
Offfff...
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
oita spune:
Am citit ca discutati despre urechiusele bebeilor,clapauge sau nu.
Sa va spun si eu cateva cuvinte:
Mie dintotdeauna mi s-a parut ca am urechile clapauge,adica atunci cand aveam parul lung si-l tineam prins in coada,se vedea clar ca am lobii indreptati in exterior,asa,in afara capului,si tot timpul m-am ofticat,asa ca,atunci cand s-a nascut bebi a mea si i-am facut eu "controlul" mai amanuntit decat o soacra,am fost foarte feriicita sa descopar ca ea are urechiusele apropiate de cap,asa,dragute,cum imi doream eu mereu sa le am.Eee,timpul a trecut,si de la o vreme,uitandu-ma mai atenta,am descoperit ca una dintre urechiuse are pavilionul departat de cap,adica e chiae clapauga,si inainte nu era,stiu sigur,si cred ca e asa numai din cauza neglijentei mele,ca i-o fi apucat sub cap cand a dormit pe partea respectiva,,,Ce sa va mai sppun,ca mor de ciuda!Chiar si sotul mi-a confirmat ca are o urechiusa clapauga,biata bebi,numai vina mea e,mama neatenta ce sunt
Ellenuta spune:
miri tu pe unde umbli, mami??????? we miss you!!
am si uitat sa te mai intreb .. i*a trecut sotului tau arsura?? si pisicu ce face .. i-ai pus in ghips labuta??
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
honey79 spune:
Fetelor, haideti ca am acaparat acum discutia.
Eliza, am salvat linkul de la tine... si l-am studiat.Il astept si pe sot si diseara incercam la modul serios.
Stancutza, fetelor... si eu am ceaiuri pentru laptic... si beau cam 4 cani pe zi , plus doze de bere fara alcool ( de mi s-a luat.... eu fiind cu vinoasele).
Pastilute de alaptat, nu stiu de unde sa iau aici. Eliza.. se gasesc ..over the counter...sau???
Si..nu-mi spune de sani mari si lapte putin..caci.. cunosc. Eu am acum 90D , deci ditamai bidoanele si uite,.... ca ma lupt sa fac ceva laptic.
De odihnit, eu zic ca ma odihnesc. Adica, dorm cam de pe la 1-2 noaptea pana a doua zi la 11-12.... cu intreruperile de rigoare pentru alaptat ( la 4, la 6, la 8, la 11).
Bebe si-a bagat iarasi masa de la 3,30 - 4 am. A avut si o perioada cand dormea de pe la 12 pana la 5:30...dar acum si-a schimbat iarasi orarul.
Adevarul e ca, noi nu avem nici o rutina...in absolut nimic. Eu sunt sclavul lui Andrew-Iaurtel. Daca el are chef de papat, atunci ii dau sa pape.Daca vrea sa se joace/vorbeasca/gangureasca,atunci asta facem.Daca vrea sa doarma, atunci il las sa doarma.
Dar nu are un program impus.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by stoisorquote:
Originally posted by ceska777
Stoisor,
si noua ne place de voi!
Si mi-a trecut prin minte ca noi am putea sa ne vedem.... teoretic... la vara in august pe 03 avem in Timisoara botezul lui Benji iar apoi plecam 1 saptamana in munti la Arpasu de Sus (sau dessous -cum zice sotul el referindu-se la lenjeria de dama, sper ca am scris bine) asta e undeva intre Sibiu si Brasov si in plus vrem sa vedem mai in liniste Sibiul ca in 2006 abia am trecut prin oras ca prin branza: ploua si erau f multe strazi inchise pt lucrari! Abia astept oricum vara asta!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aaici...
http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
POZE F NOI AICI
http://community.webshots.com/album/562979681SvBupY
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ramane pt august atunci,eu stau in Avrig la 25 km de Sibiu si treci pe la noi ca sa ajungi la Arpas,Sara se agita pe umaru meu de o scap
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati
alina, azo m-o sunat sotu din avrig!!daca stiam veneam si noi intr-o vizita :)
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by Ereenaquote:
Originally posted by Ellenuta
ereena
chiar ca fotomodel!! ce frumusel e mateiu!!!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
ii primesc pe la agentii si in prezentari daca sunt urecheati? :-))))
Irina de Matei
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE
si eu unt stresata de urechi,ca sotu a fost dumbo in persoana...si-a facut operatie :))
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
darene spune:
Hop si noi!
Honey iti recomand cartea(daca nu o ai):"Caring for your baby and young child birth to age 5",recunoscuta de American Academy of Pediatrics.Scrie pe spate ca e 20$,mie mi-a adus-o sora impreuna cu cea scrisa de familia Sears "The baby book".
Iti traduc din ea un pic.
Despre caca:Daca e hranit cu formula,kk va fi de culoare cafenie (tan) sau galbena.Va fi mai tare decat la un bebe alaptat dar nu mai tare decat peanut butter.
Despre baita scrie ca: nu e nevoie in fiecare zi ci de 2-3 ori pe sapt in primul an de viata.Baita mai frecventa poate sa-i usuce pielea.In primele luni e mai usor sa-i faci baie dimineata cand bebe e alert si in casa e liniste si cald.Atunci cand va trece la baita in cada(de obicei cand sta in fundulet) vei dori sa-i faci baita seara in zilele de baita.
Despre tuse si stranut nu stiu ce sa-ti spun;si Khalid mai tuseste si stranuta - tuseste cand se inneaca cu saliva,laptic iar de stranutat - de la praf,de la mucisori,cateodata si dupa ce ii pun ser in nasuc.
Poze Khalid
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
oita spune:
Honey,daca te face sa te simti mai bine,afla ca nici fetita mea,care a implinit deja 3 luni,nu are inca un program impus,caci ea a fost diagnosticata din prima saptamana de viata cu reflux gastric,iar pediatra mea ,din ro, mi-a zis sa-i dau sa pape la cerere,ceea ce am si facut:motiv pentru care ea papa cam din doua in doua ore,uneori si mai devreme,ca sa nu mai vb de zilele cand avea palier de crestere,,,dar,asta e,ma trezesc noaptea de 3-4 ori sa pape ea,si ziua mananca des,insa,ma bucur ca a luat in greutate f bine,e vioaie,vesela si,,,,,e a mea!
Uite,pe mine pediatra tot din rom m-a sfatuit sa-i cumpar cantar neaparat,afland ca are reflux,sa pot controla greutatea fetitei.Si i-am luat unul simplu,de la baby r us,de vreo $60,si de atunci am scapat de multe griji si asteptari.Eu zic sa-i iei si tu unul,apoi stii exact ce si cum sta treaba cu greutatea,fara sa te mai ingrijorezi inutil. Aaa.dar sa nu-l cantaresti zilnic,ca dai in altele atunci.Eu o cantaresc saptamanal,sau,daca am eu ceva,suspiciuni,;la 3 zile,si asa stau f linistita in privinta greutatii.Sper sa te mai linisteasca ce citesti de la mine,
Eliza spune:
Honey- sigur ca sunt fara reteta. Legasesti in supermarket sau pe net(amazon de exemplu). Eu iau More Milk Plus de la Motherlove(4-5 pe zi), Lactation Blend de la Vitaminica(de astea iau 2 pe zi sau daca nu iau primele iau 4 din astea) si mai iau Spirulina(ar trebui 6 dar eu iau 3).
Cu masajul vezi ca nu o sa-i placa de la inceput, dar tu incerci si a doua zi si a treia, incet incet o sa vezi ca o sa-i placa. Eu ii si cant in timp ce-i fac masaj si se relaxeaza extraordinar. Nu insista insa daca vezi ca e prea obosit sau nu are chef.
Eliza
Emma(19.02.2008)
Povestea nasterii
darene spune:
Am vazut si poze cu Andrew - creste frumos,e un scump,mi se pare mie sau e blond f deschis?
Ce-ai cu saracutul baiat Ereena?Mateias nu e gras,e doar bine facut..Imi plac tare mult falcutele lui si nu mi se pare deloc urecheat,al meu are urechile cat jumatate din cap am mare grija sa nu devina si indoite.O sa-i las plete sa-i acopere urechile in acest caz.
Pup.
Poze Khalid
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007