Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 10
honey79 spune:
Va multumesc fetelor de sfaturi.
Darene, o sa ma uit zilele astea, cand vom ajunge in Mall, dupa carte.Despre baita exact acelasi lucru l-am zis si eu, caci am citit exact aceeasi chestie.
O sa dau comanda de pastilutele pentru alaptat Eliza... chiar pe Amazon...daca se gasesc acolo.
Ma uit dupa-amiaza.... caci acum, bebe doarme si am bagat o masina de rufe la spalat, apoi la uscator si sa le calc.... dupa care o sa pregatesc cina...
Ma tot uit pe geam, doar doar s-o opri vantul, sa il scot pe Andrew-Iaurtel ( si-a capatat numele asta, din cauza de regurgitat laptic ce seamana aproape ca iaurtul).
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by honey79
Despre noi....hmmmmm
Bebe gangureste,e asa un dulce... incearca sa ma imite... cand il strig Andrew...asa, mai lung, melodios.,..si el raspunde..."accuuuu"....Avem si cateva filmulete, dar trebuie tati sa le scurteze ca sa le pot pune pe webshots.
E din ce in ce mai atent la ce se petrece in jurul sau, sta treaz mai mult si mie mi se pare ca nu petrec destul de mult timp cu el jucandu-ma si distrandu-l.
Nu l-am scos afara deloc saptamana asta, caci a batut foarte tare vantul, desi a fost destul de cald.
Nu ii fac baie in fiecare seara,ci cam la 2-3 zile...(aici ma cert cu sotul, caci nu vede sensul in a il imbaia zi de zi, plus ca am citit si ca... nu e nevoie de baie zilnica ci maxim de 2-3 ori/saptamana, caci se usuca pielea bebelusilor).
Nu il masez, nu facem gimnastica (asa cum am vazut ca faceti voi).
Mai nou nu mai am lapte aproape deloc si... am ajuns sa recurg la sticluta cu formula destul de des, altfel urla intr-una si e nervos si frustrat,oricat as incerca sa il mut de la un san la altul.
Il pun la san, suge ce e de supt...termina in 2-3 minute..si apoi ii da drumul si incepe sa urle.Ii bag sanul din nou in gura si il scuipa,se enerveza si plange cu lacrimi de ti se rupe inima.
Iar sanii mei sunt moi ca niste mingii de jelly... si nu iese nimic din ei.
Concluzia??Sunt o mama ignoranta, o mama denaturata in adevaratul sens al cuvantului, nu fac multe chestii din ce faceti voi si asta ma intristeaza si ma streseaza si imi vine sa plang tot timpul.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Vali
honey special pt tine am pus filmulete cu robert la gimnastica,asa tin minte ca ai vrut sa vezi..
e ca o joaca, sa sa-ti placa sa-i faci! pup fata si bebe Andrew
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
oita spune:
cat despre baita,,,,ce sa-ti zic?!Mie si in spital,dar si pediatrul de aici mi-au zis sa=i fac de 2-3 ori pe saptamana,sa nu i se usuce pielea.insa ,pediatra din rom m-a sfatuit sa-i fac baie zilnic,pana la un an,iar eu asa am ales.
Stiu ca sunt zuza rau,dar asa ma simt eu mai bine,cand consult doi doctori,si apoi,ce credeti?!fac cum imi convine mie din ce mi-au zis ei,adica ,deoarece lui bebi ii place f mult la baita,si mie mi-e drag sa-i fac baie,ii fac zilnic.E-adevarat,se cam uita chioras la mine pediatrul de aici,care-i un tip supr destept,a terminat la Stanford si e si f citit,ca sa nu mai spn ca are si el un bb de 2 anisori,deci,si propria-i experienta,dar eu imi urmez instinctele si-i spun si cum procedam noi,in rom
Cand l-am intrebat de ce sa nu o spal zilnic,mi-a dat acelasi raspuns din carti,ca i se usuca pielea,dar ei nu i s-a uscat,cu atat mai mult lui bb Andrew,daca sunteti in texas,acolo aveti umiditate,nu ca aici,asa ca,,,go for it!
gattasalvaje spune:
Buna seara zuzelor !
Da' ce limbarita ati avut azi...n-am reusit sa citesc nimic din urma , dar promit sa nu ma culc pana nu ajung la zi.
Saratzica mea cred ca s-a speriat de amenintarea cu spitalul si a inceput sa manance mai bine. Problema ei nu este laptele , ci biberonul. E greu pana i-l bag in gura si-o fac sa traga. Am pacalit-o azi noapte punand glicerina boraxata pe tetina si mi-a luat bibe fara nicio opozitie. Am continuat si azi cu tactica asta si vad ca pana acum a mancat dublu fata de ieri. Doamne-ajuta s-o tina tot asa!
Toata ziua m-am chinuit sa-i iau o proba pentru urocultura...am pus 5 pungute pana am reusit sa colectez in una. Ba se dezlipea , ba Sara facea pipi pe langa , ba facea caca si compromitea proba...Intr-un final a facut in punguta , pe la ora 17 si-am fugit la Victor Babes.
Aseara , la spital , doctorita mi-a zis ca ar fi bine sa-i fac si o analiza la caca , copro si nu mai stiu cum , nu coprocultura , ci altfel...e o analiza care presupune recoltarea de caca direct din intestin , cu ajutorul unei sonde...daca stiti cum se numeste, pliz , spuneti-mi si mie ca n-am gasit nimic pe net.
La Victor Babes nu faceau analiza asta si tipa de la receptie era habarnista , n-a stiut sa-mi spuna cum se numeste.
Haideti ca ma intorc sa mai citesc si revin.
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
honey79 spune:
Jelimoni...dar ai scos filmuletul acela cand il intorcea pe burtica?Caci m-am tot uitat dupa el, dar nu l-am mai vazut.
Andrew cred ca e prea mic acum, pentru genul acela de gimnastica.Tu ce zici? Abia luni facem si noi 2 lunite.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Vali
grati.ela spune:
fetelor faceti sau ati facut bebeilor ROTARIXUL?
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
darene spune:
Ellenutza m-ai facut sa rad cu "scary mouvie",e o frumoasa Bitzica ta.Si ce superb e in Cismigiu,vreau si eu.
Honey,Eliza mai zic o data:la mine merge de minune fenugreekul-in US sigur se gaseste(capsule mai ales),dar nu trebuie sa ai probleme cu glicemia.In plus transpir mai mult si am un miros dulceag - cica de maple sirop(nu stiu cum e siropul asta).Am perioade cand il intrerup (eu fac ceai - la 800 ml pun 5 linguri si il las sa fiarba timp de 15 min din mom inceperii fierberii la foc mic la minim ;Dupa il mai las sa se "odihneasca" vreo 10 min).Ceaiul facut astfel il beau in ziua respectiva in 3 reprize.Mai pun si fennel dar mai rar ca cica ar fi toxic in cantitati mari pt bebe.Khalid nu prea a papat bine in ult timp (sau asa mi se pare) asa ca am inceput sa beau iar ca sa nu pierd lapticul.
Daca cautati un pic cu google gasiti si recomandari cum trebuie luate capsulele.
Ma bag la somnic,de la o vreme am ora fixa de dormit - 10 seara cand imi pica ochii in gura si am cam depasit-o.
Noapte buna!
Poze Khalid
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
Anca.Diana spune:
quote:
Originally posted by Ereenaquote:
Originally posted by Ven
Zuzici, sper ca glumiti cu chestia cu lipitul urechilor cu scotch, nu?
Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)
nu, eu stiu persoane care au procedat asa si ele spun ca a funtionat. eu nu as putea . ma gandesc acum ca daca i-as fi pus caciulita ar fi fost mai bine ,asa cand intoarce capul isi prinde urechea stramb
Irina de Matei
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE
si maica mea zice ca i a lipit urechile lui frate meu. de aia are el urechi mai misto ca ale mele :)
stoisor spune:
quote:
Originally posted by jelimoniquote:
Originally posted by stoisorquote:
Originally posted by ceska777
Stoisor,
si noua ne place de voi!
Si mi-a trecut prin minte ca noi am putea sa ne vedem.... teoretic... la vara in august pe 03 avem in Timisoara botezul lui Benji iar apoi plecam 1 saptamana in munti la Arpasu de Sus (sau dessous -cum zice sotul el referindu-se la lenjeria de dama, sper ca am scris bine) asta e undeva intre Sibiu si Brasov si in plus vrem sa vedem mai in liniste Sibiul ca in 2006 abia am trecut prin oras ca prin branza: ploua si erau f multe strazi inchise pt lucrari! Abia astept oricum vara asta!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aaici...
http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
POZE F NOI AICI
http://community.webshots.com/album/562979681SvBupY
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ramane pt august atunci,eu stau in Avrig la 25 km de Sibiu si treci pe la noi ca sa ajungi la Arpas,Sara se agita pe umaru meu de o scap
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati
alina, azo m-o sunat sotu din avrig!!daca stiam veneam si noi intr-o vizita :)
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
pai iubitilor de ce nu a-ti venit???chiar ma bucuram sa va vad si stau chiar la intrarea in Avrig,ma gaseai unu doi
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
nunta mami si tati
stoisor spune:
NOI AVEM MUCILEAGURI PRIN KK .....e de rau???nu pute dar avem,eu am zis ca e de la Sab simplexul pt colicii....nu ma speriati acuma
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
nunta mami si tati