Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by Shose

Gattta frumos patutzul. Avem si noi unul identic pt cand merge in vizita la bunici.
Saratzica

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Saru' mana ! Pupam pe noi pe Pipe si pe mamica ei

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

quote:
Originally posted by Anca.Diana

multumesc pentru raspunsuri. o sa astept postasul.
mai am o duma data de soacra, asta ca sa va amuzati un pic. cica sa pun copilul de la 4 luni pe olita. sa nu mai dau atatia bani pe "pempers" :))) la 4 luni direct pe olita!

Anca D. cu bebe

Calin Alexandru (21.01.2008)
www.flickr.com/photos/ancadiana/" target="_blank">Poze

Rezumatul nasterii

www.youtube.com/watch?v=fexj6VN4N9A" target="_blank">Filmulet

Pe olita???? da oare are rost sa mai dai banii si pe olita?....mai bine direct pe wc...Doamne....termin de citit din urma si-apoi va povestesc aventurile mele,nu cu soacra ci cu nasa fetei

POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Jelimoni...dar ai scos filmuletul acela cand il intorcea pe burtica?Caci m-am tot uitat dupa el, dar nu l-am mai vazut.
Andrew cred ca e prea mic acum, pentru genul acela de gimnastica.Tu ce zici? Abia luni facem si noi 2 lunite.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by irinouka

doniro, iarta-ma, nu am vrut sa te judec. o sa fiu mai atenta pe viitor. o sa ma asigur ca inteleg bine mesajele si n-o sa mai sar cu gura. suntem ok?

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

De regula nu prea sar de fund in sus asa repede, dar tocmai din motivul dezbatut (laptic pe duca) nu prea sunt in apele mele... Suntem ok, sigur.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

quote:
Originally posted by stoisor

anca.diana tu esti culmea ....nu vrei tu sfaturi pline de intelepciune de la soacra??mai sa fie,o sa ai parte de ele sigur.....dar din cauza distantei nu a putut saraca sa ti-le dealasa ca te duci acolo si te va invata si pe tine cum se cresc copii "trazneascale de carti"
Ramonel ma bucur ca ai reusit sa il pacalesti pe puiu mic cu sanul problema....bravo
Anca b sau creata care sunte-ti pe frecventa??acum am fiert apa si are niste ....nu stiu ce sunt alea.... ca niste flandere asa mici,mici pe deasupra si e dorna ....izvorul alb plata.....ma dispera ce sa fac sa i-o dau asa??ibrcu i brici ,nu are nimic ,i numai al ei pt fiert apa ,apa curata din sticla

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU MAMI SI SARA

ALBUM ZUZE

asa a intrat Sara in viata mea

Niste prieteni de-ai mei au incercat aproape toate apele posibile si singura care nu a facut depunere a fost Izvorul Minunilor.Eu la inceput foloseam Borsec care lasa un strat sanatos de 'nisip' pe fundul vasului.Ca sa-ti usurezi munca fierbe apa intr-un vas si acopera-l,iar in incalzitor pune un biberon care-l completezi tot timpul cu apa fiarta si care poate sta non-stop acolo la caldurica

POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Salut fetelor,

Marti o sa facem si noi vaccinul de 2 luni, si m-a convins doctorita sa ii fac Infanrix Hexa.

Faza e ca am dat de chestia asta, cititi si voi sa va ingroziti:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66180&whichpage=18

si tare speriata sunt cu pacatoasele astea de vaccinuri...

Offf, numai la asta imi sta gandul acum... Si sunt si singura cu copiii in seara asta, ca sotul meu e plecat la Bucuresti...

Pup,

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna fetelor,

Simona-Gata, ma bucur ca Sara si-a revenit; sunt sigura ca n-are nimika (si ce dak esti paranoica?! mai bine paranaoica decat sa treci pe langa problema)

Stoisor, eu am incercat mai multe ape plate: Dorna, Carpatina, Bucovina acum sunt la Zizin; toate, dupa fierbere lasa o pelicula deasupra; asa e, si mie mi-a zis pediatra sa nu i-o mai fierb dar mi-e frica; eu o lasa sa se "aseze" si cand mai ramane de 2 degete in biberon (fierb cam 2 biberoane de 250 ml) o arunc.
Si ii merge super buburuzei

Monica-Doc, asa este, intai simti durerea de l asutul in fund (si o simti destul de mult) si abia apoi, te bucuri de pasul inainte.
Si, referitor la sefii care sacrifica angajatii (de valoare, mai ales) in fatza sefilor lor (in cazul multinationalelor) cred ca ii intreaba la interviu: "cat de jigodie poti fi ca sef?!".

Am vazut c-ati vorbit de urechi clapauge: eu i le-am lipit cu leocoplast cand era mai mica, pt ca o puneam pe-o parte si se "rasucea" urechea (se facea sul); si atunci i le-am lipit. N-a deranjat-o deloc si acul are urechi "din poza".

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Gatta, multumesc mult pentru precizarile referitoare la recoltat, maine o sa am ocazia sa le aplic :-)

Referitor la ecografie: cea din sarcina a fost facuta de un dr ginecolog care a semnalat problema, dar nu a pus un diagnostic clar, spunandu-mi la momentul respectiv ca de multe ori aceste probleme se corecteaza in timp. De asemenea, am discutat cu neonatologul la nasterea Sofiei si m-a indrumat sa fac eco dupa 2 luni. Ecografistul care a vazut-o ieri e recomandat de pediatra, cum ca ar fi cel mai bun - e dr Stamate de la Medlife, mai zicea cineva de el, dar scuze ca nu mai stiu cine. Deci cred ca stie omul ce spune, iar zonele alea de dilatatie se vedeau si pe eco din sarcina, si pe cea de acum. Oricum, o sa discut si cu pediatra sapt urmatoare.

Anca.Diana, la noi recomandarea de tratament a crustelor de lapte a fost: spalat si clatit "bine bine bine" parul - si pielea capului - zilnic. La noi au disparut cam intr-o saptamana de cand am suplimentat cantitatea de sampon, si cea de apa de clatit. De asemenea, Stelaker de la Mustela, de care zicea si Irinouka, e destinat crustelor de lapte. Noi nu am dat-o cu el in cap, in schimb i-a vindecat f repede dermatita seboreica din zona sprancenelor.

Fetelor, stiu ca o sa rideti de mine...sau poate o sa ma intelegeti? Eu DE LA VOI am aflat ca anul asta e campionat mondial de fotbal, din discutia referitoare la acele body-uri! Cat de desprinsa de realitate pot fi??? Si nici sa nu ma deranjeze prea tare

Fug si eu la nani, mandra e in patul ei, si locul meu e - in al meu !

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Seara zuzici!
Honey,aseara dupa ce mi-am culcat copilu,sotu si catelu am intrat sa citesc si am vazut si pozulicile scumpului de ANDREW...da a venit sosu buimac de somn k lui ii este foame,si-a pus sa manance...si a inceput sa trancane...si cred ca m-a zapacit si am uitat sa-ti zic ca ai un puiut tare scumpic
Gatta ma bucur ca zuzulicea ta a mancat mai bine azi...s-o tineti tot asa si la mai mult!!!
Tinna
In legatura cu urechile si lipitul lor va zic eu ca o doar o superstitie...nu are nici o treaba...ma rog da fiecare face cum crede...eu aveam urechile f clapauge cand eram mik si mama nu mi-a lipit nimik...si am acum niste urechi mici si rotunde
Cu pusul la olita...din documentatiile mele stiu k poti sa incepi sa pui pe bebe la olita intre 6 si 9 luni,dar cand face cacutza(in general la aceasta varsta bebei cam au un "program"),dar olita o pui intre picioarele tale(tu sezand pe pat),pe bebe pe olita si il tii ca ci cum l-ai tine in brate...acum fiecare face cum crede ca e mai bine pt puiul ei...
MIrii!!!!!!!!!!!!!!
Mitshule??????????????????

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by Tinna S.

Salut fetelor,

Marti o sa facem si noi vaccinul de 2 luni, si m-a convins doctorita sa ii fac Infanrix Hexa.

Faza e ca am dat de chestia asta, cititi si voi sa va ingroziti:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66180&whichpage=18

si tare speriata sunt cu pacatoasele astea de vaccinuri...

Offf, numai la asta imi sta gandul acum... Si sunt si singura cu copiii in seara asta, ca sotul meu e plecat la Bucuresti...

Pup,

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Tinna, noi l-am consultat pe dr. Chirila - homeopatul acela cunoscut - inainte de vaccinul de doua luni si am mers pe recomandarea lui, adica am facut anti-polio oral, si injectabil - DiTePer-ul. Asta se facea si inainte de 1989. Am sarit deci peste vaccinul anti-hepatita B. Ereena ne trimisese mai demult un articol in care se preciza ca acest vaccin contine un conservant care - se pare - poate da autism. Mi-a fost asa de teama de asta, incat am zis sa mai aman administrarea acestui vaccin. Eu am avut o discutie si cu neonatologul din spital, si ea mi-a spus ca anti-hepatita B este necesar in ziua de azi, deoarece copiii nostri sunt mai expusi acestei boli din cauza practicilor gen piercing, tatuaj, droguri, viata sexuala dezordonata. Eu zic ca astea sunt pericole mai tarzii si pana atunci vom avea timp sa-i facem un vaccin anti-hep. B, adaptat varstei de atunci.

Ti-am scris asta nu pentru a te influenta, ci ca sa-ti spun ca si noi ne-am framantat, si am luat decizia care ni s-a parut mai buna.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput