Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

P.s Stancutza,daca esueaza operatiunea,tb. sa o speli din nou!

pt. SERBAN de DOC,BIANCA de LALA,si SARA de STOISOR!

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si Ioan ( 7 saptamani)
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1203523802941&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=128845807824_9450568900233" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Si Mariuca s stagnat saptamana asta, dar asta nu inseamna nimic. Ei nu se ingrasa sistematic, ci pot avea perioade in care nu iau. Totul e ca trend-ul sa fie ascendent... IMportant e ca este sanatoasa si ca e vesela si vioaie.

Cu toate ca nu vreau sa imi imaginez cum a fost sa ii ia pipilica direct din vezica. MI se pare groaznic cand povestesti, dar sa fi fost de fata! Brrrr...

Hai, acum poti sa te linistesti, ca totul e in regula cu micuta Saara. Pup Fetele!

quote:
Originally posted by miki_baby

Buna, fetelor..sunt franta de oboseal pentru ca ne-am intors acasa acum o ora. Am fost la spital si am stat vreo 3 ore. I-au facut analize peste analize si nu i-au gasit nimic.E sanatoasa. Au zis ca nu face pipi pt ca nu mananca..si ca este foarte probabil sa ai doar o toana. Chestia e ca azi a mancat mult mai bine, iar scutele au fost pline pline! Poate si-a revenit. Chestia e ca a luat in greutate doar 80g in 12 zile si ne-au zis sa mergem in fiecare saptamana s-o cantarim... si s-o indop:)) A inceput sa se trezeasca si noptea..de foame.

am si plans putin ca la prima analiza de urina ii iesisera globulele albe marite si i-au facut alta analiza si i-au luat urina direct din vezica cu un ac...eu si timo am iesit afara din salon, dar tot am auzit-o plangand.

Nu stiu daca am fost foarte coerenta..sunt extrem de obosita..abia astept s-o alaptez si sa ma culc.

Maine ma duc la shopping...ura!!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by creata2008

Ooooo! Mi-au dat lacrimile! Am citit acum ca Mav este iarasi insarcinata. Mi s-a facut pielea de gaina si mi-am adus aminte emotiile prin care am trecut noi. Sa fie intr-un ceas bun si puiutul ei sa fie sanatos!

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Multumesc frumos, creatza!

Ii multumesc si Monicai, mi-a spus despre mesajul tau! ...Mie nu-mi mai permite timpul sa va citesc... si nu mi-a dat prin cap sa intru si sa va dau si voua vestea. Unele dintre voi stiau ca-s graviduta (Isidora, Doc, Angi, Tinna, LauraIoana...). Sunt la aceeasi odisee cu Alinushca si Ramo2007!!!!

Multumesc din suflet, Laura Dimitris pentru mesajul frumos pe care mi l-ai lasat la odisee!

Mai am o surpriza pentru voi (care ma onoreaza si ma face foarte fericita), dar veti afla -cu siguranta- la momentul potrivit, in curand!

Tuturor va doresc multa sanatate!
Cateodata am mai vazut poze cu puiutii vostri superbi, sa va traiasca!

11+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

ELENUTZA,NU-S CE SA ZIC...imi dau si eu cu parerea...Ioan a luat calciu luna ASTA pt. ca ii tremura barbia,nu transpira...dar la I SI CAND II TRANSPIRA MAINILE SI PICIOARELE Asta e ...si-i dau calciu..

Poate stie ALINAATUDOR mai multe...

Adina
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1203523802941&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=128845807824_9450568900233" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

De la "Primii Pasi", cu etaj si plasa de tantari. L-ai luat pe cel roz sau pe cel bleu cu albastru? Eu m-am bagat la ala bleu cu albastru.

Cat despre mancat... hai, ma, Simona, eu zic ca te agiti prea mult, pe bune. In primul rand, depinde de lapte. De ce spun asta. Beinazuta folosea Humana pentru Beatrice. Acolo nu conteaza cate luni are copilul, tot timpul ii dadea 90 grame. Apoi a trecut pe Nan si aia mica trebuie sa manance 200 ml!!!!!!!!!! Ca atata scrie la varsta ei.

Nu ar strica sa ii faci un control la un alt pediatru, dar eu cred ca este ok cu ea. N-ai vazut ca si Mariuca e mica?? Dar daca ia in greutate, e vesela, face progrese, eu cred ca nu ai de ce sa te ingrijorezi. De exemplu, ce i-am spus si lui Miki mai devreme, Mariuca a stagnat saptamana asta. Si acum ce sa fac??? Sunt paliere si paliere... NU toti copiii se incadreaza la palierele superioare de crestere. Si nu uita ca ea a fost si bolnavioara. Si noi slabim cand nu ne simtim bine. Dar, pentru linistea ta, poti sa o duci la un alt medic.

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Bonsoir la toata lumea!
Intru si eu dupa 2 zile de absenta in care am umblat brambura pe-afara , ca tot a fost vremea frumoasa.
Ieri am fost si eu la Baby Expo si am targuit diverse pentru zuzi. Am facut un mare deal cu un patut pliant care , pe net este 400 RON si eu l-am luat cu 240.Am luat si eu botosei de la Baby Fox , caciulite , strampi si sosetute , crema de protectie UV de la Mustela , etc...o caruta de bani am lasat pe-acolo.
Zuzi este tot mofturoasa , a mancat bine laptele Topfer in primele zile , dupa care iar a inceput sa-mi faca figuri. Fiecare masa este un chin si pentru mine si pentru ea. Urla de zici ca o tai , taica-su tipa la mine sa las copilul in pace , sa nu-l mai chinui iar eu ma umflu de plans intrebandu-ma ce-o avea copilul meu de nu mananca. Ieri a mancat 495 ml. toata ziua si nici azi cred ca nu reuseste sa ia mai mult. Cand citesc aici ce scrie Doniro ca trebuie sa ia 1 litru pe zi si min.200 ml. la o masa ma apuca disperarea. A mea nu ia nici jumate. In rest e bine , face pipi de multe ori pe zi , o schimb cam de 5-6 ori , fontanela e ok , e vesela , da din manute si din picioare , rade si face scandal ...nu plange decat cand o fortez eu sa manance.Sapt trecuta mi-a luat 200 g in greutate...sincera sa fiu , nu stiu de unde ca n-a mancat in nicio zi mai mult de 600 ml. Ma tot gandesc daca sa-i schimb iar laptele , s-o trec pe Milumil. As vrea sa o duc la un control la dr. Stoicescu , am auzit ca e f. buna.
A inceput sa prinda diverse lucruri cu manutele ei...de exemplu , daca ii tin o lingurita in fata , intinde manutele si o apuca.Se intinde dupa jucarele ...e o scumpa , imi vine s-o mananc. Daca n-ar fi chestia asta cu mancatul , cred ca nu mi-as mai incapea in piele de fericire.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Sa fie intr-un ceas bun, uelcam bec!

quote:
Originally posted by Tinna S.

Va pup zuzici! Azi a facut si micutul meu doua luni!

Nu va suparati pe mine ca am scris mai rar, de cand am avut mastita aia nu mi-am mai revenit complet, sunt cam slabita, am ramas cu o oboseala tampita care nu mi-a trecut inca, si puisorii mei m-au solicitat asa de mult ca nu prea am mai gasit momente sa scriu... Cred ca ati uitat de tot de noi...

Am stat acum si am mai citit din urma si am vazut tone de poze superbe! Cred ca v-ati simtit grozav la intalneala, am vazut pozele si sunteti tare frumoase, iar de clopotei ce sa mai zic! Adevarul e ca avem toate niste minuni de copii!

Eu una sunt intr-o permanenta stare de extaz cand ma uit la copiii mei... Daca ati sti cum ma simt cand puiul meu micut se opreste din supt, lasa sanul si imi rade cu gurita pana la urechi! E asa de fericit incat sta si imi rade cateva minute bune, pana se hotaraste din nou sa se apuce de supt... Iar eu sunt topita toata cand il vad...

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Elenutza tot uit sa spun ca am vazut poze cu Bitzi...o scumpa si o frumoasa ca si mama ei ,evident... Mie mi se pare ca seamana si cu tine...

Mav!

Laura dimitris daca vrei roscatul lui Bitzi incearca vopseaua din plante,fara amoniac,resorcina si paraben,de la TROIS CHENES.

Adina

Mergi la inceput

Mathias este un dulce si un falcos, iti vine sa-l mananci!

Iar tu... nu cred ca ai avut si alta culoare la par. Adica nu ca te prinde, ci asa esti tu, bruneta!

quote:
Originally posted by Ven

Asa. Mai avem cateva poze noi cu copil cu botic frumos si balos.
Ah, si cu mama de copil bruneta, pt. prima data in viata ei.

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

http://www.3chenes.fr/EN/front/start.php

se gaseste in farmaciile CATENA.

Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Neatsa si de la noi!

Am fost azi la doctor si... Surpriza! Bb. C. nu a luat decat 200 g in ultimele 10 zile... Maine facem 3 lunitse si avem 6500 g... Adevarul e ca nu l-a mai masurat in lungime, dar doc. mi-a spus o treaba care m-a dat peste cap... Cica... Daca vad ca tot asa merge treaba... Sa ii dau formula... Auzi tu! Eu tocmai ii spuneam ca il alaptez exclusiv si ii povesteam de forum si de LLL... Pai: lui C. i s-au mai dus colicile, adica are crize mai intense dar mult mai rare, din ce in ce mai rare si mai scurte... Si din cauza asta a inceput sa pape mai putin... Daca la o luna ar fi stat atarnat de mine toata ziua, acum nicio masa nu depaseste 10 minute si e din ce in ce mai lenes... E drept, a inceput sa ma ingrijoreze putin acest aspect, ca mananca din ce in ce mai putin (eu plecand la scoala si mulgandu-ma vad cam cat papa... ), de azi-noapte pana acum am muls 2 sani nepapati... unul la 3 si altul de dimineata... Si mai am ceva rezerve de laptic la frigi... Si doc zice sa ii dau formula... Pai cum naiba, ca laptic e... Dar nu o sa fac asta nici in ruptul capului!!! Deci: stat fortat la san scrie pe el! Oricum ii place sa stea cu tzitzi toata ziua... Cu ocazia asta mai uita si de deget si imi mareste si mie productia sa mai strang laptic alb pentru zile negre... Of, nu ma asteptam sa iasa asa putin la cantar!

V-am citit, am vazut poze, da' va povestim impresii deseara, acum parasim orasul in cautare de $ (mi-a venit prima de nastere ) si ne-am intinde...

P.S.: Irinouka, asa face si David-Pufosu' de Anandrei, ca el e mai grasun, asa, deh si il da cu Cicalfate si ii trece imediat! Mai incearca cu Baneocin... Da' daca ai C. in casa e nemaipomenit!

Ven, hot mamma, roscat zic si eu! D'ala grena, fierbinte si lucios! Ar merge de minune cu tunsoarea! Vazut poze de Mathias, baloshake mic si cu ochii ca doua lacuri limpezi!

Stancutzaaaa, iete ce mi-a spus doc: ca are ea "asociatie" daca am inteles eu bine minte si ca "pot sa-mi fac ce vreau", asta referitor la LLL!!! Deci, o sa o sun mai pe seara sa vad ce a vrut sa spuna cu treaba asta... Ca mai sunt mamici care alapteaza exclusiv la ea si... le face poze sau nu stiu cum

Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput