Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 17
CameliaH spune:
quote:
Originally posted by irinouka
CAMELIA H, tare frumoase pozele, tare reusita familia!
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Multumesc!
www.ralucamihu.com/matei
Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
isidora spune:
Neata,zuzici!
Irinuk,din pacate poate fi si manifestare de la dermatita-mama ei.......urmareste sa nu se si usuce zonele sa nu semene cu ce a a vut pe corp.Fa ce zic fetele sau/si ulei de masline.Daca nu e de la dermatita ar tb. sa treaca.!
VEN,IULIA,CREATZA multumesc pt. ponturile privind curatarea canapelei!!
Ven,a mea e de la Casa Roma-facuta in Italia,dar pare identica cu a ta.Eu am mai folosit o crema tot pt. piele,posete,pantofi,haine de piele de la Sano dar era prea onctuoasa lua din murdarie dar si lasa un sfert ....So,am zis sa schimb....
CREATZA,dar nu mi-ai spus ce au la Ikea,servetele sau crema? O sa ajungem si noi si poate luam.;mersic oricum,ce draguta esti!
Ven,iti sta bine dar eu te prefer mai deschisa!Mathias e dulce rau!
Laura spor la curatenie!Dar cand ai timp sa faci si asta??????Cine se ocupa de copii?
TINA,la multi ani pt.2 lunute!!Nu -mi vine sa cred cum te descurci tu asa singurica...Ai tota admiratia mea!
GRATI,Doamne ce copii ai!Ozi e toata o splendoare!Si sa vezi ce frumos si expresiv se face Tudor!
Creatza,e dulce tare Mariuca Ilona voastra!Ce copil cuminte!
Dar la Constanta cand are drum domnul GEDDES?
MIRI,CE MA BUCUR CA ATI SCAPAT de belele....si ce frumoasa intalneala cu VIRGO SI CAZ....Iar Bruno mic si mare tot un deliciu!
Shose,o sa pun curand poze mai multe ...deocamdata cateva doar pe mailul comun.De ce,sunt sanse sa ingrosam randul la incuscreala?Ca eu mi-s topita dupa Pipe...dar rau
Stancutza,acusica iti raspund...
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si Ioan ( 7 saptamani)
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1203523802941&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=128845807824_9450568900233" target="_blank"> Poze cu noi
irinouka spune:
adina, deocamdata nu seamana cu chestiile de pe corp; pielea este catifelata, fina, nu aspra si zgrunturoasa. dar sunt atenta. pana una-alta, incerc ce m-ati sfatuit voi si sper sa treaca.
ven, si mie-mi placi bruneta dar cred ca tu tre' sa fii roscata. ai trasaturile si partea misto din stilul de femme fatale care merg de minune cu nuantele de rosu si de aramiu.
irina de bebe rares
Ellenuta spune:
neata zuzici,
vin si io la o cafea .. caci bitzi face nani, nu stiu pentru cat timp .. asa a fost de mofturoasa .. m-a trezit la 1.30 , apoi pe la 6 .. si uite asa ..
ven iti sta bine bruneta dar parca mai bine era mai deschisa. ce scump e bb mathias!
mari multumim de urari!
virgo imi pare rau ca aveti colici .. sper sa va fie ok in noua casuta, chiar dak e santier. nu mai puteti amana mutarea?
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
grati.ela spune:
Iry dak dispare roseatza in cateva ore atunci poate fi dermatita mecanica...mama a avut...a tinut-o 2 ani si a disparut asa cum a aparut - pe neasteptate. nu merge nici un tratament...tre sa mananci tu cat mai putine alimente posibil alergene (nu miere, tot ce contine coloranti, alune, capsuni, acrituri...). vezi daca-l deranjeaza zonele rosii...mama descria ceva gen initial arsura apoi mancarimi...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Ellenuta spune:
LA MULTE LUNITE SI MULTI ANISORI BIENCUTEI DE LALA, LUI SARA DE STOISOR SI LUI SERBANELU' DE DOC!!
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
irinouka spune:
ellenutz, neatza! sper sa doarma cat mai cu spor bitzi, s apoti si tu rasufla!
grati, saru'mana. deja cand aud "dermatita", indiferent de cuvantul ce urmeaza dupa ea, imi vine sa ma fac mica-mica. am grija la ce mananc, aproape ca bag in mine aceleasi chestii in fiecare zi, de mi s-a acrit. ieri m-am abatut cu o punga de pufuleti. alune, miere, capsuni, ciocolata, d'astea, nici nu visez.
irina de bebe rares
ramonab spune:
Buna zuzilici,
Ven, am vazut pozicile cu Mathias falcosul, mama da ce falcute are, tot timpul l-as prnde de ele, am eu asa o boala sa tot prind de falci..Felicitari pt cele trei lunite!
Imi pare rau ca ai fost racita, cat despre kilu pierdut: da-i inainte!
Jelimoni, am nevoie de id tau de messenger ca sa iti trimit programul, pe mail nu pot ca nu ma lasa, e prea mare.
Tina, LaLa20, Docdecap si Stoisor, felicitari pt lunitele implinite.
Irinouka nush ce sa iti zic,Si Razvan are cateodata la mana asa o dunga rosie acolo la cute,da eu il dau cu pudra si trece usor, adica cand ma uit peste vreo cateva ore nu mai e, si nu dau decat odata, de obicei la baie observ.
Camelia, am tras si eu cu ochiul la pozele tale.Sunteti tare frumosi toti de la cel mai mic la cel mai mare.
Virgo lasa depresia, o sa vezi ca totul va fi bine! Trust me.
Fetelor care alaptati, voi nu mai luati vitamine ca si in timpul sarcinii? Eu inca iau ca am inteles ca e foarte bine pt bebesi ajuta mult.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=24
isidora spune:
Stancutza,nu e mare filosofie,doar ca inveti experimentand...de mai multe ori si cateodata tot de sansa tine...Adica sa faca sau nu pipi in saculet.Ca saculete de recoltat urina la bebei iti trebuie in primul rand.Noi luam de la Synevo.Ia mai multe vreo 3 . CA s-ar putea sa nu-ti iasa din prima.
Speli scumpa la fundulet si piersicuta,o asezi pe masa de infasat,tamponezi zona piersicutii cu comprese sterile ca sa absorbi apa.Folosesti cam jumatate de pachetel din ala de 50 de bucati.Adica iei de 2 ori din el cateva bucati si tamponezi.Nu folosesti nimic altceva,decat apa,sapun si comprese sterile.Nu o invelesti in nimic pt. ca risti sa contaminezi proba si dupa aia iti cer aia de la laborator sa repeti analiza sau si mai rau iti dau alt rezultat...oricum E-coli,de ex.se gaseste pe mai tot corpul nostru si al ei inclusiv fara sa ne afecteze prea mult...dar cand ajunge in urina...se schimba treaba...Ii ridici body-ul in sus si o speli intr-un lighenas eventual...dupa care o ridici si o asezi pe masa de infasat.
O lasi asa semi dezbracata sa se usuce putin dupa ce ai tamponat zona,si incepi operatiunea .Dezlipesti hartia alba de pe conturul saculetului si il ap[lici pe labiile mari,incercand sa incadrezi zona pe unde face pipi in prima parte a saculetului.CEl mai bine sa o lasi asa in funduletul gol pe masa,pat ,cu saculetul pana face pipi...o sa faca repede ca simte un racoare ...Poti sa-i pui pampers si sa o imbraci peste saculet dar nu stii cand face ,o vei dezbraca tot timpul si risti sa versi continutul.... CAM ASTA ...succes!
N-are lipsa calciu Sofia?C atot zici de transpiratii...
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si Ioan ( 7 saptamani)
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1203523802941&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=128845807824_9450568900233" target="_blank"> Poze cu noi
Ellenuta spune:
ramonica docu meu mi-a spus sa iau vitaminele pana face bebe 6 luni - asta dak ii dau san exclusiv. dar, eu nu mai iau de vreo 5 saptamani .. si vad ca e ok. nu mai vreau sa iau ptr ca si asa sunt cat china .. vitaminele alea mai mi-ar trebui ..
adina am salvat si eu procedeul de recoltare pipilica .. chiar vroiam sa intreb ... bitzi a mea are uneori palmele si talpitele umede .. nu mereu .. ar putea fi lipsa de calciu?? doc nu mi-a spus sa-i dau ... ce sa fac?
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE