Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
sweetgys spune:
Eu credeam ca am PM activat....In fine, daca nu merge trimite pe blackgia2003@yahoo.com
Merci mult!
Gya de
Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madalina28 spune:
M-am umplut de nervi nu stiu unde am gasit eu medicul asta de familie pt Sofia dar mare greseala am facut in alegerea ei, vreau sa-i fac galustii vaccinul Infanrix hexavalent iar ea nu vrea zice ca fac experiente pe copilul meu, ea nu stie ca experientele s-au facut deja acum cativa ani cand s-a scos pe piata.Ce imi mai zice nu ar fi bine sa-i dai apa? sau nu mai bine ai incepe sa-i dai cate un bibe 2 de lapte praf pe zi
????????in conditiile in care Sofia are 5900g la 2 luni si o alaptez exclusiv.
toate fetele.
Madalina de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by madalina28
M-am umplut de nervi nu stiu unde am gasit eu medicul asta de familie pt Sofia dar mare greseala am facut in alegerea ei, vreau sa-i fac galustii vaccinul Infanrix hexavalent iar ea nu vrea zice ca fac experiente pe copilul meu, ea nu stie ca experientele s-au facut deja acum cativa ani cand s-a scos pe piata.Ce imi mai zice nu ar fi bine sa-i dai apa?sau nu mai bine ai incepe sa-i dai cate un bibe 2 de lapte praf pe zi
????????in conditiile in care Sofia are 5900g la 2 luni si o alaptez exclusiv.
toate fetele.
Madalinade
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
madalina.... te-am prins!
![](icon_smile.gif)
imi pare rau pentru medicul tau.... cum se numeste?
daca vrei sa o schimbi ti-o pot recomanda pe doctorita la care l-am avut eu pe dimitris si la care merge sora-mea cu piticuta ei.
si, vroiam de mult sa te intreb, tie cine ti-a recomandat elidel? pediatru sau dr. drmatolog?
m-au pus pe ganduri fetele cu elidelul desi cate chestii sunt controversate si cate chestii sunt daunatoare si le folosim inca...
![](bang.gif)
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Ereena spune:
madalina nici a mea nu se da in vant dupa infanrix dar a zis ca e ok daca vreau neaparat sa il fac. am vazut ca si in schema de la stat se face priorix .cat de spre apa si lapte praf am ramas muta
nu imi amintesc daca te-am pus in album ....Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE
sweetgys spune:
Fetelor voi ce spuneti care gama e mai buna Mustela sau Sanosan? Eu am folosit Mustela pana acum si sunt multumita, dar parca m-am plictisit ...Sau nu e bine sa le schimbi bebeilor produsele cosmetice cu care s-au obisnui, ca asa am mai auzit? Voi ce stiti?
Gya de
Vanessa Maria
Ereena spune:
quote:
Originally posted by sweetgys
Fetelor voi ce spuneti care gama e mai buna Mustela sau Sanosan? Eu am folosit Mustela pana acum si sunt multumita, dar parca m-am plictisit ...Sau nu e bine sa le schimbi bebeilor produsele cosmetice cu care s-au obisnui, ca asa am mai auzit? Voi ce stiti?
Gyade
Vanessa Maria
ai primit mail?
eu zic ca e mai bine sa continui cu ce ii face bine bebelului
![](baietel.gif)
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by danonique
Gugu eu nu cred ca Luca e prea gras.Albert are 7kg si 260gr.Am fost saptamana trecuta la control si doctorul a zis ca e foarte bine.Despre GAVISCON va pot trimite eu dar abia pe 19 pleaca mama acasa.Daca nu gasiti pana atunci fac un pachet pentru toate fetele si ti-l va aduce mama tie urmand ca tu sa-l distribui si celorlalte fete.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
De acord!!! Pe 19 o sa faca Luca 4 luni
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Oricum din alta parte nu am cum sa fac rost. Iti trimit un PM cu nr meu de tel si ID de mess. Multumesc!
![](pupic.gif)
GUGU
![](mamica.gif)
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
gugushtiuc spune:
Fetelor ajutati-ma si pe mine va rog! Nu reusesc sa gasesc capitolul si paginile in care ati discutat despre Gaviscon!
GUGU de LUCA 19.12.2007
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
stancutza spune:
quote:
Originally posted by Tinna S.
Fetelor vin si eu cu veste proasta... Am facut mastita la sanul drept...
Am sunat-o pe dr. pediatra a lui bb si mi-a zis sa nu mai alaptez din sanul bolnav, sa ma mulg ca sa intretin lactatia si sa scot laptele ala care s-a inflamat acolo. Am inceput sa iau si Ampicilina.
Am sunat-o si pe ginecoloaga mea, si zice sa trec pe la ea pe la cabinet in dupa amiaza asta, sa ma vada si ea, si eventual sa-mi dea un tratament pt oprirea lactatiei de tot. Dar eu nu vreaaau!! Sunt disperata! Puiul meu a luat peste 2 kg in 7 saptamani numai cu lapticul meu...
In dimineata asta am muls din sanul bolnav 130 ml de lapte, si parea ok (fara puroi sau altceva, desi l-am aruncat). Si parca sanul ma doare mai putin...
Oricum eu de-abia azi dimineata m-am prins ca am mastita, cand am realizat ce tare ma doare sanul...
Aseara credeam ca fac gripa, ca aveam febra mare, frisoane groaznice (care m-au tinut toata noaptea) si ma dureau rau de tot capul si muschii...
Offf, daca ati sti ce rau imi e... Azi noapte am crezut ca mor de rau, si acum m-au apucat iar frisoanele...
Si sunt singura acasa cu bb pana la 6 seara cand vine sotul meu...
Tinna, mami de doua minuniAlexandru Luca (14 feb. 2008) si
Andrei Florin (1 ian. 2001)
TINNA, acum doua (trei?) saptamani si eu am patit uratenia. Fara febra si frisoane, ca eu de fel nu fac. La inceput am crezut ca s-a blocat un canal si atat. Dar pe urma am observat ca iesea mizerie si m-am dus de urgenta la dr, la cine am nimerit. Pe urma mi-am sunat si ginecoloaga mea, care a confirmat tratamentul primit de la prima dr la care am fost:
1. Oxacilina, una la 8 ore - e compatibila cu alaptatul
2. muls si aruncat laptele din sanul cu buba
3. comprese reci / gheata pt a evita raspandirea infectiei (dar alternativ si calde, care stimuleaza lactatia)
4. aplicat putina betadina pe mamelon, periodic
5. supozitoare cu antiinflamator, unul seara
Nici una din ele nu m-a sfatuit sa renunt la alaptat!!! Am hranit pitik din sanul sanatos si i-am dat completare, ca nu se satura. Si in a 4-a zi de tratament (din 5) am pus-o inapoi si la cel cu mastita.
Nu e o problema grava, dar e tare neplacut, si te face sa te simti ca naiba. Dar va trece, daca actionezi repede. Mie mi-au luat si proba pt secretie mamara si bineinteles, cazul clasic - responsabil de infectie e un banal streptococ auriu.
![](pupic.gif)
Stancutza,
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia
Tinna S. spune:
Fetelor mi-am luat febra si am 39.8.
Am voie sa alaptez puiul din sanul celalalt? Ca e mort de foame, sunt singura cu el acasa si NU am lapte praf in casa...
Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si
Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu