Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by danonique

Voi cand si cum le taiati unghiutele puiutilor ca eu i le pot taia numai cand doarme si nu pot sub nici o forma sa i le tai cu forfecuta speciala pt bebe ci cu una normala pe care o sterg cu putin alcool sanitar.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Chiar astazi i-am taiat lui Cazimir gherutzele , ca iar s-a zgariat pe fata . Folosesc unghiera speciala pentru bebei din trusa . Iar daca data trecuta a facut urat - era chiar in ziua de dupa vaccin si credea ca iar il intepam - acum a stat frumos , cuminte . Bine , si cu el linistit a mers mult mai repede .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ereena, mersi ca ne-ai pus in album.

As mai scrie ceva da s-a trezit mancacila, revin mai tarziu.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

tinna te pup dulce si ma rog sa fie totul bine si sa mai poti alapta

sweetgys ,am indraznit sa iau poze din albumul tau si te-am addaugat in album.este la semantura mea si pe prima pagina. in mailul comun la draft gasesti colajul tau daca vrei sa il salvezi in calculator

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by Tinna S.

Fetelor vin si eu cu veste proasta... Am facut mastita la sanul drept...
Am sunat-o pe dr. pediatra a lui bb si mi-a zis sa nu mai alaptez din sanul bolnav, sa ma mulg ca sa intretin lactatia si sa scot laptele ala care s-a inflamat acolo. Am inceput sa iau si Ampicilina.
Am sunat-o si pe ginecoloaga mea, si zice sa trec pe la ea pe la cabinet in dupa amiaza asta, sa ma vada si ea, si eventual sa-mi dea un tratament pt oprirea lactatiei de tot. Dar eu nu vreaaau!! Sunt disperata! Puiul meu a luat peste 2 kg in 7 saptamani numai cu lapticul meu...
In dimineata asta am muls din sanul bolnav 130 ml de lapte, si parea ok (fara puroi sau altceva, desi l-am aruncat). Si parca sanul ma doare mai putin...
Oricum eu de-abia azi dimineata m-am prins ca am mastita, cand am realizat ce tare ma doare sanul...
Aseara credeam ca fac gripa, ca aveam febra mare, frisoane groaznice (care m-au tinut toata noaptea) si ma dureau rau de tot capul si muschii...
Offf, daca ati sti ce rau imi e... Azi noapte am crezut ca mor de rau, si acum m-au apucat iar frisoanele...
Si sunt singura acasa cu bb pana la 6 seara cand vine sotul meu...

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Of, mai tinna ce pacat....
Nu stiu ce sfaturi sa-ti dau pentru ca in materie de alaptat sunt departe de un model dar sunt alturi de tine si ma rog sa nu fie nevoie sa renunti la lapticul tau.
Procedeaza si tu cu ti-a spus pediatra!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetgys spune:

quote:
Originally posted by Ereena

tinna te pup dulce si ma rog sa fie totul bine si sa mai poti alapta

sweetgys ,am indraznit sa iau poze din albumul tau si te-am addaugat in album.este la semantura mea si pe prima pagina. in mailul comun la draft gasesti colajul tau daca vrei sa il salvezi in calculator

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Vai ce ma bucur!!! Merci mult Ereena. Dar nu am parola la mailul comun, mi-o dai si mie te rog?

Gya de Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

sweetgys, fie iti activezi mesajele private aici pe DC fie imi dai mailul tau personal si iti trimit acolo

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gugushtiuc

quote:
Originally posted by sweetgys

quote:

Buna zuzici!
Revenim si noi dupa o absenta mai indelungata, sa ne fie cu iertare.. Suntem bine, si cam grasunei dupa parerea medicului, avem deja 7 kg la 3 lunite jumatate si drept urmare am primit ordin sa reducem numarul de mese.
Incerc si eu sa citesc ce ati mai scris din urma, desi Luca nu prea are rabdare sa stea cumincior in scoica.
vad ca se discuta despre GAVISCON aici si ma alatur si eu celor care cauta cu disperare acest medicament. bebe al meu nu mai doarme ca inainte cand il scot afara. Sambata in parc am avut un festival de zile mari, a fost pt prima data cand l/am alaptat afara si a iesit cu scantei, pt ca s-a agitat si a vomitat din nou laptic si s-a murdarit ca un purcel. ma gandesc cu groaza cum o sa fie la vara. Asa ca va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta pt medicament.

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

Bine ai revenit, chiar ma gandeam sa intreb de tine... Pupici lui LUCA ( e numele meu preferat pt baietei)

Gya de Vanessa Maria

Salutare. Pana la urma unde ai nascut? Imi aduc aminte ca erai interesata de spitalul privad din Suceava?

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

Pana la urma am ales calitatea doctorului, nu a spitalului si bine am facut pt ca au fost ceva probleme si tind sa cred ca doar datorita profesionalismului doamnei doctor mai suntem acum printre voi.. Nici nu vreau sa ma gandesc la ce ar fi putut sa se intample daca nu recurgea la cezariana. In fine...bine ca totul e ok acum si am o fetita super dragalasa si sanatoasa.

Gya de Vanessa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Mai fetelor, angi si mitsu m-au pus totusi pe ganduri in legatura cu elidelul folosit de mine...
Fetelor din bucuresti (irinuka in special ca stiu ca palugelul este din pacate cu astfel de probleme...) puteti sa-mi recomandati vreun dermatolog de copii sa merg cu eleni la el ??
Acum, ea nu are nicio bubita..
As intrerupe tratamentul si as astepta sa vedem daca-i apar bubitele din nou si atunci as merge la dermato cu ea..
Adevarul este ca eu am fost la alergolog nu la dermatolog...
Si cum sunt si eu putin panikata... as vrea si o alta parere medicala...
Voi ce spuneti ??

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

quote:

quote:

quote:

quote:

Buna zuzici!
Revenim si noi dupa o absenta mai indelungata, sa ne fie cu iertare.. Suntem bine, si cam grasunei dupa parerea medicului, avem deja 7 kg la 3 lunite jumatate si drept urmare am primit ordin sa reducem numarul de mese.
Incerc si eu sa citesc ce ati mai scris din urma, desi Luca nu prea are rabdare sa stea cumincior in scoica.
vad ca se discuta despre GAVISCON aici si ma alatur si eu celor care cauta cu disperare acest medicament. bebe al meu nu mai doarme ca inainte cand il scot afara. Sambata in parc am avut un festival de zile mari, a fost pt prima data cand l/am alaptat afara si a iesit cu scantei, pt ca s-a agitat si a vomitat din nou laptic si s-a murdarit ca un purcel. ma gandesc cu groaza cum o sa fie la vara. Asa ca va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta pt medicament.

GUGU de LUCA 19.12.2007

Bine ai revenit, chiar ma gandeam sa intreb de tine... Pupici lui LUCA ( e numele meu preferat pt baietei)

Gya de Vanessa Maria

Salutare. Pana la urma unde ai nascut? Imi aduc aminte ca erai interesata de spitalul privad din Suceava?

GUGU de LUCA 19.12.2007

Pana la urma am ales calitatea doctorului, nu a spitalului si bine am facut pt ca au fost ceva probleme si tind sa cred ca doar datorita profesionalismului doamnei doctor mai suntem acum printre voi.. Nici nu vreau sa ma gandesc la ce ar fi putut sa se intample daca nu recurgea la cezariana. In fine...bine ca totul e ok acum si am o fetita super dragalasa si sanatoasa.

Gya de Vanessa Maria

Ce zuza sunt!!! Am explicat, dar n-am specificat ...am nascut la Botosani, dr Todica Camelia

Gya de Vanessa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Gugu eu nu cred ca Luca e prea gras.Albert are 7kg si 260gr.Am fost saptamana trecuta la control si doctorul a zis ca e foarte bine.Despre GAVISCON va pot trimite eu dar abia pe 19 pleaca mama acasa.Daca nu gasiti pana atunci fac un pachet pentru toate fetele si ti-l va aduce mama tie urmand ca tu sa-l distribui si celorlalte fete.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput