Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Abia a adormit si gaza mea. Mi-am terminat treburile la bucatarie plus aspirat si spalat pe jos in doua camere... De unde Doamne poate sa se stranga atata praf...???? In fiecare zi aspir si sterg praful... Cred ca ajung la nebuni ca n-am fost asa maniaca in viata mea.... Bine ca ma intorc la serviciu in curand si-mi va trece cu siguranta nebunia asta...
Ma apuc sa citesc sa vedem ce ati mai facut.

LA MULTI ANI CU SANATATE SI BUCURII CATI SI GINGER !!!!!

Miri, Dumnezeule prin ce ai trecut...... Asta a fost un moment de cumpana pentru tine si micutul Sacha! Cineva sus il iubeste ca pe un suflet pur ce este si l-a protejat!!!

Gatta, sora-mea gandeste exact ca tine. Si procedeaza exact cum proceda prietena ta cu spirtul, vizitele s.a.m.d. .... Eu sunt la mijloc cumva... Adevarul este ca prin ce ai trecut tu te face sa fii asa!!!! Si eu am inima destul de stransa cand trebuie sa merg cu ea la doctor sau la supermarket... (am fost doar de doua ori )...

gabritzza, frumoase poze, frumoasa daria. mie mi-a recomandat pediatra laptele nan. si ca alternative milumil si humana. am mai vorbit cu cateva prietene si am zis ca-i dau nan ca si ele la fel faceau...

Monica doc, pentru inginerul sindicalist precoce . eu cred ca nu este bine sa-i permiti fortarea coloanei cu statul in fundulet. eu de abia astept sa ajung la acel moment.

lalaD, bine ca v-ati facut sanatosi. vizionat pozicile cu andrei la 3 luni. a, si la multi ani pentru 3 luni implinite. este la fel de dulce si frumos si acum ca s-a facut "mare"

Ven, pentru puiuti. Doamne, ce spaima ai tras si tu...

Danonique, puiutii tai frumosi. nici eu nu pot sa-i tai ungiutele cu forfecuta speciala asa ca si eu procedez ca si tine.

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by Ereena

quote:
Originally posted by gugushtiuc

Buna zuzici!
Revenim si noi dupa o absenta mai indelungata, sa ne fie cu iertare.. Suntem bine, si cam grasunei dupa parerea medicului, avem deja 7 kg la 3 lunite jumatate si drept urmare am primit ordin sa reducem numarul de mese.
GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

cat avea luca la nastere? matei s-a nascut cu 4300 si la 2 luni si o saptamana are 6700 si 65 cm dar nu ne-a zis ca e prea gras

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

3870, cu 3600 la externare. M/am uitat pe un tabel cu niste valori pt greutate si acolo arata ca maximul pt aceasta varsta ar fi 6500-6700.

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

am si eu o intrebare pt fetele din bucuresti . mai merge cineva zilele astea la matei bals sa cumpere vaccin infanrix hexa? sotul meu lucreaza si nu are cand ajunge la bucureti in timpul zilei si as fi rugat-o pe cea care se duce sa imi ia si mie si sa vina sotul seara sa il ia de la voi. asta daca merge cineva.va pup

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetgys spune:

quote:

Buna zuzici!
Revenim si noi dupa o absenta mai indelungata, sa ne fie cu iertare.. Suntem bine, si cam grasunei dupa parerea medicului, avem deja 7 kg la 3 lunite jumatate si drept urmare am primit ordin sa reducem numarul de mese.
Incerc si eu sa citesc ce ati mai scris din urma, desi Luca nu prea are rabdare sa stea cumincior in scoica.
vad ca se discuta despre GAVISCON aici si ma alatur si eu celor care cauta cu disperare acest medicament. bebe al meu nu mai doarme ca inainte cand il scot afara. Sambata in parc am avut un festival de zile mari, a fost pt prima data cand l/am alaptat afara si a iesit cu scantei, pt ca s-a agitat si a vomitat din nou laptic si s-a murdarit ca un purcel. ma gandesc cu groaza cum o sa fie la vara. Asa ca va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta pt medicament.

GUGU de LUCA 19.12.2007

Bine ai revenit, chiar ma gandeam sa intreb de tine... Pupici lui LUCA ( e numele meu preferat pt baietei)

Gya de Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya

Mergi la inceput

Zuzici, bebelicu' meu e ceva de groaza. Era sa-l scap din pat. a invatat dragul de el o metoda de deplasare care ii place la nebunie. Se impinge cu calcaiele in salteaua patului cand sta pe spate si face ture, i-a si curba cu mare arta. La schimbatul pampersului e si mai si, nu sta o secunda locului, il tine tati de picioare ca sa nu "fuga".

GUGU de LUCA 19.12.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sweetgys

quote:

Buna zuzici!
Incerc si eu sa citesc ce ati mai scris din urma, desi Luca nu prea are rabdare sa stea cumincior in scoica.
vad ca se discuta despre GAVISCON aici si ma alatur si eu celor care cauta cu disperare acest medicament. bebe al meu nu mai doarme ca inainte cand il scot afara. Sambata in parc am avut un festival de zile mari, a fost pt prima data cand l/am alaptat afara si a iesit cu scantei, pt ca s-a agitat si a vomitat din nou laptic si s-a murdarit ca un purcel. ma gandesc cu groaza cum o sa fie la vara. Asa ca va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta pt medicament.

GUGU de LUCA 19.12.2007

Bine ai revenit, chiar ma gandeam sa intreb de tine... Pupici lui LUCA ( e numele meu preferat pt baietei)

Gya de Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya

Salutare. Pana la urma unde ai nascut? Imi aduc aminte ca erai interesata de spitalul privad din Suceava?

GUGU de LUCA 19.12.2007

Mergi la inceput

quote:

Zuzici, bebelicu' meu e ceva de groaza. Era sa-l scap din pat. a invatat dragul de el o metoda de deplasare care ii place la nebunie. Se impinge cu calcaiele in salteaua patului cand sta pe spate si face ture, i-a si curba cu mare arta. La schimbatul pampersului e si mai si, nu sta o secunda locului, il tine tati de picioare ca sa nu "fuga".

GUGU de LUCA 19.12.2007

lui luca si mamicii lui!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Benji e asa haios: a adormit cu suzeta in gura si acum are urme de la ea in jurul gurii parca e un clown..... Orice forma de suzeta am incercat lasa urmele astea.....

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)

http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
Poze NOI incepand de aaici...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor vin si eu cu veste proasta... Am facut mastita la sanul drept...
Am sunat-o pe dr. pediatra a lui bb si mi-a zis sa nu mai alaptez din sanul bolnav, sa ma mulg ca sa intretin lactatia si sa scot laptele ala care s-a inflamat acolo. Am inceput sa iau si Ampicilina.
Am sunat-o si pe ginecoloaga mea, si zice sa trec pe la ea pe la cabinet in dupa amiaza asta, sa ma vada si ea, si eventual sa-mi dea un tratament pt oprirea lactatiei de tot. Dar eu nu vreaaau!! Sunt disperata! Puiul meu a luat peste 2 kg in 7 saptamani numai cu lapticul meu...
In dimineata asta am muls din sanul bolnav 130 ml de lapte, si parea ok (fara puroi sau altceva, desi l-am aruncat). Si parca sanul ma doare mai putin...
Oricum eu de-abia azi dimineata m-am prins ca am mastita, cand am realizat ce tare ma doare sanul...
Aseara credeam ca fac gripa, ca aveam febra mare, frisoane groaznice (care m-au tinut toata noaptea) si ma dureau rau de tot capul si muschii...
Offf, daca ati sti ce rau imi e... Azi noapte am crezut ca mor de rau, si acum m-au apucat iar frisoanele...
Si sunt singura acasa cu bb pana la 6 seara cand vine sotul meu...

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Louiza, welcom back !!!!
Imi pare rau ca a trebuit sa incepi serviciul asa de repede. Te voi urma in curand... la 1 iunie voi incepe si eu. Asta daca nu iese pana atunci legea noua care ne-ar da si noua 85% din salariu... In acest caz as sta pana in septembrie acasa si as putea fugi vreo luna si in grecia la socrela mea...
Ma bucur totusi pentru ca, daca ai inceput serviciul - poate vei fi din nou mai activa pe aici!

Ceva pozici noi cu Yasmin?!
Cum a fost circulatia pe DN 1 cu celebrul culoar unic?

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput