Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonab/ramonab.jpg)
ramonab spune:
quote:
Originally posted by stoisor
intrebare....cu ce mai dati bebei la poponeata??creme ??de careSara Ioana 15.02.2008
POZE CU MAMI SI SARA
eu il dau cu pasta petrinii, e foarte buna si e si ieftina, se prepara in farmacii.
Cat despre taiatul unghiutelor eu i le tai cu unghiera, o unghiera micuta si i le tai cand e treaz si e cineva cu noi care ii distrage atentia, sau daca nu cand e pe jumatate adormit, dupa ce a papat.
Ginger bine ai revenit,am vazut puitii tai, tare greu trebuie sa fie, te felicit.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=24
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ceska777 spune:
Stoisor,
pe Benji il dau cu BABY WUNDSCHUTZ-CREME de la PENATEN. Si servetelele umede tot de la Penaten le folosim...
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)
http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
Poze NOI incepand de aaici...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ereena spune:
'neatza
hei mitsu , ce te tot ei tu de bebe C? nu e simpaticut cand tocaie asa in somn? noua ne place .... n-are copilul nimik stai linistita
ufff mai miritoate bubele rele in ....:-)babii mele....imi pare tare rau ,am citit patania voastra.si acum si sotul.te pup dulce sa treaca supararea. si eu m-am impiedicat de firul de la aspirator cu bebe in brate si am cazut in pat pe sold ,nu a fost mare lucru ,mai ales ca el radea,dar se pot intampla atatea
miki baby ,copii astia se cred deja vedete:-))) si matei face la fel cand vede camera
honey,cred ca sunt involuntare miscarile lor acum.matei a inceput sa dea din maini si din picioare de zici ca isi ia zborul,casca si dupa cum spunea si doc rade mai mult cand vorbeste taica-su,probabil timbru vocii e mai intens
ufff ven ,nu pot decat sa imi imaginez prin ce ai trecut si ma ia cu fiori .ma rog sa nu mai treaca nimeni prin asa ceva
lalad , uite ca nu m-am, gandit ca raceala poate afecta cantitatea de laptic. noi am fost toti trei raciti si de vreo 2 zile matei vrea mai des la san si am observat ca sunt cam molesiti,nu mai curg si el nu prea se satura. te pup si sper sa treci cu bine peste asta
angi , de multe ore de plans o sa te scape suzi ai sa vezi . dupa 2 luni de ros la ea matei nu a mai vrut-o si nu am mai gasit la fel . i-am luat de la alta firma,mi-era teama ca nu o s-o accepte dar vad ca deja o iubeste
lala20 , eu la botez am avut-o pe socrela care mi-a suflat in ceafa de imi venea sa o omor , dar nu puteam ca aveam martori,era cameramanul acolo:-)))va spun dar sa nu radeti k? a venit nasa,l-a imbraca,la plecare a pus-o socrela sa ia copilul dupa ce l-am pus eu pe masa .s-a inchinat, a pus bani si am plecat la biserica .la intoarcere,la usa,afara pe scara blocului(acum realizez ce am facut:-))) mi-a pus (tot socrela) un scaun , nasa l-a pus pe matei acolo si a zis 'mi-a dat un pagan , ti-am adus un crestin'. asta mi-a placut. a doua zi la mir a pus-o pe nasa sa aduca miere lapte flori bani etc sa le puna in apa .si tare s-a suparat ca i-am luat decat un cadou pt casa si nu le-am luat la fiecare cate ceva.cam asa cu maretele traditii ale soacrei mele........si eu ca tuta am executat tot:-)))
miri , cand am citit despre sacha parca era scris de mine ,si la noi e acelasi lucru . oare nudegeaba ma vait eu ca nu mai e asa mult laptic?asta noapte a adormit cu chiu cu vai la 10 30 s-a trezit la 4 15 si toata ziua vrea papa la 2 oreMatei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE
sweetgys spune:
Buna fetelor, ma scuzati ca abia am intrat si deja incep vaicarelile, dar nu mai pot. Spuneti-mi si mie va rog daca ati mai vazut asa ceva. Toata ziua e cuminte Vanessuca mamei, ne jucam , papam , dormim cat dormim, iar pe seara cand vine ora mesei, asa pe la 7, 8 dupa ce trage un pic (ii dau numai san), se pune pe un plans, de nimic n-o mai poate alina. Si se enerveaza ca ar mai manca, dar nu poate, parca o arde laptele si se foieste, se incordeaza da din manute, picioruse. O tine asa vreo 2 ore si apoi se linisteste ca prin minune si poate iar papa linistita, dormi.. etc. Eu nu inteleg, astea sunt crizele de colici, sau ce-o fi? Noaptea doarme bine, numai dimineata mai are niste reprize de agitatie din cauza partzulicilor. VA ROG MULT, lamuriti-ma si pe mine care stie ca nu mai pot s-o vad cum se chinuie la san.
Gya de
Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya
Ginger00 spune:
Danonique - e soacra la noi ,dar are 70 de ani...iti dai seama, dar macar face curat si mancare...si nu vrea sa stea singura cu amandoi in casa ca nu rezista ,asa ca nu pot merge niciunde....
Stoisor - eu ii dau cu Pasta Fissan ,e foarte buna
Mamica de gemenasi smecherasi
gugushtiuc spune:
Buna zuzici!
Revenim si noi dupa o absenta mai indelungata, sa ne fie cu iertare.. Suntem bine, si cam grasunei dupa parerea medicului, avem deja 7 kg
la 3 lunite jumatate si drept urmare am primit ordin sa reducem numarul de mese.
Incerc si eu sa citesc ce ati mai scris din urma, desi Luca nu prea are rabdare sa stea cumincior in scoica.
vad ca se discuta despre GAVISCON aici si ma alatur si eu celor care cauta cu disperare acest medicament. bebe al meu nu mai doarme ca inainte cand il scot afara. Sambata in parc am avut un festival de zile mari, a fost pt prima data cand l/am alaptat afara si a iesit cu scantei, pt ca s-a agitat si a vomitat din nou laptic si s-a murdarit ca un purcel. ma gandesc cu groaza cum o sa fie la vara. Asa ca va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta pt medicament.
GUGU de LUCA 19.12.2007
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
sweetgys spune:
Aaaa, apropo, bebeii fac colici de la dulciurile pe care le manaca mami? Eu rup cu ciocolata si alte chestii ce contin cioco....Poate ar trebui sa le mai las? Voi , cele care alaptati, cam ce mancati ca eu nu mai stiu ce e bine si ce nu, pt ca am tot auzit pareri si pareri....Cum ca n-ai voie aia, aialalta sau dimpotriva ca bebe tre sa inceapa sa se obisnuiasca mai cu orice...
Gya de
Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya
Ereena spune:
am modificat foarte putin prima pagina ,parca cineva avea o idee despre cum sa o mai micsoram?
pt fundulet eu folosesc cutaden ,si cateodata crema cu ulei de sunatoare ,e super buna, sau ulei fiert. mi-a luat sotul de la metro din bulgaria huggies 42lei/76buc si 4 pachete servetele pampers sensitive 20 lei . care ati luat huggies din bucuresti , cat este acolo ?mie imi plac tare mult huggies, nu se uda , nu il stang,sunt okMatei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by stoisor
intrebare....cu ce mai dati bebei la poponeata??creme ??de careSara Ioana 15.02.2008
POZE CU MAMI SI SARA
Crema pt copii cu ulei de catina
![](icon_smile_big.gif)
GUGU
![](mamica.gif)
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
Ereena spune:
quote:
Originally posted by gugushtiuc
Buna zuzici!
Revenim si noi dupa o absenta mai indelungata, sa ne fie cu iertare.. Suntem bine, si cam grasunei dupa parerea medicului, avem deja 7 kg
la 3 lunite jumatate si drept urmare am primit ordin sa reducem numarul de mese.
GUGUde LUCA 19.12.2007
cat avea luca la nastere? matei s-a nascut cu 4300 si la 2 luni si o saptamana are 6700 si 65 cm dar nu ne-a zis ca e prea gras
![](baietel.gif)
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE