Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

GINGER, LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA SI SA TE BUCURI DE PUII TAI SCUMPI!!

am vazut si pozute .. sunt niste scumpi si niste frumosi!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Gingeer ce frumosi sunt Mihai si Grig.Cred ca esti rupta de oboseala.Te mai ajuta cineva sau te descurci singura?Pup.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Anca.b cred ca te-ai speriat tare cand ai vazut ca l-ai intepat pe Stefan.Bine ca i-a trecut.Chiar ma intrebam cu ce sa-l dau pe Albert daca il voi intepa vreodata.Multumesc pt raspuns.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Acum puiul doarme la mine in brate.....scriu cu o mana, Benji e extenuat dupa turul de forta de mai devreme.Oricum revine la programul dinaintea Pastelui: pana la pranz 2 reprize de somn a 30-45min in cursul diminetii...........Abia acum imi pot inchipui ce usurare tre sa simta o mama dupa ce puiul a trecut prin clipe/zile/nopti grele...Desi afara a plouat cred ca extazul meu a scos soarele din barlog.........
Fetelor, am inima asa mare cand lui Benji ii e bine, e multumit si imi zambeste.......

Noi cascam des cand suntem obositi iar Mos Ene mai intarzie....

Taiat de unghii doar cand e treaz, apreciez asa mult cand doarme ca imi e frica sa nu il "inoportunez" ....

Fetele,Miri,Ven,
eu aveam zece ani cand s-a nascut sora mea cea mica...si am fost o a doua mama pt ea, inclusiv raspunderile ce survin din asa "job". Am tras atunci, copil fiind la sperieturi.....chiar cu 3 zile inainte de a face 1 an, se plimba in fata casei in rotobil pe o portiune curatata de mine in prealabil de pietre....dar acu 20 de ani "jucarelele astea" erau cam instabile. Andreea si-a luat curajoasa avant si s-a impiedicat, s-a rostogolit cu tot cu rotobil si a cazut f curios, pe fata. Intr-o nanosecunda am fost la ea....era moale si nu a scos nici un sunet cateva secunde, am crezut ca.....a lesinat. Apoi sa te tii urlete....fata toata julita in rest in regula. Am spalat-o pe fata, dat cu ceva crema apoi pudra ca sa acopar roseata...minte de copil de 10 ani....dar fata ei era alba, alba ca la actorii de teatru japonez...tata a stiut imediat ca e ceva cu fata ei sub masca de pudra...prea era alba....a doua zi se vedeau cojitele juliturilor.
Eu ma rog mereu de ingerasul lui Benji sa nu il scape deloc din ochi....si sa fie mereu cu el. Spun in fiecare seara Ingerasul in numele lui Benji iar dimineata ii multumim ....
Cum mi-a luat ceva timp sa scriu Benji s-a si trezit....

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)

http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
Poze NOI incepand de aaici...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

tot cu unghiuta de bebe si noi ,atunci cand doarme ,o data la 3 zile depinde si deocamdata ne descurcam

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU MAMI SI SARA

Mergi la inceput

intrebare....cu ce mai dati bebei la poponeata??creme ??de care

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU MAMI SI SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

Irina astept sa vad evolutia pt ca oricum nu am alta solutie.formula eu nu am in casa,deci....
Legat de taiatul unghiutelor....tati se ocupa de asta in somn,cu forfecuta speciala.nu stiu cum reuseste dar e munca lui!
Stancuta daria mea cascaaaaa si chiar are o fata de om somnoros.casca si cand se trezeste si inainte de a se culca.
ginger la multi ani si mabucur ca ai mai avut timp sa ne dai si noua un semn.
imi raspunde si mie cineva legat de formula:cine v-a zis ca sa luati?
poooop toti clopoteii frumosi si mamicile la fel de frumoase!

gabrittza si Daria Maria
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria 2

Mergi la inceput

noi jonglam cu crema de galbenele amestecata cu mebra cu vit a si crema Bephanten cand cu una cand cu alta....dar voi???
mai voi aveti timp de voi??? eu una nu iar de gatit nici nu se pune problema .....cum i cade pipa firar ea de pipa cum urla ,motaie cu ea in gura cand o scapa sa te tii nu pot sa cobor jos in bucatarie ca imediat o aud in babyfon si trebuie sa urc la ea
ca acum

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU MAMI SI SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Ginger Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de minunile tale!!! Am vazut pozele - sunt niste scumpi! Nu am reusit sa-mi dau seama: sunt identici, sau au trasaturi diferite?
Fetelor si Daria isi baga degetele si de multe ori chiar pumnul in gurita Ma gandesc ca nu este tocmai bine, dar cum sa o dezvat? Incerc sa o mai pacalesc cu suzi, dar de cele mai multe ori o refuza...pe de alta parte e asa scumpa cum se chinuie ea si trage din degetele - o astepta sa curga laptic???

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

noi jonglam cu crema de galbenele amestecata cu mebra cu vit a si crema Bephanten cand cu una cand cu alta....dar voi???
mai voi aveti timp de voi??? eu una nu iar de gatit nici nu se pune problema .....cum i cade pipa firar ea de pipa cum urla ,motaie cu ea in gura cand o scapa sa te tii nu pot sa cobor jos in bucatarie ca imediat o aud in babyfon si trebuie sa urc la ea
ca acum

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU MAMI SI SARA

Mergi la inceput