Gravidute si mamici de Constanta (21)
Raspunsuri - Pagina 6
Tinna S. spune:
Salut fetelor!
Iar am tras chiulul cateva zile, dar sa stiti ca de citit am citit... Am avut o stare mai tampita zilele astea si de-asta n-am scris...
Bebele meu a avut niste zile mai colicoase, pe care sigur i le-am accentuat si eu ca am mancat dulciuri de-am spart, mai ales ca a fost ziua cumnatei mele...
Acum vad ca e un pic mai linistit...
In dupa amiaza asta am programare la dr., pentru controlul de 6 saptamani (pe care le-am implinit joia trecuta). Faza naspa e ca e bine ce credeam ca sunt OK, de vineri am inceput iar sa sangerez, asa, cateva picaturi (nici pana azi nu mi-a trecut)... M-a durut si burta vineri si sambata (cam ca la ciclu)... Totusi eu nu cred ca e ciclul, cred ca sunt tot pacatoasele de lohii, mai ales ca eu alaptez cam la 3 ore zi si noapte (uneori chiar la 2 ore)...
Si imi mai sta pe creier si faza cu cusatura de la epiziotomie, ca simt o galma mica cat un varf de chibrit la intrarea in vagin (unde a fost unul dintre fire). Cred ca am un granulom de fir...
Sotul meu se bucura si el ca am facut 6 saptamani, credea ca gata reluam
... Se pare insa din pacate ca mai tb sa asteptam... Offf, si noi oricum n-am mai facut nik de muuulte luni, de prin luna a 6-a de sarcina, de cand am avut eu pericol de avort... E naspa ce mai...
Tinna, mami de doua minuni
Alexandru Luca (14 feb. 2008) si
Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
Tinna S. spune:
Fetelor ce bine de voi ca v-ati mai intalnit! Ce as mai vrea sa mai ajung si eu la intalniri, dar habar n-am cand o sa mai pot... Bebele meu n-are pana acum nici un program stabil... Il alaptez "la cerere" si de-asta e complet dependent de mine... Eu nu prea am cum sa ajung undeva la o anumita ora stabilita dinainte, tot ce fac e in functie de el...
De-abia astept sa se faca vremea frumoasa, poate ne mai vedem in parc cu copiii (eu locuiesc aproape de Tara Piticilor).
Mav, Angi si Ina, merci mult ca ati avut rabdare sa cititi povestea nasterii lui Luca, o nastere extrem de rapida, descrisa cam "pe lung" (nu stiu cum am putut sa scriu atata
)...
Mav, ce ma bucur pentru vestile bune de la echo, si pentru faptul ca Sebi e mai bine! Mi-a parut rau ca am citit din urma ca n-ai stiut ca daca la debutul varicelei se da Aciclovir, se face o forma mult mai usoara de boala, si din cauza asta nu i-ai dat lui Sebi, ca ai aflat prea tarziu... Eu iti scrisesem un mesaj intr-unul din capitolele trecute (cand aflasem ca Sebi e in pericol sa faca varicela) si iti zisesem de Aciclovir (eu stiam de medicamentul asta, ca si Andrei al meu a avut varicela anul trecut in aprilie)... Imi pare rau ca probabil n-ai apucat sa citesti mesajul meu, mai bine iti dadeam PM...
,
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by roxanalucia
fetele, bebe al meu azi nopate mi-a facut feluol. treziri din 2 in 2ore.. plans la al doilea san... ce mai, show mare. acum doarme de la 1.15.... mai miasca din cand in cand, se intinde, dar nu se trezeste de tot. sa-l trezesc oare?
si legat de alaptat, am citit tot felul de teorii. sa-i dau ambii sani la o masa, sau doar unul? mie mi se pare ca manaca suficient de la unul, mai ales ca la al 2-lea deja plange si adoarme pe mine cand il pun sa ragaie... capraru spune ca un san la o masa...cel putin in perioada asta,daca e lapte destul... si doar de la un san imi doarme de 5 ore... voi ce ziceti?
Roxana, e foarte bine daca se satura dintr-un san. La un supt il lasi sa goleasca bine un san, si apoi poti sa-l pui si la celalat san daca mai vrea, iar daca nu, asta e, inseamna ca s-a saturat, si i-l dai la urmatoarea masa.
Oricum, ce-am remarcat la bebele meu e ca daca nu-l opresc din supt sa faca "bac" (adica sa ragaie), nu mai vrea deloc al doilea san. Daca face bac se linisteste si uneori (nu intotdeauna) mai suge si din al doilea san.
Aaa, si apropos, mie nu-mi curg deloc sanii. Iar lapte am suficient slava Domnului, ca Luca a ajuns acum aproape la 5 kg (desi la nastere avut 3), si n-are decat 6 saptamani si 3 zile... Iar lapte praf nu i-am dat deloc, nici macar nu am cumparat sa am in casa, ca sa nu ma tenteze sa-i dau...
Singurul "dezavantaj" al alaptarii exclusiv la san este ca trebuie sa pape mai des decat daca ar bea lapte formula, ca lapticul de mama se digera mai repede...
,Tinna, mami de doua minuni
Andrei Florin (1 ian. 2001)Povestea nasterii lui Andrei
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
AngeliquedeS spune:
neata
ce vreme oribila! si urasc sa stau in casa, voiam la plimbare...
Am primit pozele de la botez facute de fotograf AICI INCEP
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc
Tinna S. spune:
Angi
, cand ai timp te rog sa modifici daca poti ceva in listuta de pe prima pagina... Vad ca in dreptul numelui meu mai apare la sfarsit numele unei mamicute... Cred ca trebuie dat un "enter" ceva...
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
mav spune:
Neatza!
Yanniaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Ce mai faci? Sunteti ok? Da-ne un semn!
Angi, nu merge link-ul cu pozele de la botez.
Doc, manca-l-as io pe bebele tau, ca tare frumos mai e! 
Tinna, multumesc frumos, am citit mesajul tau cu aciclovirul, insa deja era tarzior (cel putin asa mi-a zis dr atunci cand l-a vazut pe Seb). Dar oricum a fost destul de usora varicela lui Sebi, n-a avut asa multe bube cate am vazut in imaginile de pe net ca ar fi putut avea si mai ales, in zona fetei n-a avut decat una langa gurita, una pe o arcada si una intre obrajor si gat, deci intr-o parte, in rest a avut fata curata! Si acum i-au cazut aproape toate cojitele de la bubite, deja i-am facut baie, ca nu mai putea sa se suporte nespalat. Oricum, mai stam acasa si saptamana asta...
Tu sa nu stai asa, cu "galma" aia si cu sangerarile astea ciudate! Mergi neaparat la dr! Eu sunt patita... Imi "uitasera" o ata acolo jos... si am facut infectie si febra mare (38,6-39,8'C) si m-au "curatat" din nou, pe viu... si a trebuit sa ma intorc pt inca o sapt. in spital, cu tot cu Seb, pe care-l alaptam, desi primeam antibiotice puternice pe vena... Asa ca, parerea mea este ca nu-i ok sa stai asa, fugi la dr cat mai repede!!!!!
Caliana, este suficient sa suni cam cu o saptamana inainte pt o programare la dr Ciufu.
Maia,
burtica colicioasa!
Madaluta, Ina, ce mai fac burticile?
Bisous?
Sa aveti o saptamana frumoasa!

Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
ina78 spune:
Angi am vrut sa-l vd pe Pupi si ... nu se vad pozele:
"If you are looking for a photo, it is possible that the photo has moved or no longer exists."
Mav sintem bineeee ... maaari... dar bine. Asteptam plimbareli... saptamina asta te mai iertam... dar apoi....
Tinna emotionanta povestea nasterii. Te asteptam mai des cu povestiri... ai scris tare frumos.
Gabriela iti raspund si eu... si mie mi se cam umfla picioarele. De la greutate, stta in picioare si mincat sarat.
Merg sa vad pozele lui Iannis.
Va pup pe toate fara exceptie.
eu - Ina
- 5 saptamani pina ne intilnim minunea
AndreB spune:
Cand credeam ca s-au mai limpezit apele se pare ca intru intr-o alta cu bebele. De 2 sapt. nu mai ia in greutate (a ramas tot la 8 kg la aproape 5 luni neimplinite). Intreb pe pediatra ce se intampla si ma loveste cu intrebarea: nu o fi avand infectie urinara? fetelor, numai cand ma gandesc la asta imi vine sa ma spanzur. Am avut in sarcina si stiu cat de greu se trateaza se dau antibiotice tari recidiveaza, ce mai. Azi i-am dat analize la facut sa verific si asta (indicii ceva cred ca are: face pipi-ul mai galben si miroase a chimic).
Parca si ochisorii mi se par mai umflati. Nu stiu, pe masura ce citesc despre asta pe net, mi se pare ca le are pe toate. Abia astept sa iasa rezultatele si sa fie bune. Tocmai ce am scapat de o laringita si parce nu-mi vine sa o iau de la capat cu tratamentele.
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei
Mokika spune:
Neata! Ce vreme urata!
Noi doar ce am venit de la vaccin .... cel de 6 luni pe care l-am facut acum la 7 luni. Theo are 9,100 kg si 74 cm.
Daaaaa, foarte bune au fost prajiturelele de la AndreB...... iar pentru saratele m-am inspirat de pe blog-ul Mirelei si au iesit foaaaaaarte bune!
Maia - sa-ti traiasca baietzelul de an bisect!
TinnaS - m-a emotionat foarte tare povestea nasterii. Foarte frumos ai scris! In ceea ce priveste epiziotomia, e posibil (sau nu) sa-ti fi ramas vreo ata pe acolo, impresia asta am avut-o si eu si m-am dus la dr. sa verific dar s-a dovedit a fi alarma falsa caci mi-a cazut pana la urma, mai greu, dar mi-a caut! Si eu am avut o perioada cand am zis ca am terminat cu lohiile si peste cateva zile au revenit....
Angi - nu-ti merge link-ul cu pozele! Fetelor, are Angi un baietzel frumos foc! si cumiiiinte!
Eris - si Ianis este asa de frumoooooos! Si are niste ochisoi albastri! Ce mult mi-am dorit si eu sa aiba macar Theo ochii albastri ... dar se pare ca nu am gasit reteta cea mai buna! Cu toate ca in familia sotului meu mai toti au ochi albastri!
Mav - felicitari pentru starea de bucurie pe care ai reusit sa ne-o transmiti si noua! Ma bucur ca sunteti bine!
Ma opresc aici ca s-a trezit Theo si e mort dupa tastatura!
Pupici
creem spune:
Buna dimineata!
Am inteles ca dr. Ciufu se muta. Se muta si dr. Dumbrava odata cu ea, sau ramane acolo?
Stiti ceva de dr. pediatru Ciortan? Am inteles ca lucreaza la Iowemed...
Duminica am fost si noi la plimbare in Tara piticilor....n-am mai fost pana acum, dar m-a impresionat placut...e foarte frumos si copiii sunt superbi printre jocurile de acolo. Abia astept sa se joace si fetita mea pe acolo
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)