Gravidute si mamici de Constanta (21)
Raspunsuri - Pagina 7
Mirela79 spune:
Eris pozele de la botez sunt foarte frumoase. Mi-a placut mult si poza in care dansezi tu cu sotul tau. Sunteti o pereche reusita.
Angi ti-au mai scris si fetele, dar iti repet si eu. Nu merg pozele.
Tinna baietii tai sunt grozavi. Da-mi si mie unul, te rog.
AndreB nu te mai gandi la o mie de boli. La fel fac si eu si mai mult imi fac rau. Trebuie sa fii optimista si problemele se rezolva mai usor asa.
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu
AngeliquedeS spune:
Am rezolvat link-ul puteti incerca din nou http://good-times.webshots.com/photo/2410831300065968642FxYVCg
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc
creem spune:
Mama...ce-a mai plans si bebe al tau, Angi! Si a mea a plans tot timpul, doar cand a bagat-o in apa a tacut, in rest...oa, oa...mi se rupea sufletul ca nu puteam sa o iau in brate sa o linistesc!
Si, mami, ce sexi ai fost...
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
AndreB spune:
Foarte frumoase pozele Angie!
Ai facut botezul la Capela Militara? (l-am recunoscut pe parintele Cornel). Si noi. Unchiul tatalui meu este dascalul cu care colaboreaza acest preot (un batranel cu ochelari si voce frumoasa).
Cand ati avut botez? Noi pe 15 martie. Avem poze in link (am completat si cu recente).
Multumesc pentru incurajari fetelor. Acum merg din nou la Medicover sa las coprocultura. Sper sa fie bine.
Ce vreme urata, asa fi vrut sa merg prin parc azi dar la asa ploaie...
P.S.
Doc, super ciocolata de la Kaufland la cutie! Chiar ar gust de tableta amaruie si e si ieftina! Data viitoare imi iau si de ness.
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei
creem spune:
Ce ciocolata, Andre? ca mi-ai facut pofta...
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
Mokika spune:
Angi - foarte frumoase pozele de la botez! Doamne cat a mai plans Pupi mic! Si mami de Pupi este o frumoasa! Cum facem sa-mi trimiti si mie din pozele de vineri? Si pe cele cu manechinul le vreau!
Doc - ce smecher este Serban! Ce rau imi pare ca nu l-am vazut si pe el pe viu!
AngeliquedeS spune:
Multumim mult de aprecieri. Si da, La Capela Militara am facut botezul pe 2 martie, e biserica mea de suflet, acolo am facut si cununia.
A plans saracutul toata slujba, mi-a rupt inima, exact asa cum spui tu, creem, simteam ca mor ca nu pot sa il tin la mine in brate, iubirea mea mica.
Mokika, nu am apucat sa descarc pozele, promit solemn ca in seara asta o voi face. Dar... ce poze cu manechinul?? Sunt blonda....
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc
AndreB spune:
Creem, exista numai la Kaufland (produs de ei) o cioicolata la cutie cum sunt cele Finetti dar extraordinara (nu are gustul acela de lecitina ci de ciocolata adevarata). E si ieftina, 400 gr 2,5 lei sau max 3 lei. S se numeste Choco Creme de la Stilla Ciocco ambalat de Kaufland. Mai e o varianta Ness Creme dar nu stiu cum e. Incerc cand termin borcanul de ciocolata. Pofta buna si tie!
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei
Caliana spune:
Angelique, super pozele de la botez...dar doaamne, ce mi s-a strans inima cand l-am vazut pe Pupi cum plangea (si cum il tinea preotul de cap)... e adevarat insa ca sunt in perioada in care pe masura ce ma documentez mai mult despre asta, ma ingrozeste gandul ca nu am sa fiu in stare sa ma descurc cu bebe...citesc insa forumul si vazand ca toate aveti copilasi frumosi si sanatosi (desi imi imaginez ca toate ati trecut macar o clipa prin aceeasi groaza ca si mine), imi dau seama ca imi fac griji degeaba si ca sigur voi fi in stare de mult mai mult decat cred acum...
Salutari la restul mamicilor si viitoarelor mamici!
Mokika spune:
Angi - cu doc fotomodelul!!!!
Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (6 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze