Gravidute si mamici de Constanta (21)
Raspunsuri - Pagina 8
denise1301 spune:
Buna fetelor! Ne-am intors. Au fost doua saptamani in care ne-a nins in fiecare zi, am muncit cu inima plina de bucurie sa aranjam noua noastra casuta si ne-am si relaxat la un shopping mic. Jasminica mea a fost o cuminte si o curajoasa atat in avion cat si cu tambalaul mutarii. Sunt atat de mandra de ea!
Intre timp vad ca ati fost niste harnicute la scris, au venit si fete noi pe care le salut cu drag si le urez o sarcina frumoasa.
Gabi eu am facut cursuri Lamaze cu o tipa din Medgidia dar din pacate nu am fost un grup ci numai sotul meu si ea. O data venea ea in Constanta si o data mergeam noi la Medgidia. Acum nu stiu daca se mai ocupa cu asta dar uite datele: Nicoleta Filimon 0745075139, 200 ron am platit eu fix acum un an. Oricum, cursurile e bine sa le faci mai pe la sfarsitul sarcinii si e mult mai bine sa fiti un grup.
Acum va las, am casa vraiste si plina de bagaje desfacute.
Pupici cu fluturasi
Mirela79 spune:
Andre ce tare e poza cu Matei cu mana la chimir. Iti vine sa-l mananci de scump ce e.
Angi am vazut pozele. Foarte frumoase. Cred ca erai tare emotionata.
Fetele care vorbesc de ciocolata, sa stiti ca eu sunt o mare pofticioasa. Pe viitor sa dati toate datele produsului cu pricina din prima. Adica, unde il gasesc, cum se numeste etc. Azi ma duc la Kaufland sa-mi iau ciocolata aia de care vorbiti.
Tinna sa stii ca m-ai facut sa plang cand am citit povestea lui Alexandru Luca. Stiu si eu cum e sa iti tii copilul in brate pentru prima oara si este intr-adevar foarte emotionant si foarte-foarte greu de descris in cuvinte.
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu
madaluta spune:
vazut si eu poze cu baieti frumosi si grasunei..super...
Scriu putin azi pt k sunt f obosita...In w-end am avut musafiri( 5 pers) si ne-am cam dat programul peste cap... Trebuie sa recuperam odihna acum...
Madalina
32
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
andicu spune:
Salutare pe ziua de azi (mohorata si friguroasa!
)!
N-am apucat sa scriu pana acum din motive binecunoscute,
dar am reusit sa vizionez asa :
Bebe Matei de AndreB, o dulceata,o frumusete de baiat dolofanel(sper sa nu fi avut motive de ingrijorare cu Matei!)!
, bebe Serban de Doc, cel vorbaret si scuuump ( mi-e dor de bebele meu asa mic..
)
, bebe Pupi , plangacios, dar frumos la botez!
, cu mamica la fel de frumoasa,
, la fel si nasica!! 
Mav,
pe burtica si pt Sebi!
Caliana, si mie mi-au sangerat gingiile in sarcina si m-am spalat pe dinti toata sarcina cu Sensodyne. Dupa un timp n-am mai snagerat. Si acum fac la fel, ca dupa o perioada au inceput sa ma doara gingiile, posibil de la lipsurile de calciu de dupa nastere..
Gabriela, si eu am avut aceeasi problema, in ultimele 2-3 sapt. de sarcina m-am umflat rau de tot, mai ales picioarele si o reglam cu apa rece cu sare sau cu geluri mentolate, sare spre deloc in mancare si mi s-a mai recomandat un unguent naturist pt picioare umflate- Ruscoven. Numai bine si sa fiti sanatosi!
Tinna, ai doi baieti frumosi, sa-ti traiasca!
Ma chinui de mai bine de o ora sa scriu mesajul asta !..
Eu am noutati multe din partea lui Filip: se ridica de vreo 3 zile singur in fundulet si il gasesc in patut direct in picioare, la trezire, de aseara face "pa!" la toata lumea si azi am descoperit ca ii iese primul dintisor!!!
se simte varful si se si vede umflatura! ![]()
Avem si poze noi , asa ca va invitam sa le vizionati!
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

Am implinit 9 luni 
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

creem spune:
Andicu ai un bebe superb! SA iti traiasca! Cum se intelege cu catelul? Felicitari pentru cele 9 luni!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
andicu spune:
Creem, multumim!
se intelege f bine cu Less, ba chiar au momente de mangaieri! el e f finut cand o mangaie , iar Less il linge f delicat,asa, doar pe degetele! acum trebuie sa-l spal pe maini mereu sau sa-l sterg cu servetele antibacteriene, desi pe Less am spalat-o , vaccinat-o, dezinfectat-o, etc ...
mai rau e pt ea, ca seara, cand il pun in premergator, o fugareste prin casa!vrea s-o prinda si ei ii e teama de premergator! daca l-ai vedea, fuge dupa ea la viteza maxima si trage niste tipete ca la razboi!![]()
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

Am implinit 9 luni 
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Caliana spune:
Buna seara!
Foarte frumoase pozele cu bebeii vostri...de fapt foarte frumosi bebeii din ele!![]()
Andicu, multumesc de sugestie! Si eu folosesc Sensodyne pt asta, gingiile tot sangereaza (nu foarte tare), dar in schimb nu ma dor, asa ca macar asta e bine.
V-am vazut pozele de la 9 luni, foarte frumos si mai ales foarte ranjit
Filip! La fel si catelusa...apropo, ce varsta are Less? O aveti de mult? adica dinainte de Filip? Daca da, cum a reactionat la bebe prima oara?
abibrinza spune:
Buna seara!
In primul rand multumesc pentru raspunsuri.Stiam ca luni ajung la stomatolog, problema era sa rezist cat de cat pana la vizita.Acum mi-e bine, am rezolvat problema, pe care eu o credeam foarte grava, urmeaza sa revin dupa ce termin alaptatul.
Mai zicea cineva de sangerari ale gingiei, aceeasi problema o am si eu.Mi s-a recomandat spalaturi cu apa de gura sau apa oxigenata si daca se gasesc capsule cu propolis de supt recomandate si in sarcina.
Am vazut poze de Angi, Eris si Andicu, filmulete cu Serban, toate savurate cu chiote de catre Victor.Ii plac bebelusii la nebunie, mai ales cei frumosi, si nu glumesc.Dar parca vad ca atunci cand o sa aiba unul acasa nu o sa-l mai sufere.
Eu am avut picioarele umflate la prima sarcina.Doctorul meu ma tinut o noapte la spital sa-mi demonstreze ca daca stau se dezumfla.Si asa a fost, vina era a mea ca toata ziulica eram in picioare si ma agitam.
Monica, habar nu am cand ajung in Constanta, am contractii la greu in masina, asa ca cine stie cand voi reusi sa va cunosc.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
Gabriela82 spune:
Angelique, Andre am vazut si eu pozele de la botez, foarte frumoase.
Sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei. La cate luni i-ati botezat?
Denise multumesc ptr informatii, o sa icerc s aiau legatura cu ea 
Andicu multumesc de sfaturi, astazi mi s-au mai desumflat un pic, cred ca e important si cu ce ma incalt. Ptr ca a fost mai rece afara mi-am luat cizmele care sunt mai comode. O sa caut si unguentul recomandat de tine. sa-ti traiasca baietelul, e un dulce.
27
AndreB spune:
Gabriela l-am botezat pe Matei la 4 luni, dar nu pentru ca mi-am pus targhet aceasta varsta ci din cauza ca s-a nascut in noiebrie si in perioada de pana la 2 luni jumate traversam sezonul rece, cu viroze, frig. Am asteptat sa vina primavara. Pe de alta parte copii pot fi botezati oricand, indiferent de post sau nu.
Mamicilor pofticioase: ati luat ciocolata? Acum se inchid drumurile si ciao magazine!
Madaluta, sper ca ti-a vajuns mesajul meu pe mail, am incercat sa fiu cat mai explicita.
Doc, dar tu nu mai intri deloc? serbanelul e deja terorist?
Mokika, felicitari pentru vaccin, sa ne spui cum se simte Theo si ce tip ati facut.
Angie frumoasa rochia de la botez. O primim si noi sa facem o poza? a Propos, cum stai cu descarcatul pozelor de la intalnire, controlam posta mereu...
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei