Gravidute si mamici de Constanta (21)
Raspunsuri - Pagina 9
madaluta spune:
andreb: multumesc mult pt detaliile legate de mobila. E foarte frumoasa si la un pret acceptabil. Culoarea camerei lui Darius este exact culoarea camerei lui Matei, numai k noi mai avem si ceva dungi galbene...
O sa gandim si noi un proiect si vom merge sa ne calculeze pretul.
andicu: ...la cati mai multi dintisori !!!
Madalina
32
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
docdecap spune:
n-am disparut, numai ca avenit tatal meu si am facut faimoasele scrumbii la gratar, si multe alte activitati de familie. Serban a fost dragut cu mami, cuminte adica. ieri a primit si el un balansoar de la Primii pasi, cu vibratie. lu' tati nu-i place vibratia, si i-am zis ca de fapt copilu' alege. e, are si tati fixurile lui...A primit balansoarul adica bebe a primit banii de la o stra-matusa si a mers ieri cu mami la carfureala si s-a intors acasa cu el. mi s-a parut eftin, 110 ron, pe site-uri e pe la 140. acuma suntem boier, nu ne scapa nimic din ce se invarte prin living (ca in cosulet statea cu ochii in bec si se cam plictisea). am pus poze. a propos, face deja abdomene! se ridica cu capul daca il pun un pic ridicat sau in balansoar, uite www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank">aici.
denis, bine ai revenit!! pupici pentru Yasmin!!
AndreB, aoleo, se inchid drumurile? care?
ma bucur ca ti-a placut crema aia... mie nu-mi plac finetti si nutella etc pentru ca sunt cu alune pisate si pica tare greu -plus nu-mi place gustul. asta e numai cioco, si 
a, si sa nu uit sa fac reclama, astept cu NERABDARE dvd-ul cu gimnastica pentru bebei, ai vazut de ce se apuca al meu! trebuie sa o facem programat!
Mirela, n-am reusit inca sa fac praji aia cu nuci
da' mai mananc cioco la cutie...
Caliana, eu si acum tot cu sensodyne, pentru ca mi s-a sensibilizat f. tare dantura, desi cica nu se pierde calciul din ea in sarcina si alaptare...
Gabriela, ai grija cu tensiunea mare in sarcina, monitorizare atenta si cat mai putina sare!! 
Creem si Tinna, daca iesiti la pitici cand e vreme frumoasa venim si noi, eu stau pe partea ailalta a lacului (Tinna stie!), da' avem titina si ajungem repede in parc. am inteles ca pe 18 dau drumul la mall, da' tot nu stiu daca se va putea face ocolul lacului fara sa iesim in drum si praf... da' poate fac si loc de joaca acolo si ne mai vedem la adapost...
Tinna, stiu cum e cu vizitele si alaptatul la cerere, numai ca la noi cererea e mai rara...Da Angi vine cu Pupi si papa acolo, cu noi! si pe noi ne-a prins o data foamea, cand am fost la madaluta, asa ca s-a efectuat cuplarea la pompa si apoi liniste...acuma depinde, sa te simti si tu bine!
Mav, felicitari pentru vestile bune si pentru soarele care ti-a rasarit in ochi (sunt sigura de asta!)
Angi, da, vreau pozele cu mine foto-model! adica punem si publice, da' iti dai seama ca eu le vreau pe toate (am facut la mokika acasa un mic shooting, am pozat in fel si chip!)
am vazut pozele de la botez, parinti frumosi si copil stresat...da' o data e botezul, si nici unul dintre noi nu-si mai aminteste cred momentul.. e rau ca nu poate sa vina mami la linistire, si daca pe nasa nu o cunoaste bine deja...pupici la toata lumea!
e, sigur am uitat sa spun ceva, da' sunt pe aici, pe-aproape
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
AndreB spune:
Doc, daca cererea este atat de mare(la gimnastica) ma bate gandul sa postez niste mostre, pana cand iese produsul, asa in avanpremiera. Vedeta: MATEI ... si bunicul
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei
denise1301 spune:
Buna ziua fetelor! Ca sa nu vorbim asa pe intuneric am pus si eu cateva poze cu noi: http://www.flickr.com/photos/24566698@N04/. Le pusesem dinainte sa plecam dar am uitat si deh! daca nemtii nu au rds-ul nostru nu ne-au conectat asa repede. Acum am mai facut un upload mic si gata...astea suntem. Si mai avem poza si in concurs: Jasmin (cu somincul ei de bebic mic).
V-am pupat!
mav spune:
denise, ce dulcele sunteti!
doc, am uitat sa-ti multumesc pt linkul catre filmele cu roboti!
a mai luat serban in greutate sau sunteti tot certati cu cantarul?
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
madaluta spune:
doc: nebunie curata cu balansoarul ala..Aseara sa nu-l mai putem lua pe darius din carrefour din el...ii placea la nebunie..
Chiar ma gandeam si eu sa-l achizititonez pt bebelina, dar precis l-ar distruge teroristul pana sa-l foloseasca ea...asa k mai astept, dar pierd promotia...Chiar e ieftin....Mai vazusem si la chipolino dar cam la 1,5 mil...
Mav:unde e
de la semnatura ta???? Ce te mai crezi doar tu cu sebi? ia fa bine si pune si samburelul sa figureze acolo, k doar si el este persoana importnata la noi aici...
Despre yannia ce mai stiti?
Helouuuuuuuuu....tot la oferta 2 in 1? sau la bucata???
Haide un semn mic de viata...
Ina: tu??? nimic...
ti-au trimis cei de la cluj recipientul pentru celule?Eu inca nu l-am primit...
denise: sunteti niste dulcici amandoua si semanati..mama-mama...
Madalina
32
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Mirela79 spune:
Docdecap mi-am facut si eu timp si am citit azi povestea nasterii lui Serban-Andrei. Da ce te-ai mai chinuit. Bine ca atunci cand ne vedem copiii uitam tot.
Fetele sa stiti ca eu nu am gasit ciocolata respectiva la Kaufland. Este cumva la borcan si nu am inteles eu?
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu
docdecap spune:
uite, mi-am adus aminte ce mai vroiam sa zic!
Serban aluat in ultima sapt. cel putin 100 gr, deci macar pastram trendul ascendent. am facut cantarire si cu cantarul electronic de persoane, eu cu copil, eu fara copil, tata cu copil, tata fara copil si a iesit diferenta tot 5,700 kg, ceea ce inseamna golut 5,550, deci mai mult decat cel 5,350 dat de doctora acum o saptamana pe cantarul ei. pe al lui nu l-am putut cantari golut, ca facea un scandal si o foiala -ne-a iesit totusi un 5,5 aproximativ! oricum suntem bine!!
si roxana, cred ca pe tine te-ar bucura, in carfur la Marks & Spencer au la reducere 50% sutiene la 80 ron doua bucati numai cupa D, DD, si E, mie mi-a venit E si mi-am cumparat, sunt de 2 culori in set, negru si beige.
Madaluta, eu zic ca daca tot vrei sa-i iei balansoar, poti il iei ca in cutie nu cere de mancare! sunt culori cam de baietel -n-am vazut altfel in afara de verde-albastru- dar e ok. acuma balamucu' mic doarme in el!
eu am vazut in carful la promotie casuta cu bile si deja i-am cumparat
.Ma rog, mai am scuza ca vin verisorii pt. botez si sa am distractie si pentru ei... Numai masina decapotabila sa nu-i cumpar inca...
oricum haine am primit deja pana la un an juma' (cat are verisorul lui cel mic) si sor-mea m-a amenintat deja cu un sac de jucarii moi si zornaitoare... (vai, da' ce ma faceam daca era fata???)
mav, ma bucur daca ti-a fost de folos linkul, v-ati facut plinul la roboti? oricum, e mai fun decat nepotu' (cu o luna mai mic decat Sebi) caruia ne straduim sa-i explicam toata lumea ca Gaston din Frumoasa si bestia degeaba e frumos, ca e prost si ingamfat si etc... El ne explica colo, la film: el e Gaston, e frumos si bun... La roboti e mai dificila functionarea, detaliile de frumusete ne scapa ![]()
Eris, pai hai sa plece tati si ne vedem!!
Deiutz, elena, cum mai e cu bebicii, ca n-ati mai dat vesti??? pupici de la noi!
a, si mi-am dat seama, am comis gafa la mesajul trecut, Jasmin de Denise1301 e cu J nu cu Y,
, daca poti sa modifici si tu, Angi pe prima pagina. 
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
docdecap spune:
quote:
Originally posted by Mirela79
Docdecap mi-am facut si eu timp si am citit azi povestea nasterii lui Serban-Andrei. Da ce te-ai mai chinuit. Bine ca atunci cand ne vedem copiii uitam tot.
Fetele sa stiti ca eu nu am gasit ciocolata respectiva la Kaufland. Este cumva la borcan si nu am inteles eu?
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu
Mirela, cred ca e adevarata treaba aia cu hormonii care te fac sa uiti durerile nasterii, nu mi le aduceam aminte daca incercam, dar am simtit o data un miros asemanator cu sala ne nasteri, si mi-am adus aminte bine de tot starea de atunci...
oricum, cand l-am vazut prima oara pe Serban in brate s-au sters toate, mai putin interdictia de a ridica(,) capul, si mi-a parut tare rau ca nu-l pot tine si dragali cum am eu chef.
crema aia de la kaufland e in pahar de plastic, scrie pe ea choco-creme, e paharul alb si culoarea dominanta rosie.. cred ca e pe langa finetti si alte alea (mie mi-a luat-o sotul, n-am vazut cu ochii mei..)
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)prima intalnire -povestea nasterii
Mokika spune:
Salutare!
Deci, dupa cum va spuneam, ieri am facut vaccinul de 6 luni (Infanrix) si vreau sa va spun ca a facut o reactie locala foarte nasoala. S-a inrosit si intarit in jurul intepaturii si pe o suprafata circulara de aprox. 2 cm este rosu-rozaliu. Toata noaptea a fost agitat, marait, iar azi la fel. Ieri l-am tinut cu comprese reci toata ziua dar nu a avut niciun efect. Azi am sunat-o pe dr. de fam si mi-a spus ca e normal, sa-i pun compresa sterila cu rivanol si sa-i aplic o pojghita subtire de diclofenac gel. Acum astept rezulatate. Sper sa doarma la noapte ca eu sunt "keo".
Wow! sutiene! l-am convins pe tati sa ma repeada la Carrefour sa-mi iau si eu ca sunt in pana rau de tot (am un fix si eu - nu-mi cumpar sutiene decat daca la proba este si tati sa-si dea cu parerea!). Mai ales ca pleaca la noapte pana pe 5 sa-l pazeasca pe nea Tufa iar eu voi fi legata de maini si de picioare cu cei doi copii - dus si adus de la scoala, lectii, mancarica, s.a.
Angi - ai reusit sa descarci pozele?
Va pup ca trebuie sa pleeeec! (Sper ca nu e pacaleala - ca mi se par foarte ieftine!)
Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (6 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze