Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 6
creata2008 spune:
In niciun caz n-am de gand sa risc! Nu ne grabeste nimeni, nu?
quote:
Originally posted by Ellenuta
urasc vantul asta de afara .. iar nu pot iesi azi din casa .. uff ... ce nervi am ..
zuzici .. voi va scoateti clopoteii afara pe vantul asta nasol??
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
raca spune:
ellenuta fiecare cos are pe fund un gratar detasabil. Oricum aburii circula prin toate asa ca e pos sa mai imprumute mirosuri. Eu oricum n-am gatit prea multe feluri odata (adica n-am combinat mancare cu desert) asa ca nu mi-am dat seama daca ia sau nu miros...
MIri te rog sa-mi spui (de pe prospect) daca gavisconul are contraindicatii sau precautii la utilizare. multumesc
de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Ellenuta spune:
raca cum iese carnea de vita la aparatul acela si cam in cat timp se face???
fetelor .. exista vreo carte despre diversificare??? retete, cantitati etc etc .. sora mea incepe diversificarea si e cam nedumerita .. de ex dr pediatrru i-a spus sa nu pastreze carnea de pui ptr bebe mai mult de o saptamana la congelator .. sau cand o scoate, s-o treaca prin jet de apa fierbinte si apoi s-o puna la fiert congelata ???? aveti idee de vreo carte foarte lamuritoare despre diversificare .. cu retete, sfaturi, ponturi etc etc ...
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
honey79 spune:
Fetelor, eu sunt ingrijorata rau cu bebe.
Ieri am sunat sa fac programare pentru el..si ne-a facut-o abia pentru Vineri.
Dar azi de dimineata, s-a trezit pe la 3:30, a papat, a adormit in jur de 5 si ceva la loc.
Apoi ne-am trezit pe la 8:30, papat...dormit....
Anyway.. acum mi se pare apatic rau. A plans cand s-a trezit, l-am schimbat, i-am dat dintr-un san sa pape... parea satisfacut, caci a lasat sanul si parea ca are o fata multumita.
L-am pus pe umar si a dat totul afara..de-a trebuit sa imi schim,b tricoul.Si nu a dat doar apa...ci laptic gros, ca iaurtul.
Il tin in brate si... se uita intr-un punct fix, undeva...de zici ca are prieteni imaginari.
Vorbesc cu el, nici nu pare sa remarce nici vocea mea, nici prezenta mea, nimic. Din cand in cand, mai pune cate-o jumatate de zambet pe fata, dar nu pentru mine... ci... asa... tot uitandu-se in acel punct fix.
Mi-am sunat sotul sa sune la clinica si sa mute programarea pentru azi, de s-o putea. Astept telefonul lui.
Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
honey79 spune:
OK.
Mergem la Urgente. Vine sotul acum acasa.
A sunat la Clinica si asistenta de-acolo i-a zis ca.. ea in locul nostru si-ar duce copilul la Urgente.
Care..nu-s in clinica lor , ci in Spitalul unde am nascut.
Hmmmm...acum chiar sunt rau de tot pe ganduri. Imi fac tot felul de scenarii in capul meu patrat.
Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem
Vali
stancutza spune:
quote:
Originally posted by honey79
Fetelor, eu sunt ingrijorata rau cu bebe.
Ieri am sunat sa fac programare pentru el..si ne-a facut-o abia pentru Vineri.
Dar azi de dimineata, s-a trezit pe la 3:30, a papat, a adormit in jur de 5 si ceva la loc.
Apoi ne-am trezit pe la 8:30, papat...dormit....
Anyway.. acum mi se pare apatic rau. A plans cand s-a trezit, l-am schimbat, i-am dat dintr-un san sa pape... parea satisfacut, caci a lasat sanul si parea ca are o fata multumita.
L-am pus pe umar si a dat totul afara..de-a trebuit sa imi schim,b tricoul.Si nu a dat doar apa...ci laptic gros, ca iaurtul.
Il tin in brate si... se uita intr-un punct fix, undeva...de zici ca are prieteni imaginari.
Vorbesc cu el, nici nu pare sa remarce nici vocea mea, nici prezenta mea, nimic. Din cand in cand, mai pune cate-o jumatate de zambet pe fata, dar nu pentru mine... ci... asa... tot uitandu-se in acel punct fix.
Mi-am sunat sotul sa sune la clinica si sa mute programarea pentru azi, de s-o putea. Astept telefonul lui.
Vali
Honey, e bine ca te duci la dr, pentru ca o sa te linisteasca, sunt sigura: din ce spui mie nu mie se pare ca bb AJ ar avea ceva! Lipsa reactiei la vocea ta, uitatul intr-un punct fix, zambetele fara adresa o sa mai dureze. Nu stiu cu voma aia ce a fost, dar daca e episod izolat nu-ti fa griji!
Am si eu o intrebare pentru fetele care au nascut la Polizu: cam ce scoruri se practica acolo, pt nastere normala si cezariana? Am o prietena care va naste in curand si habar n-are, iar eu nu stiu sa o sfatuiesc. Daca va gasiti un minutel, imi dati si mie un PM? Multumesc!!!
Noi am avut a doua zi mai dificla...mandra mea nu mai reuseste sa adoarma. Nu are colici, plange de oboseala si de enervare (dar plange in hohote ca un copil mai mare), si incearca cu disperare sa isi suga degetele, dar fiind nervoasa mainile pleaca singure si nu reuseste, si da-i plans...suzi nu vrea, totul e rau. Abia acum a adormit, dupa o zi intreaga in care a dormit doar vreo ora, in masina, cat a durat drumul la policlinica si inapoi (am fost sa-i pun cercei). Nici acum nu doarme bine, scanceste in relax incercand sa-si prinda degetele .
Am o teorie stupida, nu ma bateti dar mi se pare ca vad repetandu-se situatia de sapt trecuta si fac niste conexiuni: e posibil ca FORMULA pe care i-o dau in completare la unele mese sa o agite??? Stiu ca nu ar fi normal, dar e singurul lucru schimbat in regimul ei de viata. Cand sugea doar la san nu avea probl asta!!!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia
anca.b spune:
Creata, mergem la mare cu o gasca, toti cu copii mici. ideea nu e sa mergem la plaja cu bebeii, ci sa faca aerosoli dimineata si seara (adica inainte de 10.30 si dupa 18). oricum astea erau orele la care stateam pe plaja si fara copil pt ca sotul are o piele f sensibila si nu poate sta la soare, deci nu va fi greu pt noi sa ne adaptam programului copiilor.
Laura, am vazut pozele cu Dimitris. Ce dragutz era. Si foarte mindru de el, chiar daca la inceput nu a vrut sa imbrace costumul din cauza fustitei
Miri, imi pare rau ca si puiutul tau are probleme cu refluxul. noi ne luptam cu astea de la 2-3 saptamini. acum sint deja obisnuinta . incet-incet trece. curaj!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan
raca spune:
Anca.b tu ii dai vreun tratament pt reflux?
de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
LaLa_20 spune:
Hello zuzici!!!
Miri pana si in probluma cu refluxul ne-ai elucidat.... fata si sasha sa se faca bine...in alta ordine de idei cred ca si bibi are asa ceva...deci Virgo scuza-ma ca ma bag si eu asa ca musca in ...da ma poti ajuta si pe mine cu 2 sticlute?!!
am vazut si eu albumul foarte frumos....si apreciez f mult efortul...
am vazut si pozulici foarte frumosi toti bebei,nu nominalizez....k sigur uit pe cineva....
ne-am facut si noi gaurele....revin later ca plange bebe
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea new
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
alina023 spune:
Pup zuzicile iubite!!
Miri, sincer iti spun ca acum tu meriti un shlap (inca nu m-am hotarat daca sa fie 45 sau 46 ). Adecatelea matalutza nu ai voie sa dai gresh niciodata??? Noi stim ca tu esti cea mai cea mamica pentru puii tai si sunt sigura ca stii si tu asta. In plus de asta, esti si cea mai cea zuza prietena de pe aici. Si cu toate astea ai voie sa nu le stii nici tu pe toate.
Imi pare tare rau ca Sacha sufera si il pupacim dulce dulce ca sa treaca repede. Si pupam si pe Bruno mic si mami blondina si frumoasa si vesela si optimista!!!
Virgoooooo vreau si eu, mama, 3 sticlute, daca se poa'!!! Saru' mana!!!!
Honey, pup mamica ingrijorata. Sunt sigura ca bebe Andrew nu are nimic, dar e foarte bine ca mergeti la medic. Conteaza foarte mult ca tu sa fii linistita. Te asteptam sa ne povestesti.
Laurici I, Cretule multumesc mult pentru aprecieri. Copiii mei atat de frumosi sunt meritul lui Doamne Doamne. Lui ii multumesc in fiecare zi pentru ca mi-a trimis asa copii minunati.
Laurici D Dimitrakis este absolut incantator!! L-am admirat in toate pozele si te-am admirat si pe tine. Aratati extraordinar de bine. Iar Eleni....este superba!!! Sa-ti traiasca scumpii tai copilasi!!
Elenuta, eu nu am copertina de ploaie/vant (desi ar fi tare buna una...cred ca am sa cumpar in curand) si cu toate acestea mai ies cu Ana si cand este vant. Foarte adevarat ca incerc sa ii protejez fata cat mai bine si incerc sa evit pe cat posibil zonele in care vantul bate foarte foarte tare. Si oricum nu stau la fel de mult ca la o plimbare obisnuita.
Alinatudooooor!!!, te-a bagat Cretu' pe tzeava cum ca poti sa ne dai motivele tehnico-medicale pentru care nu putem merge la mare cu copii de sub 1 an!!!! Si noi am fi vrut sa mergem la mare anul asta cu Ana si Luca, dar daca nu e bine chiar daca stam doar dimineata si sub umbrela....renuntam cu mare regret...
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei