Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

raca multumesc mult. aparatul are tavite separate? adik sa nu se amestece mirosurile?

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Mai fetelor,bebele meu e blegut rau dupa vaccin,n-are febra,dar e moale,nu prea vrea sa pape,sta treaz cateva ore si plange,pe urma adoarme si se trezeste plangand si are o fata tare apatica.Asa trebuie sa fie dupa vaccin?Cate zile?Abia mi-a zambit azi!

Carmilia si Alex,puiul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

fetelor, m-am tuns si sunt iar blonda si bela:)))

bun, cu Gavisconul, atentie. o sticla doua nu ajung pentur ca e tratament indelungat, 2ml dupa fiecare masa!!! cata vremee pe alimentatie lichida bebe.
galaxy, multumesc pt ganduri. toate le-amaplicat. mai putin dormitul cu mine in pat. nu-i place:( in rest... facut tot. si cu laptele, si ridicatul si pozitia de alaptat... dar, trece. pe la 6 luni. nu renunt la alaptat! nici poveste! mananc ain continuare d ela mine, bea gaviscon si nu-l maia rde in gat. iar seara primeste 30 de ml de lapte antiregurgitant ca pansament gastric.

o suna cum pe micsunica. va dau vesti mai tarziu.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b3.lilypie.com/A2Xhp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!
Abia acum m-am asezat si eu sa ma odihnesc un pic...dar nu prea ma lasa Daria. Am umblat toata ziua: la cumparaturi, la dr de familie sa iau rezultatele analizelor obligatorii si am avut "placuta" surpriza sa aflu ca trebuie sa ne mai ia sange o data mie si sotului meu pt ca data trecuta asistenta a pus pe ambele probe de sange numele sotului ...
Irlandeza, Laura Ioana intr-adevar a fost ff cald duminica dupa amiaza in Bucuresti. Si Daria a fost cam infofolita (cand am plecat la plimbare era innourat si nu mi s-a parut asa cald), dar nu prea aveam cum sa o mai dezbrac ca nu mai avea decat o salopetica pe dedesubt.
Honey, Alina, Roli multumim pt laude!
Miri imi pare rau ca Sacha e bolnavior...dar bine ca ai aflat si ca l-ai bagat deja pe tratament.
Adevarul e ca si eu cred ca Daria are reflux. Ea mai mereu regurgiteaza si vomita...A avut o perioada cam de 10 zile mai linistita si am zis gata, am scapat, dar de ieri parca vomita mai tare ca niciodata. Astazi am schimbat-o de trei ori si m-am schimbat si eu de doua ori ca m-a udat toata... Asa ca tare as vrea sa ma bag si eu la vreo 2 sticlute de Gaviscon. Virgo, te rog, crezi ca se poate inca vreo doua si pentru mine???

toate zuzicile!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Deci : am cautat in oras - doar la drogherie deocamdata - varianta Infant , dar nu au decat pentru adulti . Maine ma uit si la farmacii .

Iau legatura cu Gabrizza si trimit pachetul pe numele ei . Dupa care va intalniti si impartiti "prada" . Okidoki ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

carmilia, e normal sa fie asa dar nu e normal sa dureze mai mult de doua zile, 48 de ore de la vaccin.

vorbit cu micsunea. cand vine sotul acasa si ii ia fata din brate, intra sa ne dea vesti.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b3.lilypie.com/A2Xhp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by virgo

Deci : am cautat in oras - doar la drogherie deocamdata - varianta Infant , dar nu au decat pentru adulti . Maine ma uit si la farmacii .

Iau legatura cu Gabrizza si trimit pachetul pe numele ei . Dupa care va intalniti si impartiti "prada" . Okidoki ?

Virgo, am scris si mai sus: se poate si pentru mine vreo 2 sticlute? Multumesc muuult! Si daca da, cum facem sa ajunga banii la tine?

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Miri mi sori pentru micutul Sacha. Dar eu zic ca tu n-ai nicio vina. Ma si gandesc ca nu inteleg ce legatura sa aiba mucisorii si faptul ca urla mai mult cu refluxul esofagian. Important este acum ca el sa se faca bine si sa tii sub control aceasta treaba pana cand se face bine de tot. Eu, care am ulcer, stiu cum e. Mai ales pentru un sufletel asa de mic. Dar trece... o sa vezi!

Kalosalina, am vazut poze cu Daria, e superba, sa va traiasca!

Alinus, ce poze super ai cu Anita si Luca. Am revazut unele dintre ele, iar altele le-am vazut pentru prima oara. Faci copii frumosi!

Miki, it's a deal, dupa cum spuneai.
Am vazut ca si voi veti face o calatorie lunga cu Saara, de Honey ce sa mai zic? Ea bate recordul. Noi ne gandeam sa mergem la muntele din Austria, ca asta al nostru nu ne mai place. Eh, glumesc! De fapt vrem sa vizitam Salzburg si Viena si mi se pare o ocazie buna, in vara acum. Iar preturile sunt muuult mai mici decat cele din Maramures. O sa va povestesc altadata ce si cum.

Laura si anca.b, nu este indicat sa mergeti cu copii sub 1 an la mare. Da, stiu, ei vor sta la umbra, acoperiti, dar oricum UV-urile trec si prin umbrela, hainute, iar aerul sarat nu le face bine. Motivele "tehnico-medicale" nu le stiu, dar poate ne ajuta Alinatudor.

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Laurici, Doamne, ce frumos e Dimitris!! Si ce bine ii sta in portul popular grecesc! E un scump, iar tu arati excelent, ptiu, ptiu!

Alinatudor, am vazut poze si cu Stefania. O adevarata domnisorica!

Irinouka, si noi il facem poimaine dimineata. Tot infanrix hexa. Sa speram ca o sa fie la fel de ok ca si la Rares. Bravo lui!

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Creata multumim de laude. Nici Mariuca nu e mai prejos...o frumusete!! Si pozele foarte reusite, dar nu ma mira, ca am mai vazut poze facute de sotul tau si toate m-au impresionat.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput