Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Galaxy multumiri pentru linkul kellymom.com, m-am mai linistit in privinta regurgitarii caci de cateva zile cum spuneam da si al meu cam des inapoi lapticul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Salutare

Si la noi ninge de zici ca vine Craciunul. Noi suntem mai linistiti ca Matei a inceput iar gradinita si e mai lejer. Zici ca sunt in vacanta doar cu Mihnea acasa.

A venit si la noi dr azi si am facut vaccinul, mihnea a plans putin si apoi i-a zambit gales si i-a gangurit. Noi am mers pe schema de la stat, la fel cum am facut si la Matei.

Fetele care vor tefal cu aburi, este oferta la metro cu 149 lei. In alte parti n-am vazut si nici nu m-am uitat.

Laura Ioana parca tu intrebai de concediu cu bebe. Noi anul trecut am fost in Antalya cu gasca cu copii intre 7 luni si 5 ani. Si de la hotel am primit patut, carucior, noi nu le-am mai carat dupa noi si evident scaune de masa. Pt copii era amenajat un spatiu special de luat masa, cu mese si scaune, topogan, leagan, calusei si tot felul de jucarii, sa manance cdopilul mai bine. Si mancare aveai de unde alege pt bebe. Dar cred ca difera de la hotel la hotel. Trebuie intrebat.

Cat despre mersul cu bunicii, noi n-am optat pentru. De la 7 luni am mers cu Matei in concedii singuri si ne-am descurcat. Si asta difera de la persoana la persoana.

Noi la vara vrem sa mergem la mare cu amandoi piticii si in toamna mergem in Insula Djerba tot cu piticii. Am mai fost si tare ne-a placut.
La noi la mare cu Matei am fost la Mamaia la Hotel Central si la Hotel Comandor, si au avut scaune de masa, patut in camera, loc de joaca. Noua ne-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Cristina, sa-ti traiasca baietii frumosi foc!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Galaxy ...pt cantecele!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Grati, o sa incercam si asa sa vedem daca reusim.

Ereena am vazut si eu albumul comun, foarte frumos. multumim

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Ereena, am vazut si eu albumul...e super. O sa trimit si eu poze daca o sa mai ai timp sa ne pui si pe noi in album...
Ellenuta, eu aparatul l-am cumparat de pe net: http://www.electro-bazar.ro/. Au super preturi. Am cumparat de 2 ori de la ei si abia azi, cand ma mai uitam sa vad ce mai au mi-am dat seama ca vand produse refurbished... Asta e, oricum eu n-am sesizat si sunt f multumita de ce mi-am luat.

de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Uite eu pe asta mi l-am luat http://www.electro-bazar.ro/aparat-de-gatit-cu-aburi/aparat-de-gatit-cu-aburi-tefal-6161_28.html si il am de 6 luni.Merge super bine.

de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Buna ziua zuzici,

Eh ce bine e cu cel mare la gradi (unde sa mai pun ca ii si place) mai pot si eu sa-l alint pe bebe dimineata, caci altfel nu ma lasa sa-l iau in brate . Cand il alaptez ii mai scapa o palmuta in cap.

Laura ioana de ce iti faci probleme cu vacanta impreuna cu bebe? Ultra all incl nu iti ajuta pt. bebe, oricat ar fi de ultra nu cred ca au piureuri pt bebei. In plus cred ca e o mare agitatie si zarva in asa un hotel mare si cu pretentii. Eu anul trecut la mare am preferat gazda cu curte, cu liniste si aer curat, iar papa lui Marc a constat in borcanase de la Hipp, fructe de la piata, iaurturi, laptic, cereale.
Anul asta vom merge toti 4 la mare la bulgari la Sinemoretz tot linisit la pensiune in iunie cand bebe va papa tzitzi, in august la munte sa scapam de canicula si in sept din nou la mare. Cum din iulie vom incepe diversificarea, ii voi da pe langa tzitzi si borcanase Hipp.

Ellenutsa daca nu e vijelie sa rupa crengi si sa ridice valuri de praf, eu il scot ca e protejat in carucior.

Nemary am luat Exluton 6 luni si m-am simtit f. bine. Cum l-am intrerupt cum si-a facut aparitia Andrei . Acum voi incepe sa iau din nou.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Roli, dar cu greutatea...cum a fost? ai adaugat ceva? eu nu prea as vrea sa iau anticonceptionale, ma gandeam sa folosim tot prezervativul. nu vreau sa slabesc acum, cat alaptez, dar nici in plus nu as vrea.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Eu l-am scos totusi pe bebe azi si in 5 minute am intrat in casa ca plangea si la ce vant era afara mi-a fost frica sa-l tin sa tipe. Bebicii vostri stau cuminti cand ii scoateti cu caruciorul la plimbare?ca al meu e cu toane, cand sta cuminte si doarme, cand se pune pe tipat.

Mergi la inceput