*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (12)
Raspunsuri - Pagina 9
darene spune:
Buna dimineata!
Eu ma scol special noaptea sa-i dau sa suga pentru ca nu prea mai ia in greutate.Azi noapte m-am trezit de 4 ori dar numai de 3 ori a vrut sa suga.Daca nu vrea dupa ce ii bag tzatica in gura de 2-3 ori il las in pace sa doarma si pun mobilul sa sune iar peste o ora-2.De obicei cam o data la 3-4 ore papa noaptea.Dimineata pana in 12-1 am observat ca nu mai vrea sa manance serios.
Fetele ma doare stomacul de cateva zile dar scaunul e normal.Am citit de giardia aici si m-a luat gandul ca poate am.Poate fi durerea asta din cauza ca beau 850 ml de Activia pe zi?
Poze
Poze Khalid
www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj Khalid
Povestea nasterei
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
Ellenuta spune:
gatta scaderea productiei poate sa fie si de la stres si oboseala. vezi azi cum mai este. si incearca sa papi alimente cu multtttiii carbohidrati .. cica creste prod de laptic. incearca sa-i dai sa pape si noaptea lui Saratel. o iei asa adormita si o mufezi. fata si la mult laptic
mitsulee bebe isi ia tot ce ii trebuie din lapticul tau .. eu zic s-o lasi moale cu mierea .. de ce vrei sa risti? va avea tot timpul din lume sa pape miere.
miri PASTE FERICIT!! sa va aduca iepurasul tot ce va doriti!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
remiclea spune:
neatza fetelor. am intrat sa urez si eu un PASTE FERICIT celor care sarbatoresc zilele astea Invierea Domului, si va anunt ca am pus si noi poze:http://community.webshots.com/album/562752219msXPAE
http://good-times.webshots.com/photo/2239722420103181213mImWBc
MIRI- am vazut pozele din parc-suuuuuuuper! mi-ar place si mie tare mult sa am prin apropiere un parc asa frumos
MITSU-te contrazic si eu, dar nu din experienta, ci din ce mi-a spus pediatra si a citit pe net http://www.pampers.ro/ro_RO/le_read_article.php?artid=2363 daca urmaresti tabelul asta scie ca de la 4 luni copilul doarme cam 9-12 ore noaptea-fara pauza
Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
www.flickr.com/photos/23559686@N03/" target="_blank">poze Ada
poze botez
cat am crescut...
LaLa_20 spune:
alinaatudor...vazut poze cu grasulina ta...o scumpik(seamana putin cu Bibi)....
Miri vazut si poze cu voi...Bruno...e atat de dulce...(muuuh)
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea new
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Ellenuta spune:
raluca frumoasa foc printesa ta!!
aveam si eu pe telefonul mobil o inregistrare cu bebe care rade cu gura pana la urechi dar am incarcat-o pe webshots si nu se aude .. se vede dar sunetu lipseste .. pe laptop se aude .. de ce oare?? fisierul e tipul 3gp???? am incercat sa-l convertesc la avi, merge pe laptop dar pe webshots tot nu se aude ... ce suparataaaa sunt!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
irinouka spune:
salutare!
am avzut pozuci de tudorash, stefania, robert, bruno+familion+parc. dragelor, aveti niste copii scumpici foc!
profit de ocazie pt a le felicita pe CREATZA, CARMILIA SI BEINAZUTZA care au, de azi, bebei mari, de doua luni implinite! :-) sa va creasca bine si furmos si-n continuare!
speaking of crestere, pe bebe rares l-am trecut azi la catastif cu o crestere de 0,730 kg in a doua luna. si de-abia astept sa ajung cu el la doctor marti, ca sa-l masoare, ca taaaare s-a mai lungit. curat palugel!
a inceput sa tipe...pe la ora asta vrea sa fie cineva langa el, sa-i povesteasca una-alta si sa se hlizeasca impreuna. daca se vede singur, tipa de zor.
reivn cat pot de repede sa-mi dau cu parerea legat de ce-am vazut/citit. da' numa' la mierea lu' bishu imi sta mintea in clipa asta. :-)))
pupam!
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
andradda spune:
Buna fetelor,
Am intrat sa va urez Sarbatori Fericite celor care sarbatoresc Pastele, si sa va intreb cu ce o pot unge in guritza pe bebelina mea ca azi dimineatza cand stateam la taclale si radea am observat ca are o afta pe falcutza...cred ca a facut-o de la laptele praf.
Va si sa aveti o zi minunata!
de Alesia Stefania (20.12.2007)
irinouka spune:
update: am vazut si poze de stancutza, lala_20, remiclea...pup toate printesele!
p.s. stancutz, chiar ca-s verzi! si ce frumosi!
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
miki_baby spune:
GATTA, eu am un ceai care contine si marar si este nemaipomenit! Incearca tinctura de care ti-a spus MITSU.
MITSU, intr-adevar, sanii sunt mai plini dimineata si curg. Nu ma mulg noaptea. Nu-mi fac probleme din cauza somnului, din simplul motiv ca umple scutecele si creste !!! Iar ziua, Saara manaca mult mai des cand e treaza..la 1.30-2 ore, deci isi face plinul. Iar seara inainte de culcare manaca mai mult decat de obicei.
VEN, nu se supara nimeni pentru sfaturile care le dai! Eu una sunt numai ochi si urechi la ce spuneti voi, mamicile experimentate, si nu numai, si incerc sa iau ce consider eu mai mai bun. VA MULTUMESC!
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
gattasalvaje spune:
Buna dimineata zuzelor si PASTE FERICIT tuturor de religie catolica si protestanta.
Andradda , pentru afta bucala se recomanda Glicerina cu Stamicin , gasesti gata preparata la farmacie. Iti infasori degetul intr-o compresa sterila , inmoi in glicerina iar apoi badijonezi gurita , atat pe falcute , pe cerul gurii , pe gingii si pe limba. Asta faci la vreo juma' de ora dupa ce a supt.
Honey , pana acum nu s-a infatisat niciun aspirant la sufletul Saraticii asa ca sunteti primii pe lista noastra . Poate , la vara veniti pe plaiurile natale si le facem cunoastinta astora mici.
Miri , superb aranjamentul de masa. A-propos , voi sarbatoriti si pastele catolic si pe cel ortodox?
Irinouk ,730 g e ok , la cat mai multe kg lui bebe Rares.De masurat , potzi sa-l masori singura acasa folosind un metru de croitorie si avand ajutorul lui Dragos. Il intinzi pe pat ( pe Rares , nu pe Dragos ) , ii pui o carte la cap , perpendiculara pe suprafata patului si lipita de crestet , Dragos il tine asa sa nu se traga in jos iar tu , intinzi bine piciorusele si dai semn pana unde ajung , apoi masori cat este de la carte pana la semn...eu asa procedez.
Sara are la 3 luni 5010 g si 60 cm , perimetrul cranian 39 si perimetrul toracic 41. Evolutia a fost cam asa :
luna 1 : +810 g , +8.5 cm
luna 2 : +670 g , +2 cm
luna 3 : +720 g , +2.5 cm
Eu ma declar multumita , suntem in grafice si asta numai cu laptic de la mami. Nici nu vroiam sa ia mai mult.
Dupa cum se vede , avem o crestere spectaculoasa in lungime , se vede cu ochiul liber.Cand am adus-o acasa o culcam pe latimea patutului , acum sta cu piciorusele peste grilajul de protectie.
Ellenuta , cu mufatul noaptea nu tine , pur si simplu nu pot s-o fac sa se trezeasca ...o gadil , o ciupesc usor ...no chance ...se intinde , ridica manutele in sus , dupa care de inmoaie si adoarme la loc. Maica-mea zice ca si eu , de pe la 1.5 luni nu m-am mai trezit noaptea , dormeam de la 22.30 pana la 6 dimineata.
Fetele , iese careva astazi la plimbare in IOR ? Sper sa nu ploua , ca vad ca timpul e cam ciudatel iar eu am chef de o plimbare lunga si in ritm alert...poate asa dau si eu jos cateva grame . Azi dimineata am incercat cateva deux-piece-uri care le aveam prin sifonier. Nicio sansa sa mai incap in vreunul....la bust si pe solduri plesnesc pe mine.Am fost prin magazine sa ma uit de ceva pt botez insa , la cat de mare m-am facut , parca nimik nu vine bine...de fusta nu prea poate fi vorba , ma gandesc la un costum elegant de seara cu pantalon ...mai vedem.
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta