*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Ven, miki, nu am inventat eu treaba asta, am citit pe net si mi s-a spus de catre diversi doctori... Daca la voi e ok, eu m-as ingrijora tare mult sa doarma Conrad atat. Mama imi povestea ca eu dormeam si 8 ore noaptea la varsta lui, dar eu primeam formula seara... Ceea ce e de inteles. Daca bebe papa lapte de mama... E mai greu sa reziste 9 ore... In fine, voi aveti exemplele vii, ce stiu eu.

Mierea... Insist cu ea pentru ca este un aliment viu, un scut imunitar si o bogata sursa de vitamine. Si doar mersul la urgente ma va face sa renunt. Da' sper sa nu fie cazul. Oricum, o sa ii dau o saptamana da, una ba. Stiu ca ce fac eu e incalificabil, e mult mai grav decat treaba cu formula, dar sansele sa se imbolnaveasca sunt ataaaat de miiici, pe langa beneficii... Ca uite ca am ajuns sa risc cu propriul copil...

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Vreau sa va intreb o chestie...daca , la prepararea lapticului praf folosesc apa plata imbuteliata mai trebuie s-o fierb sau e suficient doar s-o incalzesc ?

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

APA PLATA NICIODATA NU SE FIERBE!!!!!

Cel mai usor e cu termosul. plus ca mai puteti sa puneti apa fiarta in bibe (exact masura) apoi sa o puneti pe calorifer!!.

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Gatta ...La cat mai Multe Lunite!! Saraticii frumoase. Te-am intrebat daca e arvunita...caci de nu, o vreau eu pentru Andrew ... asta daca si ei ii place de Bulanel al meu.
Tie iti fac urarile cuvenite..Luni.

Mitsule... in loc sa stai si sa te ingrijorezi si sa-l urmaresti pe Conrad toata ziua..nu mai bine renunti la miere..si petreceti ziua intr-un mod mult mai placut,decat urmarindu-l de..simptome? Si... de ce ii dai,in the first place?

Miri am stat si-am vazut pozele..Foarte frumoase .Se vede ca v-ati distrat si..cred si eu ca la sfarsitul zilei ati picat toti de oboseala.Dar... se merita.Cat despre Bruno...ce dulce e,eu as sta toata ziua cu mainile in carliontii lui si pupandu-i obrajorii.

Andrew meu doarme de vreo 3 ore.Si-a facut insa un obicei, am vazut..stie cand e ora cinei..in familie...caci mereu se trezeste tocmai cand suntem la masa.
Asadar,il iau, il "mufez" la san ,il acopar cu un servet...si asa mancam toti trei.E circ!!!

Merg sa fac niste piept de pui la gratar,cu orez si legume mixte.
Am voie salata acra? Salata verde...nu cu rosii sau castraveti.

Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Conrad si-a scos pret de o saptamana o masa noaptea... Pana la pragul de 9 saptamani. Si dormea aprox. 6 ore. Ma intrebam, adica intrebam pe cineva cu experienta de ce nu ramane programul asta. Si imi spunea ca asta e cu alaptatul la cerere. Bebe cere des. Daca vreau, sa il las cateva nopti sa planga si o sa doarma si 6 ore. Mi-e greu sa cred ca ar sta 9, though. E drept, bb C. e fomist. Nu am sugerat ca Markus nu ar fi inteligent sau in afara limitelor normalitatii ca greutate/inaltime. Numai ca fizic mi se pare aproape imposibil ca un bebe de 3 luni sa stea 9 ore nemancat. Si cum arata sanii vostri dupa 9 ore? Sau voi tot va treziti si va mulgeti? Daca nu, pai d'aia scade laptele...

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Honey, de pazit tot il pazesc Nu stau cu el cand sunt la scoala, logic, in rest suntem nedespartiti. "Meseria" mea e sa vad daca respira si daca ii bate inimioara ritmic cand doarme. Daca e treaz, incerc sa il fac sa taca, fiindca mai mult de 5 minute nu sta niciodata treaz, fara sa planga, be it because of za colici sau altceva ce eu nu am descoperit inca. Cum sa imi petrec timpul frumos cu el? Oricum nu am schimbat nimic in "meniu", e doar un mic stres in plus, dar mai am ... juma' de luna de asteptat si ma linistesc

Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

Hristos a Inviat!

pentru fetele care sarbatoresc Pastele acum : va doresc sa aveti parte de Sarbatori Luminate, de caldura aproapelui si de binecuvantare divina!

http://good-times.webshots.com/photo/2446778670101920732UNcydT - un cadou pt voi de pe masa noastra de Paste:)

mitsule, nu panica, n-ai de ce. ai luat mierea de la particulari soioshi?

miki, sa stii ca asa e mami mea, c ao bunica. a lucrat intr-o vreme ca bucatareasa la o gradi si toti copiii ii spuneau "bunica":)

ellenutsa si restul fetelor: parcul e la 120 de km de noi. costa de te rupe. si e foarte inghesuit. dar fu simpatic o data in an. p-orma bruno n-a fost cel mai entuziasmat, nu pe fata. ca studia. singur nu pelca d elanga noi decat pe toboganele alea mici. dar epuizarea s-a simtit si la el si la taica-sau (el si-a baut laptele in somn, scutec schimbat dormind si taica-sau somn pana s-a dus s-o ia pe maica-sa d ela spectacol). eu... acu am terminat un platou pe dimineata, ciorba, aranjamentul pt bruno. la ala ii fac poza maine. cand vine iepurashul:)
va pup si... in vana si apoi in pat.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b3.lilypie.com/A2Xhp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

miri, mierea am luat-o un borcan de la niste batranei simpatici care au stupi, ii cunosc de anul trecut.. Nu par "soioshi", da' i-am dat doar de 2 ori din aia, dupa care am cumparat alt borcan de la Plafar, d'aia cu garantie cica, da' oricum nu e verificata pentru sporii de Clostridium botulinum, ca aia sunt inofensivi pentru copiii peste 1 ani si adulti. Asa ca... soioshi, ne-soioshi, tot putem s-ajungem la urgente! Altceva voiam sa spun... Tu esti catholique? Nice! Pai... PASTE FERICIT! Si Mr. Husband ce zice? Are vreo semnificatie pentru el sarbatoarea ta? Sau.. e doar papa bun? Aaa, si last but not least, misto tare aranjamentul ala de pe masa! Sa il stapaniti cu placere si sa va inveseleasca toata ziua! P.S.: Ce ciorba ai facut? (sunt gurmanda...)

Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Miri, Paste Fericit si voua! Este superb aranjamentul! Tu esti foarte foarte creativa...am remarcat.

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Intru sa zic si eu buna dimineata...
Voi pleca la tara intr-o plimbare mai lunga. De abia astept sa vad cum reactioneaza pitica la drum mai lung... Dimitris este in extaz ca nu am mai fost la mama de vreo 6 luni si abia asteapta sa calareasca tractorasul lui si bicilcleta pe care le tin la mama din motive de lipsa de spatiu...

Cu siguranta voi uita sa spun ceva cuiva dar... cat imi amintesc:

Galaxy,... este SUPERB robert!!!! Iar imbracat in costumul de mongol este mortal!!!

staiti sa vedeti ca marti pun si eu poze cu dimitris in costum national grecesc.... Are serbare la gradi greceasca de ziua nationala a greciei si i-a trimis socrela costum. Am intampinat serioase probleme ca nu vroia sa-l imbrace pentru ca este cu fusta si el nu este fetita...Este tare caraghios...o sa vedeti!!!

Grati, am vazut poze cu tudorash si imi vine sa-l mananc de dulce ce este!!! Cred ca te topesti cand il vezi ce frumos iti
zambeste....

Alina,gogosica ta este tare frumoasa si parca se face din zi in zi si mai frumoasa desi ai zice nu nu mai are "unde"...

Miri, nu-ti mai laud baietii ca stii ca mor dupa ei ... spun numai ca tare mi-ar fi placut sa fiu si eu acolo si sa ma joc....

Gatta, ce ma bucur ca " problema" la inimioara a sarei nu a fost de fapt o problema!!! Cum pot sa dea cu bata in balta medicii uneori... Iar cand este vorba de copilul tau... iti sta inima in loc!
Eu fierb apa plata.
Am folosit o perioada apa de la chiuveta si pe aceea o fierbeam 10 minute. Acum, apa plata o fierb doar 1 minut si gata!

Stancutza, superbi ochi are sofia!!! Este tare frumoasa... cate inimi va frange cu ochisorii aia??!!

sunt datoare sa citesc povestea nasterii lui luca by tinna...
Am fost tot pe graba la computer si vreau sa o " savurez" in liniste... Abia astept tinna!

Multumesc fetelor ce mi-au scris si apreciat povestea nasterii lui eleni !!!

Fug sa-mi fac bagajele pentru ca terbuie sa plec devreme ca sa ajung la biserica dupa slujba pentru slujba mea de 40 de saptamani...

multi si o duminica minunata!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Mai Mitsule, asta este, sunt copii si copii...fiecare cu stilul lui si cu foamea lui...
Markus era deja pe formula cand dormea toata noaptea, dar uite ca Saratica papa numai la san si doarme atat. Atata zic: depinde de copil. Si eu am prietena care a alaptat exclusiv pana la 1 an si 8 luni (bine, cu diversificarea inceputa la 6 luni, normal, dar n-a pus gura pe formula niciodata fata), si pana atunci n-a avut noapte in care sa nu se trezeasca cel putin de 2 ori! Ceea ce mi se pare ORIBIL! Ah, plus ca si dupa, fata, din obisnuinta se trezea si bea apa cu biberonul. Ceea ce s-a intamplat pana pe la 3 ani. Well, tipa n-a mers la servici in viata ei, ce-i drept, cand a implinit fata 2 ani a mai facut un bebe, in fine.....
Ideea e ca eu una m-as simti extraordinar de ghinionista si frustrata sa ma mai trezesc noaptea pt. bebe dupa .....hai sa zic....6 luni! Unele mamici merg deja la serviciu dupa cateva luni de la nastere, banuiesc ca nu e tocmai placut sa fii zombie la munca zi de zi....
But again, sunt copii si copii..........mame si mame

Si cu mierea aia, for God's sake, inceteaza! Tot ce faci tu bine si frumos cu alaptatul exclusiv ariputea sa strici, Doamne fereste, cu chestia asta....de ce sa risti, cand peste tot poti citi ca mierea e interzisa la bebe sub 1 an??

Louisa
, te contrazic. Apa plata se fierbe. Orice apa se fierbe cand e vorba de bebe. Si asta nu e de la mine, e de la dr. pediatru. Markus a baut formula pana la 1 an si 8 luni, si pana atunci am fiert apa aia plata cu care preparam laptele. Si cu toate astea, a facut o data giardia in intervalul respectiv....si asa de greu se scapa de ea, de n-ai idee!

Oricum, fetelor, fiecare faceti cum credeti, imi cer scuze daca deranjez pe cineva cu exemplele mele cu Markus, dar ma gandesc ca o experienta traita ajuta intotdeauna. Adica eu (si celelalte fete de 2 x mamici ) am dat odata cu capul, cum s-ar zice, si din experienta noastra incercam acum sa fim mamici mai bune cu bebe2 si sa ajutam cu un sfat mamicile care sunt la bebe1.

Pup gasca de zuze si o duminica placuta va doresc!

Mergi la inceput