*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (12)
Raspunsuri - Pagina 7
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by LaLa_20
GAta eu la inceput o incalzeam doar...da doc mi-a zis s-o fierb...si acum o fierb...eu ii dau milumil 1 si pe cutie scrie ca se foloseste apa fiarta si racita...oricum nu am vazut nici o schimbare la bebe...
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea new
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Lala merci de raspuns . Si eu o fierb , insa pana stau sa racesc biberonul , urla pitika de scoala tot blocul....de-aia intrebam daca are ceva daca doar o incalzesc.
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Mitsu-bishu spune:
Nuuuu, nuuu, nuuuu!!!! Haide, mai, Gatta, si tu... ?! Da, ai putea sa incepi prin a o trezi noaptea, la varsta asta e enorm 9 ore de somn!!! Abia pe la 6 luni unii bebei dorm toata noaptea... Prin asta intelegandu-se vreo 6 - 8 ore. Geez, in 9 ore se poate deshidrata! Si eu ma trezesc noaptea sa beau o cana cu apa, si doar dorm 6 ore, si alea cu o pauza... In fine, nu vreau sa te superi si tu pe mine ca celelalte fete. E alegerea ta. Dar eu zic sa incerci tot ce se poate pana la formula - sa te pompezi dupa fiecare masa, sa o scoli la jumatatea intervalului aluia lung macar, si, last but not least, tinctura de marar... Chimenul, anasonul, mararul, feniculul sunt inrudite (nu stiu daca ai observat asemanarea foarte mare intre seminte), iar mararul il gasesti sub forma de tinctura. E mai puternic, plus ca nu iti mai bati capul cu ceaiurile... Nu lasa Saratelul mic fara tzitzi de mami! Good luck!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
LaLa_20 spune:
Gata eu fierb cate o jumatate de litru o data(noaptea)...si o pun in sticla.....ca daca as sta noaptea sa-i fierb,sa-i racesc...ar scula tot cartierul nu numai blocul...ziua o mai las cu tati si ii fierb si racesc la biecare biberon...
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea new
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Mitsu-bishu spune:
Uite, la noi se pune de o mica drama... Bebe Conrad, haplea number one, s-a lenevit... Si simt eu ca sanii mei nu mai produc la fel! Ca el trage ce vine prima oara si se plicti', atipeste. Il pun in pat, isi mananca mainile de foame si cand i-o agit pe tzitzi prin fata nasului scoate niste zgomote d'alea cum fac cainii cand insfaca o bucata de carne. Il pun la san, adoarme iar... Asa ca de azi supt fortat... Cateva zile... Ca vad ca s-a deshidratat, ii simt fontanela foarte bine, i s-au inmu.iat falcutele. Plus tinctura de marar pana la noi reglementari... Iti spun asta ca sa te incurajez, sa nu crezi ca eu stau "in varful gramezii", ca la mine curge lapticul in rauri si mi-e usor sa dau sfaturi...
Mi-e o frica de mor sa nu fi facut deja botulism, ca cica ala incepe prin deshidratare si diaree, apoi constipatie... Azi a facut kk de 2 ori... Unusual, ca de cateva sapt. face o data pe zi... Nu era diaree, dar era moale... Bine, el de obicei face aproape diaree. Dar nu ii scad falcutele asa de brusc. Mai astept o zi... Daca face la fel, maine seara la urgente cu el! Deja ma injur ca mi-e asa de greu sa renunt la miere!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
Ven spune:
Fetele dragele, fierbeti apa. Eu o fierb, si folosesc apa plata pe care scrie microbiologic pura....e mai bine, n-ati vrea sa va treziti cu niscaiva viermi (giardia etc.) la bebei asa mici. Asta este sfatul dr. noastre.
Simona, eu fierb 1 litru de apa si o pun intr-un termos. Asa am mereu calda. Daca totusi e prea fierbinte, pun biberonul cu lapte preparat in chiuveta , umplu chiuveta cu apa rece si se raceste in 2-3 minute. Timp in care il mufez la suzi :)
Mitsule draga, pe asta cu somnu de unde ai scos-o?? Uite, Markus de la varsta de 3 luni a dormit toata noaptea, de la aprox. 21:00 pana la 07-08:00 dimineata. Si iti garantez ca este un copil perfect normal, mai inalt si mai greu decat zic graficele la varsta lui (si asa a fost inca de pe atunci!) si foarte inteligent, if you ask me
gattasalvaje spune:
Mitsu , eu o sculam pe Saratsel noaptea sa pape insa , cand am fost internata in spital si le-am spus doctoritelor ca-mi pun ceasul sa sune s-o trezesc sa pape , alea au zis ca sunt nebuna , ca sa las copilul in pace ...in loc sa zic mersi ca ma lasa sa dorm , eu o trezesc cand ea n-are chef de papa.
N-as zice ca e deshidratata , nu face kk insa pipi face de vreo 5-6 ori pe zi...de cate ori alaptez , ii schimb si pampersul si e plin de pipi.
Cu alaptatul , nici gand sa renunt ...am sa-mi iau si eu tinctura aia de marar sa vad ce e de capul ei. Oricum , cand ii e foame , intai tzitzi si dup-aia biberon.Poate ca azi a fost o zi aglomerata si stresanta si de-aia nu e laptic , nu stiu , zic si eu...
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
Mitsu , eu nu inteleg de ce insisti cu mierea ? Doamne - fereste sa ajungeti la urgente ...lasa naibii mierea ca are destul timp s-o pape cand s-o face mare.
Ven , idee buna asta cu termosul !
Povestea nasterii
miki_baby spune:
Mitsu, si Saara doarme 8-9 ore pe noapte de cand s-a nascut. La inceput o trezeam sa manace la 3-4 ore dar de la 1 luna, mi-a zis asistenta sa n-o mai trezesc...si e foarte bine. Iar ziua doarme si 3 ore legat afara pe balcon:))..Lucky mom.
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
miki_baby spune:
Miri, am vazut pozele! Ce s-a mai distrat Bruno:)). aaa...mama ta chiar arata ca o bunica...stii..ca din povesti:) Foarte tare!
Stancuta, Sofia este o frumoasa!! Si Timozaurul a admirat-o:)
Grati, m-a dat gata Tudorash!! E super simpatic!! Se bucaleaza pe zi ec trece!
Miki
miki_baby spune:
Alinatudor, Stefi este o papusica!!! Sa va traiasca!
Miki