*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (12)
Raspunsuri - Pagina 6
stancutza spune:
Hei-hei-hei!
Raportam o intalnire neasteptata in parc: cu Grati & comp...scumpul de Tudoras dormea dus in carucior, cuminte nu ca maimutica mea urlatoare...care a plans iar in timpul plimbarii...Bineinteles ca pe Grati am recunoscut-o dupa...Ozi
Grati, zambetele lui bb Tudorash sunt mortale! Poate le vad si live in curand, ce zici?
Alinaatudor, ce frumoasa e Stefania! Si ce chip rotund si ... asa ...de bebits perfect are!
Galaxy, micul vostru mongol e superb! Nu s-a facut deja o coada de fetite la usa voastra???
Miri, ce loc frumos de joaca pentru micuti! Uite ca ma incearca invidia! Aici nu prea ai unde sa te duci...aceleasi fiare vechi vopsite si re-vopsite prin parcuri slujesc drept loc de joaca pentru copiii nostri...naspa. A! Daca aveai ceva sa-mi spui, shoot...ca sigur imi trebuia!
Ellenuta, si eu m-am gandit sa merg cu pitik la Pizza Hut...tu o tii in scoica langa voi sau o pui pur si simplu pe canapea?
Cred ca atata aveam de spus...daca imi mai amintesc ceva, revin.
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia
Mitsu-bishu spune:
Angelique, asa face si mama... Nu o sa vina la botez, de teama ca o recunoaste nu-stiu-cine... Da' in schimb ma tzaraie si imi da sfaturi, care mai de care mai aiurea... Nu mi-a spus niciodata "Te Iubesc!", dar de cand il am pe asta mic imi spune frecvent "va iubesc"; tot asa, ma suna ca sa vada cand incep diversificarea si ce mai face ala mic, eu nici nu mai exist pentru ea... Ce fac eu? Ma enervez, logic, dar la modul ca ma deranjeaza degeaba cu tel. , nu ca ma intristeaza/ dezamageste... Dar ii tai macaroana sau ii inchid direct, daca se intinde...
Stancutza, foarte artistice pozutzele, imi place mult "fundalul", e asa de pace la voi in casa... Si Sofia are niste ochisori verzi superbi!!! Dar am vazut ca zona sprancenelor e mai galbioara... Vezi sa nu fie piele moarta, de sub care au iesit firele de perisor. Si Conrad face asa si ii dau cu uleiuts si se fac cojite, si il manananca tare, cred, ca atunci cand il scarpin sta ca lesinat si e in delir de placere... Incearca sa ii dai cu unghiuta, poate o mananca, saracuta!
raca, Conrad nu ia vitamine, nici calciu, nici Vigantol, nimic, nimic... Ii mai dau eu 2 - 3 picaturi de miere pe suzi seara dupa baie, dar aia il calmeaza. Si ii mai dau 2 - 3 picaturi de ulei de catina, cand nu uit, dar nu cred sa fie asta cauza. El imediat dupa icter a inceput sa fie asa, streche mica...
alinaa, chiar ca Rotunjila si imi place mult poza asta, aici e bucatica rupta din tine, zau!!! Nu stiu cum, ca ti-am spus ca mie mi se pare ca seamana cu Mircea in afara de ochi, dar aici... E leit tu!
galaxy, frumos costumul traditional! Si tare bine ii sade lu' Robert in el!
miri, ce zi, ce agitatie! Norocoaso! Ce de oameni si culori ai vazut tu acolo! Abia astept sa se faca si pe la noi 1 iunie , ceva...
grati.ela, ce falcute a facut Tudooor! E mult mai rotunjor si rade cu toata gurita, dulceata mica! de la mine pentru printisorul stirb!
Honey, felicitari pentru zambet, il meriti 100%, nicio faramitza pentru "dezertor"! Ma bucur ca esti cu moralul mai sus!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
stancutza spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Stancutza, foarte artistice pozutzele, imi place mult "fundalul", e asa de pace la voi in casa... Si Sofia are niste ochisori verzi superbi!!! Dar am vazut ca zona sprancenelor e mai galbioara... Vezi sa nu fie piele moarta, de sub care au iesit firele de perisor. Si Conrad face asa si ii dau cu uleiuts si se fac cojite, si il manananca tare, cred, ca atunci cand il scarpin sta ca lesinat si e in delir de placere... Incearca sa ii dai cu unghiuta, poate o mananca, saracuta!
Mitsule,
multumim de aprecieri! nu-i asa ca fac poze reusite - hi-hi? pai cum sa nu fie pace la noi ca suntem doar noi doi...si incercam sa cream o atmosfera prietenoasa pentru asta mica...ma rog, nu e liniste ca-n biserica, ne mai ciondanim si noi (adica ma enervez eu si sar cu gura pe saracu' consort) dar in principiu incercam sa cream un cuib prielnic pentru cresterea Sofiei. Chiar ma gandeam, oare ea tipa afara asa pentru ca e obisnuita prea mult cu atmosfera relaxata de la noi? Could be...
Galbejeala de la sprancene este dermatita seboreica. Singurul tratament pe care l-am primit a fost apa termala de Avene. Dar luni cand mergem la pediatru o sa cer altceva, ca asta nu a vindecat-o. Eu nu ii umblu la crustele alea, ma gandesc ca daca le zgandar o sa-i apara mai rau. Daca o mananca, asta e .
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia
Ellenuta spune:
stancutza eu am tinut-o pe bitzi in landou, pe un scaun .. nu s-a suparat nimeni .. aha .. si am stat la nefumatori , iar prietenii nostri nu s-au suparat .. hi hi .. asa poate se lasa si ei de tutun.
miri ce super v-ati distrat .. mai putin faza cu popica .. si i-au crescut creturile iar lui bruno .. Doamne ce frumos e!!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
gattasalvaje spune:
Buna seara zuzelor !
In sfarsit m-am linistit si eu pe ziua de azi si pot sa stau sa vad ce mai faceti .
Azi am serbat cele 3 lunisoare implinite ale Sarei si cei 33 de ani pe care eu ii implinesc luni si am avut casa plina de musafiri.A fost f. obositor , abia asteptam sa plece si sa ma linistesc si eu. Sara a fost maraita toata ziua iar intre orele 18.30 si 20.30 mi-a urlat continuu . Nu stiam ce sa-i mai fac , era rosie de plans si nu se linistea nici in brate . Am zis ca e agitata din cauza musafirilor , ca e deocheata...i-am zis "Tatal nostru" de nu stiu cate ori. Apoi am zis ca poate o doare burtica pt ca n-a facut kk de 2 zile...i-am bagat un supozitor cu glicerina insa fara niciun rezultat. Am stat cu ea agatata de san ...tragea ce tragea apoi se oprea brusc si reancepea sa urle...m-a capiat , nu stiam ce sa-i mai fac. Pana la urma am incercat si solutia extremis - formula Humana 1 . Nu va spun in ce viteza a ras 100 ml. Ii era foame , mititica de ea si ma-sa proasta nu-si dadea seama. Am tinut toata ziua copilul nemancat crezand ca ce suge de la mine ii e de ajuns . Cred ca lapticul meu este pe sfarsite...De vreo saptamana , la pompa nu mai iese aproape nimic insa nu mi-am facut mari griji pt ca Saratica era linistita , dormea bine ...chiar nu se mai trezea deloc noaptea. la urmatoarea masa ,am formula pregatita...o pun intai la san si apoi incerc sa vad daca mai vrea si biberon.
Sper sa mai tina lapticul ...nu stiu de ce am scaderile astea bruste . De mancat , mananc...beau ceai de anason-fenicul-chimen , iau nutrinatal si metoclopramid si totusi lapticul scade. Pe Sara o pun la san de cate ori se trezeste si plange , adica de 5-6 ori pe zi la intervale de aprox 3 ore, cu exceptia intervalului 21.30-6.30 cand doarme fara intrerupere.
Explicati-mi voi de ce nu mai am lapte . Ar fi bine s-o trezesc si noaptea sa suga ?
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by stancutza
Am vazut pozele frumoase ale clopoteilor de Eliza, Gabrittza, Louiza, Irlandeza, Lala20...am vazut si un unchi de Rareselu scump, pozele noi cu Saratica frumusica - Gatta, in continuare mi se pare ca fetele noastre seamana, de unde or fi si mai suple amandoua !
Stancutza , am vazut si eu pozele noi ale Sofiucai si chiar ai dreptate , fetitzele seamana numai ca Sofia are mult mai mult par ...deja poti sa-i faci codite. In privinta parului sper ca Sara sa semene cu ta-su , ca eu am un par groaznic ...subtire , lins , rar ...nu se aseaza in niciun fel.
Btw , Sofia e o printzesa superba ...mor dupa ea in poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2429413820102502083NPzFfa
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
Vreau sa va intreb o chestie...daca , la prepararea lapticului praf folosesc apa plata imbuteliata mai trebuie s-o fierb sau e suficient doar s-o incalzesc ?
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
RamonaB , Stancutza , Raca , Alinatudor ,Galaxy , Louiza - multumim pentru aprecieri si pentru urari
AlinaT , si eu m-am uitat de invitatii si am ramas tare dezamagita de ce-am vazut. Daca gasesti ceva frumos , please , da-mi si mie de veste
Miri , va invidiez pentru parcurile alea de distractii ...moaaama ce-o fi fost pe Bruno cu toate nebuniile alea !
M-am muls acum dupa 3 ore de cand n-a mai papat pitika si de-abia am scos 40 ml amarati . Mi-e groaza ca trebuie sa incep cu formula , biberoane , sterilizat .
Vroiam sa va intreb daca are ceva daca combin laptele meu in acelasi biberon cu formula...de ex 90 ml. formula + 40 ml. laptic de mami ?
Povestea nasterii
LaLa_20 spune:
GAta eu la inceput o incalzeam doar...da doc mi-a zis s-o fierb...si acum o fierb...eu ii dau milumil 1 si pe cutie scrie ca se foloseste apa fiarta si racita...oricum nu am vazut nici o schimbare la bebe...
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea new
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
LaLa_20 spune:
Gata la mute luni pt bebelina...sa va lumineze fiacare clipa cu zambetul ei scump......A si la multi ani pt u(in avans)...sa fii mereu fericita alturi de familie
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea new
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!