*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Hello mamicutelor, ce mai faceti voi? noi suntem bine si am gasit si eu un moment de somnic a lui bubulina sa mai scriu cate ceva

Am tot vazut pozele clopoteilor nosti frumosi, ma-m tot uitat la toate si va felicit pentru frumuseii care au crescut, si ma-m gandit sa mai pun si eu poze ca am ramas in urma

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

louiza, bine-ai revenit! ce mai e pe la voi, s-au mai rezolvat problemele?

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

quote:
Originally posted by honey79

quote:
Originally posted by irlandeza

Asa arata si aspiratorul vostru nazal ( batista bebelusului):http://e7.ro//aspirator-nazal-pr-7886.html

Irlandeza... pe-ala il am eu...si, sincer ma cam chinui cu el, mai ales daca mucii nu-s inm.uiati cu ser fiziologic.Daca sunt..lichizi.. atunci se extrag ..cam la a doua, a treia incercare... desi bebe isi misca capul intr-una..
Nu are mare putere de aspirare.
Plus ca..pretul pe site e..neserios. Eu l-am luat de aici cu 20 $... Ar veni cca...600 mii lei??Iar ei cer 1.700.000 lei????

Pai atunci ce-mi recomandati sa cumpar ? Sa fie si bun si sa n-o chinui prea mult pe Tzuca. Pretul, nu mai conteaza , numai sa fie bun.

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

noi am cumparat BATISTA BEBELUSULUI care este diferita de acel aspirator nazal. o sa-ti trimit un filmulet in care arata cum se foloseste.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

monica-matz, tare dulci pozele! asta e preferata mea: http://picasaweb.google.ca/M.Creanga/56Saptamani/photo#5179839722848219938
iar tu esti la fel de frumoasa ca inainte. pup fetele!

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

irinouka ce sa zic, nu prea ca ai mei nu vorbesc cu sotul meu, si e naspa ca eu acum sunt in doua locuri sunt impartita dar sper ca se vor rezolva

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

honey iubita, un mare shlap si un pentru sotul tau. in loc sa te ajute, el isi pune coada pe spinare. vorba fetelor, nu-i mai gati, nu-i mai calca .. ocupa-te strict de tine si de bebe. iar daca nu vrea sa te duca la dr .. nu poti chema un taxi, ceva .. pe bune, nu e de glumit cu bubitele tale. incearca sa il tii pe bebe la san cat mai mult, lasa-le Domnului de treburi. probabil ca bb e agitat din cauza colicilor .. toate am trecut prin astea .. curaj si pune-l pe sot la treaba .. sa faca baita, sa schimbe pampersi .. si ar mai trebui sa faci ceva .. o zi pe saptamana sa stea cu bebe, iar tu sa te plimbi, sa mergi la magazine, la coafor etc etc ..

am vazut bebei frumosi de monica si lala, ce frumoasa este bebelina ta, bine ca ai pus pozute s-o vedem si noi. lala, bibi e o scumpika!

nici nu stiu ce mai vroiam sa spun ... aha .. mitsu nu stiam ca de la paste creste productia dar probabil ca d-aia azi dimineata tasnea laptele singur .. ca am papat aseara paste .. niciodata nu a fost ca acum .. parca m-as fi muls asa iesea din tzitzi ..

bitzi a fost cuminte azi-noapte .. dupa baita a papat, i-am pus de cateva ori suzeta si a adormit bustean la 10 .. s-a mai trezit pe la 4 fara 20 , a papat repede, a ragait si a dormit iar pana la 7.15. si .. a facut caca singuricaaaa .. urraa .. ce victorie~!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

multumim de aprecieri fetelor....
mitshule fata e inselatoare...e un bebe cu personalitate...si se vede ca va fi mai rebela(ca si masa de altfel...)

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea new
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Gabritza, am vazut pozele mai dar ce mari si frumoase sunteti, sa nu va fie de deochi. si cred ca deja a intrecut-o in greutate pe Daria mea.

Mitshu, multumesc, mami. te astept oricand vrei tu pe la mine, dar menajera nu o vreau t.mine ci pt. o colega de-a mea, care are bebele nascut tot in ianuarie si in plus inca unul de 6 ani.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

neatza! Azi m-am trezit la 6, cand a dat fi-miu trezirea(ce-mi place cum suna "fi-miu" )i l-am pasat lu' mama sa ma duc la facultate si... m-a luat somnul ! Acuma iesim la plimbare! Yuppy!

Lauraioana, carmilia, irlandeza, batista bebelusului aia pt aspirator de covoare este de vis!!! Eu cand am cumparat-o mi-era frica sa nu-i traga creierii din cap, dar cred ca asa suntem noi mamicile, teribiliste. Si drept urmare am folosit-o pe mine (eu nu aveam muci ) ca sa vad cum se simte (asa fac, tot ce ii dau lu fi-miu-iarasi "fi-miu"-testez pe mine: picaturi ser etc) si este foarte ok. E facuta in asa fel incat nu trage ca la covor. Incercati si voi. Eu ii pun ser inainte ca sa se inmoaie mucozitatile si apoi il aspir si ii scoate tot! Si respira asa de bine dupa!

honey, eu l-as bate pe sotul tau ca nu se simte sa te ajute! Dar te-as bate si pe tine un pic ca il accepti si il tolerezi. Tu esti f importanta acum atat fizic cat si psihic, esti fragila emotional, fa-l sa te sprijine, nu sa te exploateze. Acorda-ti un minut, revino-ti atat cat poti de mult si expune-i problema! Eu stiu pt ca desi Andrei e un sot extraordinar, mai face si el pocinoage d-astea, nu ca sotul tau de grave, dar mai face. Iar mie una imi vine sa dau de pamant cu el! Freaca-l la melodie pana intelege si pune osul la treaba. Te pup si te incurajez tare tare!

Mitsule, acuma plec in cora si te sun!!!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei

Primele poze ale lui Iepurica
Poze cu mine dragutz
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Louisa, ce mare s-a facut bubulina ta si ce frumoasa eeee!!! Doamne cum rade ea aici http://good-times.webshots.com/photo/2428433380102867712LENrII mor dupa ea!

Monica mat, suuuuper pozele, mai ales cele cand sunteti la plimbare si se vede zapada!

Irlandeza, tare faine pozele de la parada. Si repet, Pati e o finuta si o frumoasa.

Laura_Ioana si Pupi doarme asa profund si usor ca aproape intotdeauna il verific daca mai respira, mai ales cand doarme in scoica in maina. sunt obsedata, stiu... dar sunt traumatizata de ideea ca - nu pot sa spun/scriu mai departe.

Ellenuta, tot ce inseamna carbohidrati mareste productia de lapte!

Irinouka, apropo de unchiul lui Palugel.... daaaa.... frumos unchi. Si ce bine semanati!

Carmilia, daca te temi sa trage prea tare batista lu bebe incearc-o intai pe tine sa te convingi. eu asa am facut ca eram terifiata de ea dar acum sunt cel mai mare fan - repet, cea mai tare inventie de la maimuta incoace! eu oricum nu-i dau nimic kupilului pana nu gust/incerc eu, sunt mai habauca asa de felul meu.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput