*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (11)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
miki_baby spune:
MIRI..la faza cu alaptatul in restaurant...nici eu n-am niciun fel de jena!! Si eu alaptez oriunde, daca nu este camera speciala! Asta e, frate! Decat sa-mi urle copilu' de foame...
Mai, eu am gasit un site cu apartamente de inchiriat cu noaptea...sper sa fie si legal:)
http://www.immobe.be/Brussels_Apartment_Rental_3.asp
Pana una alta, noi ne-am cumparat deja biletele de avion si camera de hotel pentru Riga, unde am auzit ca este superb! Abia astept sa mergem:)
Miki de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miki_baby spune:
IRLANDEZA, foarte tari pozele de la parada!!! Si noi sarbatorim la scoala St Patrick's day! Ascundem(ma rog, spiridusii..:)) banuti de ciocolata prin clasa , iar copiii trebuie sa-i gaseasca..ditractie maxima!!! Este si parada in centru... Anul trecut am petrecut intr-un irish pub! A fost demential! ( Ce ne mai destarbalam...:)) Vremuri, tata...vremuri.
Hai ca ma aberat destul...ma duc sa ma bag in pat langa Babishor ( aka Timozaurul) :))
Noapte buna!
Miki de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
matgravidut spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Monica, tare frumoase sunteti. Si casa e frumoasa, ati reusit sa o terminati ?E la fel de frumoasa si pe dinauntru ? Sunt curioasa ca o soacra-acra.
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
Multumim. Casa nu este complet finisata. Dupa cum se vede si in poze, au pus ei lampile si mobila la bucatarie, a mai ramas sa puna mocheta si sa faca retusurile finale. Noi cand luam casa o luam gata aranjata. Asa e aici. Apoi punem mobila si hainele in dulap. Cand o sa fie gata si voi avea si perdele in geamuri voi fi tare fericita. Zic si de perdele pentru ca aici astea sunt foarte scumpe. Se vad paneluri de 50/230cm si costa unul singur intre 14 si 41 de dolari sau chiar mai scump, iar daca vreau perdele ca in Romania trebuie sa dau bani grei adica cateva mii bune de dolari pentru toate geamurile.
Eh... ma apuca alta depresie daca ma gandesc.
Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca
(03.Feb.2008)
honey79 spune:
Fetele..ce sa fac???
Imi plange bebe intr-una!!! Azi toata ziua mi-a facut asa. N-a dormit nici 3 ore audnate,cred.
Numai la san l-am tinut , sugand...... iar acum, la 11:30 dupa atatea ore de nesomn si stand la san...i-am dat 50 ml formula pe care i-a mancat in doi timpi si trei miscari. S-a linistit cam 10 minute... treaz fiind... si acum a inceput iarasi!!!
Nu-l mai pot hrani 3 ore...right...din cauza de formula...
Ce sa fac???
E obosit, caci casca si..inchide ochii...dar in secunda urmatoare ii deschide si incepe sa urle.
L-am plimbat, l-am leganat, i-am cantat, e schimbat,uscat..tot. Nu stiu ce are.
Temperatura avea azi 37,5 rectal... deci nu are febra..right???
AJUTATI-MA..ziceti-mi ce sa-i fac, caci nu mai pot. Nu m-am odihnit deloc peste zi... si acum e trecut de miezul noptii si... nici urma de dormit.
Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
AngeliquedeS spune:
Honey, sa stii ca daca a ras formula nu inseamna ca nu s-a saturat de la tine, dar rareori refuza un bb un biberon cu laptic din care curge asa usor!! si daca-si sue pumnisorii e din cauza reflexului de supt nu neaparat de foame, Pupi isi suge pumnisorii ceva de speriat si crede-ma ca nu o face de foame. si cand il doare burtica incearca sa suga ca nu stie altceva si are impresia ca-i alina durerile, deci iar, nu de foame. Cat despre sot - dresat, mama, inaintea lui Andrew!!!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
NataliaS spune:
'Neata!
Mai Honey - cu calm mami! Eu si multe alte fete am trecut prin aceeasi perioada agitata, colicoasa in primele 2 luni. Pe bebe il doare burtica si cum spunea si Angi el isi calmeaza orice - agitatia, foamea, nelinistea, oboseala...prin supt, ca asta stie sa faca , sa suga si sa planga...iar de papat papa oricat i-ai da si oricat de des...si uite asa revolutia din burtica lui...Asa facea si Stefi, manca intr-una, apoi urla cat o tinea gura si se zbatea ca pestele pe uscat, iar intr-un final apoteotic varsa tot, pana m-am hotarat sa nu-i mai dau sa suga mai frecvent de 1,5 ore, iar in rest sa o calmez cu suzeta, cu tinut in brate - btw ai incercat sa-l tii pe burta pe genunchii tai? la noi pozitia asta a fost mana cereasca...Sau sa-i faci masaj pe burti in sensul acelor de ceasornic si sa ii indoi piciorusele spre burtica, apoi le intinzi si tot asa de vreo 5-6 ori...si asta functioneaza...si sa stii ca si Stefi tot asa ma tinea on duty toata ziua pana pe la 10 sapt cu pauze de somn de cate 15-20 min...
Eu zic sa te interesezi de unde poti inchiria un cantar de bb sa te linistesti, sa-l cantaresti o data pe sapt sa ai un control aspra situatiei, sa nu-i mai dai formula pentru 2 saptamani, sa vezi daca ai crestere in greutate si cu sotullll - io-s mai rea cu barbatii asa ca ma abtin...spun doar GATA CU BLANDETEA!!!NU FI FRAIERA MAICA CA NU-TI RIDICA STATUIE!!!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
irinouka spune:
honey, iarta-ma ca n-o sa iti spun nimic nou fata de ce ti-au spus zuzele dinaintea mea...dar cred ca ai nevoie sa auzi asta cat de des se poate.
tu nu gresesti nimic in relatia cu copilul dar gresesti fundamental in cea cu sotul. fata mea, tu nu-l ajuti deloc sa te ajute! tu nu faci nimic care sa-l determine sa te sprijine. asta cu copilul e un test urias pt un cuplu, oricat de fericit a fost pana la aparitia piticului. relatia se raseaza cu totul.
trebuie sa te impui daca nu ai facut-o pana acum. trebuie sa il scuturi bine ca sa priceapa ca nu mai este buricul pamantului. al tau barbat, e clar, asa s-a obisnuit sa se simta. s-a invatat ca totul in familie sa graviteze in jurul lui: programul lui, cina lui calda, serialul lui preferat, statul lui la calculator etc. TREZIREAAAAAAA!!! nu mai este el centrul micului vostru univers. nu mai este el prioritatea. nici macar pe locul doi nu mai tre' sa fie. bebe in primul rand, dupa care TU, TU, TU SI IAR TU.
TU trebuie sa mananci cel putin o masa calda pe zi. TU trebuie sa ai un ragaz de odihna. TU ai programul cel mai greu, ziua si noaptea. si daca nu esti TU cea care sa ia masuri, n-o va face nimeni pt tine sau in locul tau.
nu ii mai gati. in timpul ala, stai in pat sau gateste pt tine. nu il mai ruga sa stea cu copilul ca sa faci un dus. pune-i-l in brate si anunta-l: "ma duc la baie". si fa o cada cu spuma, daca ai cum, in loc de dus. cand mai spune ca lui bebe nu ii place compania lui, spune-i ca nici nu va ajunge vreodata sa ii placa daca nu interactioneaza mai des. si nu il mai lasa sa plece din casa odata ce a ajuns. ai nevoie de el acolo. sa faca bine sa stea.
nu zic sa fii rea cu el. zic doar sa ii pui in carca responsabilitatea, pt ca, e clar, de unul singur nu va binevoi sa si-o asume. si du-te la doctor cu orice pret.
stiu ca tot ce am scris sunt lucruri usor de zis si mai putin usor de facut. dar, daca vrei sa reincepi sa te simti un om normal, care se hraneste normal, care isi trage sufletul, care gandeste pozitiv, ai musai nevoie de sprijinul lui. cu forta, daca e nevoie. repet, nu il mai ruga sa faca chestii absolut notmale pt un tata. anunta-l, instiiinteaza-l ca acum va face cutare lucru.
cat despre scandalul cu asta micu', am patit la fel. cum ti-au spus si fetele, nu e vb atat de foame cat de dureri de burta. si singura alinare pe care o stie el e cea data de supt. d'aia rade biberonul, d'aia sta mereu la san.
te pup si multa bafta iti doresc!
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
AngeliquedeS spune:
Irinouko, mama, le-ai zis tu in locul meu si bine le-ai mai zis. eu eram - si sunt - cu bb in brate si nu am putut detalia.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
irinouka spune:
irlandeza, bishu, miky-finland...recunosc ca am postat pozele noi mai mult ca sa ma laud cu fratioru', ca, deh, pe palugel il stiti deja. :-)
hihihi, ma bucur ca v-a placut de el.
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
nemary spune:
quote:
Originally posted by Carmilia
Hai ca am vazut un filmulet cu batista aia,nu e asa horor cum credeam.Aspiratorul meu are max 2000w,minim nu stiu cati or fi,poate ca nu lesin de frica...Da sigur nu scoate si plamanii?!?
1-0 Rapid-Steaua!!!
Nemary,de unde ai luat-o,sunt bune toate sau conteaza firma?Si cat costa?
Carmilia si Alex,puiul mic
noi am luat-o de la farmacia 2na si a costat 42 ron.nu stiu daca sunt mai multe firme producatoare.
Mari
![](mamica.gif)
sunt tot mai mare
![](icon_smile.gif)
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.