*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (11)
Raspunsuri - Pagina 11
NataliaS spune:
Tinna - vad ca si tu ai ramas huhurez ca si mine chiar si dupa nastere...asa-i cu noi astea care avem 2 copii, stam seara dupa ce adorm sa recuperam ce n-am citit peste zi...
Vazut poze frumoase de Raresel, Monicutza Matz si printesa cu fustita rosie, Irlandeza petrecareatza si Patricia cea sarbatorita de intreaga Irlanda...
Laura dragutza - nu te mai gandi la tampenii!!! Cu recoltatul sangelui sa stii ca pe mine m-a prevenit dr ca in caz de cezariana, daca are sangerare abundenta nu mai are timp de recoltat. Intr-adevar recoltarea mi-a facut-o rezidentul lui in timp ce asteptau sa se dezlipeasca placenta si nu s-a grabit...poate de-aia a iesit asa de mult. Las', nu fi trista; sa dea Domnul sa nu avem nici una nevoie de ele niciodata si sa fie numai bani aruncati pe fereastra!!!!
Honey - te rog nu mai plange!!! Lasa-l in plata Domnului si ep Dl. Sotz daca se comporta asa si de maine ai doar doua prioritati - bb si TU care trebuie sa te hranesti, sa dormi cat doarme bb si sa ai grija de el in rest! iar la sotzior explica-i ca nu patzeste nimic daca consuma hrana uscata o vreme, sau cumpara de la un restaurant mancare gatita...primordial e ca bb sa primeasca laptic de la tine cu anticorpi..etc, ca el trebuie sa cresca si tu esti responsabila de acest aspect si nu de cresterea burtii consortului care, scuza-ma, e cam egoist.
Pentru galma de sub burta eu cred ca ai patzit acelasi lucru ca si mine la nasterea trecuta - incearca o crema cu un antiinflamator usor, eventual intreaba la o farmacie...desi in SUA cam greu cu cumparatul medicamentelor.
Iar cu alaptatul - ai incredere in capacitatea ta de a-ti hrani copilul!!!!Relaxeaza-te si priveste acest act natural, fara stres!
fata si te rog nu te lasa cuprinsa de depresie!!!!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
irlandeza spune:
Honey, Si vorba lui Mitsu, mergi la dr. Cu masina, cu busul, cu metroul, nu conteaza, doar du-te. Eu nu conduc aici, si masina oricum e la sotul meu, dar daca am nevoie la medic, la cumparaturi, orice....merg pe jos, sau cu busul, sau tramvaiul, nu astept sa ma duca, la ce program are...... In fine, nu sta asa, cu bubitele, nu e normal sa le ai, chiar daca ai nascut. Am impreasia ca lui nu-i pasa de voi, scuza-ma daca sunt prea deschisa, asta e parerea mea. Si ce daca ti-a cumparat masina, daca lu-i ai e "greu" sa stea cu copilul, sau sa te duca la dr. Sa-si ia cateva ore libere.
Nu mai vreau sa vorbesc iar despre mine, dar in 5 sapt. dupa nastere, cand nu ma miscam DELOC, sotul isi lua liber, o zi, cateva ore, pt. medic si alte vizite. Ce ar fi facut al tau sot?
Scumpo, incepe "militaria" cu el, nu-l lasa de capul lui, ca o sa fie mai rau.
Sper ca nu te-ai suparat pe mine ca am fost mai directa.
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
honey79 spune:
Nu Mitsule, nu pot merge singura la doctor...ca... n-am permis
Autobuz sau tren..nu exista pe aici. Deh, daca mi-a palcut sa stau in the country.
Cat de cantar...cred ca... ii e teama ca am sa transform greutatea lui bebe in obsesie.
Irlandeza... nu stiu ce sa zic.
Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
irlandeza spune:
Si pt. ca deja e 21 martie......
LA MULTI ANI !! Viezurila.
Poze de tot felul
irlandeza spune:
Hai, va spun si eu noapte buna.
Honey, capul sus, si nu mai plange. Gandeste-te la tine si la bebe.
Poze de tot felul
Mitsu-bishu spune:
Honey, ce zodie e?
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
miki_baby spune:
Buna, zuzici!
Am vazut multe poze...Bruno si Sacha, care sunt niste frumosii!!le mananc falcutele cand vin:)), Palugelu' care creste vazand cu ochii!Este asa haios!! Nici unchiul nu-i de neglijat;)( a propos, e fratele tau, Irinouk?), Daria Gabritzei..superba!! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!! Bianca Monicai..Sunteti niste frumoase, fetelor!!
ANANDREI...eu am un balansoar si o pun acolo si o car prin casa dupa mine..daca am treaba in bucatarie o iau cu mine si ea se uita la mine si e cuminte...si ma descurc de minune! I-ati ca e o achizitie nemaipomenita!
Honey, pai tu n-ai masina? Du-te singura la doctor!! Nu inteleg de ce trebuie sa-l rogi sa te duca! Iar din cate povestesti tu..nu se comporta prea frumos cu tine! Sincerm mie mi se pare ca nu prea-i pasa.. Tu lasa plasul, ca nu rezolvi nimic! Pune copilu' in masina si du-te la doctor!! Si spune-i verde in fata..ca nu e numai copilul tau..e si al lui si are responsabilitati..chiar daca stai acasa asta nu inseamna ca numai tu te ocupi de copil...si cu gatitul pentru el...mai usor..ca poate sa-si faca si singur sandwisuri, daca altceva nu stie...TU TREBUIE SA TE ODIHNESTI , SA MANANCI BINE SI SA TE RELAXEZI! ALTFEL ITI PIERZI LAPTELE!!
CESKA...PASTE FERICIT SI TIE!! Noi sarbatorim de 2 ori pe an Pastele..cel lutera si cel ortodox:))
Mai vroiam sa spun ceva, dar am uitat:))
Noi suntem ok...Saara e bine! Eu nu prea...marti ma duc la un control oftalmologic ca mi se pare ca nu mai vad bine ( vad in ceata), iar miercuri la ginecolog( Am niste dureri ingrozitoare in timpul ! Zici ca are ghimpi...instrumentul...ca sa ma exprim cat mai plastic:)). Asta seara am baut si putin vin rosu:) si a fost tare bun...
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
Mitsu-bishu spune:
Dammit, am uitat ca n-ai carnet... Pai si, ce astepti? Incepe scoala de soferi. Si cat timp ai tu scoala, sotul are "teme" - sa stea cu bb mic! Dar chiar, cum de ti-a luat masina daca tu nu ai carnet? Cine o conduce?
Cat despre bubite... Ia-l si tu la sentiment... Explica-i ca suferi... Ca ii poti da lui bb... CE naiba, mai, macar ca om ar trebui sa ii pese de tine! Nemaipunand la socoteaala ca esti "sufletul lui pereche" si femeia care i-a daruit un copil!!!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
Mitsu-bishu spune:
Aaa, si tu mananci sandwitch si el mancare calda?! Pai cum vine asta? Care din voi alapteaza???? Geez, Honey, ar trebui sa ii platesti cu aceeasi moneda... Fii si tu indiferenta... Spune-i ca, asa cum el are job, tu ai unul si mai greu, 24 de h din 24 si anume sa ai grija de baby! Asa ca ... sa se mai descurce si singur, si sa iti si multumeasca pe deasupra ca nu il soliciti pe cat ar trebui! Eeei, barbatii astia!
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
miki_baby spune:
Mai MITSULE, mie imi place de tine! Tu le spui verde-n fata! Ca mine! Dar am si un shlap pt. tine..la faza cu mierea..las-o , Doamne iarta-ma, nu-i mai da, ca iti garantez ca nu de la ea s-a simtit bb mai bine si este FOARTE PERICULOASA!!! Pai tu te iei dupa toate tantile cu care stai de vorba??Stii ca eu sunt ingrijorata pentru voi?
fata si baiatul
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara