*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (11)
Raspunsuri - Pagina 10
Mitsu-bishu spune:
LaLa, ce mare s-a facut Bibishor!!! Imi place tare mult fatzuca ei, e asa, ... cumsecade Cred ca o sa fie un copil foarte cuminte si o persoana tare buna...
Honeeeeeeeeeey, nuuuu!!! Haide, dear, nu trebuie sa plangi!!! Si eu am trecut prin momente d'astea!!! Asa e la inceput, praguri de crestere frecvente... Dar important e sa nu zici niciodata "nu mai pot", ci "ce am eu de facut acum ca sa optimizez situatia"? Si nu te mai... autoflagela psihic... Ca nu esti o mama proasta!!! Nu este pe lumea asta mama mai buna, care sa il iubeasca mai mult pe puiul tau! Ma uit cateodata cum il privesc altii cu simpatie pe Conrad, rudele chiar cu dragoste.. Dar stiu ca daca mie imi venea sa plec pe campii, altii ar fi dat cu el de pereti! Aceiasi oameni care zic "ooo, ce scumpic e, hai la mine sa ma joc si eu cu tine!" i-ar fi dat un mare sut in fund daca le facea crize d'alea cum stie el ; stiu ca nimeni nu ar rezista mai mult ca mine, nu i-ar suporta toanele si urletele inversunate, nu si-ar pune sanii la bataie pana ar ajunge ca niste baloane desumflate si usturatoare... So... Asa e si cu tine... TU esti cea care are solutiile cele mei bune pentru el si pentru tine! Exact prin ce treci tu acum am trecut si eu, zile intregi in care stateam cu el agatat de mine, mergeam in Plaza cu el la san!!! la KFC, sa apuc sa mananc si eu o masa pe ziua aia... Plangeam de frica sa nu mi se "rareasca" laptele, dar nu am cumparat formula de aceeasi frica... Si sa nu fiu tentata sa ii dau asa ceva. Am jurat ca eu nu o sa tin lapte praf in casa! In cel mai rau caz, o sa dau anunt in ziar si o sa gasesc o mamica sa mi-l alapteze! Dar sper sa nu se intample ever... In fine, revenind la oile noastre, faci bine ca stai cu el non-stop la san... El nu te tine pe post de suzeta, asa ziceam si eu cand nu cunosteam... Isi mareste productia!!! Uite, bebe C. trage ce trage ce vine repede, apoi incepe si "mesteca" sanul marunt, rapid, cu miscari blande... Iar eu simt ca niste "contractii" usoare la baza lui. In acelasi timp, sanul liber isi da drumul si curge... Asa cheama ei laptele cand nu mai are presiune. Nu se alinta, ei stiu ca acolo e papa, si trag pana se satura. Lasa-l in banii lui, ca o sa ai laptic! Bea multe lichide, cat mai multe, si bere fara alcool! Si, cel mai important, nu te mai stresa! Gandeste-te ca acum sute de ani oamenii nu stiau de formula si luau in greutate si cresteau. Natura stie ea ce stie! (si nu veni, te rog, cu raspunsul "acum sute de ani speranta de viata era mai mica/ bebeii mureau" bla, bla, ca eu nu am auzit de bb alaptat regulat de mamica sa moara de foame! Si daca ii dai si vitamina D 3 , nici rahitic nu o sa fie...) Aaaa, si am mai observat ca laptele poate sa fie mai slab sau mai satios, in functie de ce papi. Eu credeam in alchimia organismului uman 100%, cum ca laptele are mereu aceeasi compozitie, concentratie... Dar am vazut ca daca pap paste, sau seminte de floarea soarelui, de exemplu, laptele e mai "gros" si il satura mai bine. Acum, vezi sa nici nu exagerezi cu astea. Mai ales cu semintele, care iti pot da fierea peste cap! Oricum, sunt multe de facut pana la "moartea" sperantei... si curaj!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
honey79 spune:
Mda...Tina... am bagat un sandwich cu ham si cheese.
Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
irlandeza spune:
Monica, tare frumoase sunteti. Si casa e frumoasa, ati reusit sa o terminati ?E la fel de frumoasa si pe dinauntru ? Sunt curioasa ca o soacra-acra.
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
Tinna S. spune:
Doamne Laura, ufff ce sperietura...
Si pe mine ma mai apuca unerori cand doarme bb linistit de tot si ma duc sa vad daca respira... Si fac in asa fel de il trezesc, ca ma simte imediat banditul mic...
Ce ti-e si cu mamicile astea ca noi! Ca si eu sunt uneori panicarda, din pacate...
,
Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
matgravidut spune:
quote:
Originally posted by honey79
Na, ca acum m-a busit plansul de nu ma mai pot opri.
Fir-as eu sa fiu!!!
Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem
Vali
Honey, nu mai plange...
Mai intai sa-ti spun felicitari pentru bebe Andrew si sa imi cer scuze, ca nu te-am sunat cand ai nascut. Tare rau imi pare.
Incearca sa dormi cand doarme bebe.
Cat despre mancat nu neglija acest aspect deloc... Daca nu mananci bine si daca nu bei apa destula te si doare capul, nu te simtit bine si nici nu faci lapte.
Hidratarea este foarte importanta. Eu am sticla cu apa langa mine la fiecare alaptare. Dimineata beau lapte.
Poate de asta imi este si foarte greu sa dau jos kilogramele in plus.
Ai grija cu plansul asta ... prin ce depresie am trecut eu, nu as dori la nimeni. Plangeam din orice...
Sper ca te-am ajutat...
Hai... caputzul sus si pupici multi si tie si lui Andrew.
Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca
(03.Feb.2008)
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by matgravidut
Sa punem link cu poze... asa au cerut zezele, asa facem.
http://picasaweb.google.ca/M.Creanga
Monica, ce fetita scumpa ai!!! Iar tu esti tare frumoasa!
Mi-au placut mult de tot pozele voastre!
,
Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
honey79 spune:
Vitamine, nu-i dau nimic. Nici D, nici Ca nici nimic. Nu mi-au dat astia de la clinica nimic pentru bebe. V-am zis..nici la controlul de 4 saptamani nu ne-au chemat.
Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem
Vali
Tinna S. spune:
Fetelor noapte buna! Ma duc si eu la nani, cat oi mai apuca sa dorm pana se trezeste bebicul!
Va pupicesc,
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
Mitsu-bishu spune:
Honey, dar ... Tu cum poti sta asa? First of all, nu e treaba mea, dar eu zic ca intai ar trebui sa incepi cu dresajul sotului... Apoi... Tu nu te poti duce singurica la dr.? Bb in scoica, tu la volan si p'aci ti-e drumul! Care e treaba cu cantarul... Nu ca as recomanda, ca o sa faci o obsesie... Dar sotul tau a putut sa iti cumpere o masina si nu il lasa inima de un cantar la bebe? Eeeei, hai mai, pune biciul pe el! Stiu ca nu sunt eu in masura sa dau sfaturi, da' uite tocmai d'aia nu am vrut un barbat langa mine... In fine, eu sper sa rezolvi ce ai de rezolvat. Si treaba cu bubitele... Ai grija, sa nu ii dai si lui bb! I-oi da tu anticorpi prin lapte, da' din moment ce tu nu scapi de ele, nu vad cum ar scapa el! Take care!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by honey79
Mda...Tina... am bagat un sandwich cu ham si cheese.
De odihnit, cand, cum?
Pe sot... sa-l implic.. hmm...
Sa ma mai plang?
Sotul pleaca dimineata la munca, vine acasa in jur de 5:30 (azi are zi lunga..asa ca cine stie cand o veni)... se aseaza la masa, caci am grija sa fie cina gata cand ajunge el...
Dupa aceea la calculator...o juma de ora, o ora... dupa care la TV..sa-si urmareasca serialul preferat si... la 10-11 seara e in pat.
L-am trezit acum doua seri ..pe la 11:30..sa sterilizeze bibele si pompa... si era destul de frustrat/suparat...de ziceai ca cine stie ce i-am facut. Mai rau mi-a parut ca l-am trezit.
I-am zis ca.. o ora daca ar sta cu bebe, cand vine de la munca... sa am si eu timp sa fac un dush ca lumea, nu pe fuga... sa stau si eu sa .."respir".... ar fi ok. A dat din umeri,uitandu-se la mine....gales.
Daca i-l pun pe bebe in brate si ies pe terasa 5 minute... singura... cand intru in casa, vine la mine si-mi zice ca lui bebe nu-i place compania lui...si mi-l da inapoi.
Ce sa fac????
Gata, ma duc sa-mi pun nasul in perna..sa trag un plans sanatos.
Ce naiba, mai ? Imi lasa impresia ca nu-l intereseaza copilul lui. NU si l-a dorit ? Ca vad ca asa se comporta, ca si cand ar fi o povara. Eu nu stiu cum sunteti voi, ca familie, nu prea stiu ce sa te sfatuiesc, dar eu pe al meu atata stau cu gura pe el, pana executa corect. Acum nu prea mai e cazul, asta a fost la inceputul casniciei. Acum daca il rog ceva , face din prima.Si el lucreaza intre 9 si 12 ore/zi, dar daca il rog sa spele sticlutele, sa le sterilizeze sau sa stea cu Alexia, nu zice niciodata, nu, de abia asteapta.
Probabil depinde de cum "l-ai invatat" de la inceput.Oricum ma intristez f. tare rau cand aud astfel de lucruri. Cand doi oameni isi doresc un copil, sau mai multi, atunci trebuie sa-si doreasca si sa-l creasca, de cand e mic, nu doar atunci cand e marisor si poate vorbi.
P.S. Ce natie e ? Asta asa, pt. mine, daca vrei sa-mi spui.
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008