*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

quote:
Originally posted by LaLa_20

Am adaugat si noi cateva pozulici(4)...la semnatura!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea new
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

LaLa ce bine ii sta lui Bibi in rochita! Ce fetita cocheta!
Si intr-adevar vazand ultima poza cu rochita roz (si facand comparatie cu pozele de mai demult cand era in aceeasi rochita) imi dau seama ce mult a crescut!

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Na, ca acum m-a busit plansul de nu ma mai pot opri.
Fir-as eu sa fiu!!!

Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by honey79

Caci si EU VREAU sa-l alaptez. Chiar daca stau cu el la san toata ziua... (ca astazi, caci n-am apucat sa dorm decat 4 ore azi-noapte si n-am reusit sa mananc nimic pana acum..si e 4pm ceasu' si ma doare capul de innebunesc si-mi vine sa urlu).
Vreau sa pape cat mai mult timp lapte de la mine, atat pentru sistemul sau imunitar dar si pentru faptul ca... o sa duc dorul senzatiei acesteia..dar mai presus de toate, pentru ca ..e cel mai bun .. lapticul de la mine.

Dar daca nu se satura copilul? Daca nu-mi ia in greutate? Atunci ce sa fac? Sa-l las sa-i fie foame??

Offf, pai tocmai fiindca nu mananci bine, nu te odihnesti deloc si mai esti si asa de stresata, de-aia esti in pericol sa pierzi laptele...
Meriti un shlap sa stii!
Pune-te pe mancat bine, nu te mai gandi la cantar (sau ia-ti un cantar de bebe, ca ala de adult cine stie ce ti-a aratat, o fi mare eroarea), incearca sa te odihnesti macar putin (aici trebuie sa-l activezi putin si pe domnul sotz)... Si nu mai sta cu bb non-stop la san, ca nu plange numai de foame cu siguranta...
Hai mai incearca putin, nu te da batuta, si ai grija cu completarea aia cu lapte praf... Nu-i da prea multa, mai ales ca nu poti sa fii sigura ca bebe nu a crescut bine pana acum (eu una nu stiu de ce dar cred ca se insala cantarul ala al tau)...

fata si bebele,

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

multumim tina......
eu va zic noapte buna...zbor pe taramul viselor...k sunt tare extenuata...k de la 16 la 22...ma tinut tot intrun zbierat printesa mea...era obosita si nu a reusit decat sa fure reprize scurte de somn...o leganam pe picioare...si motaiam eu si ea...pace...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea new
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

irlandeza, ai niste ochi tare frumosi... Nice treaba asta cu Saint Patrick, dar pe Pati nu ati costumat-ooooo? Cred ca i-ar fi stat tare bine in verde! Actually, ar fi intrat toata intr-o palarie d'aia hihihi!

Mersi frumos.Pacat ca au riduri.Nu prea am mai avut timp pt. mine, da' recuperez eu.
Pe Tzuca n-am costumat-o. Oricum dormea dusa. A dormit vreo 4 ore in carucior.Si noi cascam gura la parada. A fost frig, da' a fost soare.

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Gabritza ai dreptate ca seamana...mie multi clopotei mi se pare ca seamana cu Thea toti sunt niste frumosi, normal
Lala20 am vazut pozicile cu fetita in rochita si e frumoasaaa, imi vine sa o pap
Irlandeza ma bucur ca te-ai lamurit cum sta treaba cu batista bebelusului! Toti din familia mea si prietenii sunt speriati ca ce-i fac eu fetei la nasuc cu aspiratorul
LauraD parca tu ziceai ca ti-au ascuns batista bebelusului sotul si mama ta? Sau LalaD? Nah ca m-a lasat memoria!

Zuzici, fata mea ne-a tras tzeapa cu baitza in seara asta: doarme de la 7,30....am fiert apa, am pregatit tot si ea nik! Doarme in balansoar! Faza durere e ca m-a speriat ingrozitor, de era sa mor de inima: m-am dus la ea si mi s-a parut palida, palida...i-am pus oglinda sa vad daca respira si nu s-a aburit....am crezut ca-mi sta inima si am pus mana pe capul ei si i l-am miscat destul de puternic si ea il lasase moale si se misca dintr-o parte in alta, dar nu s-a trezit! Ma credeti ca am simtit un junghi in inima? Am crezut ca a murit Doamne iarta-ma si pazeste-ma! Norocul meu ca o deranjasem asa de tare ca s-a foit si m-a linistit, dar imi venea sa plang!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

'na seara zuze dragi.

Abia acum am reusit sa intru. Am avut o gramada de trebusoara, noroc ca Bia este cuminte doarme si papa... si cachitzeshte din cand in cand.

Pe langa cumparaturi si un pic de curatenie... am ascultat cu Bia Andre Rieu (cantecele de pe un DVD cumparat de curand "Andre Rieu in Wonderland") si cantecelele din filmul "Enchanted". Bia reactioneaza foarte frumos la toate astea.

Sa punem link cu poze... asa au cerut zezele, asa facem.
http://picasaweb.google.ca/M.Creanga

O sa-l pun si la semnatura, ca sa fie tot timpul acolo...

Miri, am vazut poze cu mandretele tale de baieti. Frumosi foc amandoi.

Lala20, Bia ta este o scumpa, tare mi-a placut.

Stacutza, eu incerc sa fiu tare cand ma uit in oglinda... dar ma lasa nervii mai. Nu stiu de ce pentru mine este asa de important. Parca nu sunt normala. Lasa ca o sa-mi remediez comportamentul asta deviant de mama denaturata :))

Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca
(03.Feb.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Doamne fereste Laura. Ptiu, ptiu. Las' ca si eu m-am speriat o data, dar eu am cautat-o la manute si la cap sa vad daca-i calda. Ptiu. Nu te mai gandi la prostii.

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Monica Matz cat e de simpaticaaaa E mortala in fustita aia rosie si cu bulanasele goale Am vazut si rochitica de catifea...e super
Irlandeza chiar ca nu tre sa ma mai gandesc, dar sincer asta am crezut si mi-a fugit gandul la cealalta fetita a mea si ca nu am parte de ele!!! Uff si acum simt un junghi in inima cand imi amintesc ce m-am speriat!!!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by honey79

Na, ca acum m-a busit plansul de nu ma mai pot opri.
Fir-as eu sa fiu!!!

Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

mult fata sa nu mai planga! Hai linisteste-te, ca nu iti faci bine nici tie nici lui bebe! Fii optimista, si daca chiar nu merge cu alaptatul exclusiv la san exista varianta alaptarii mixte (la san + completare)! Totul e sa nu abandonezi prea usor, dar nici sa pici in depresie din cauza asta nu e o solutie!

Hai sa-ti zic o coincidenta, sa te mai inveselesc... Sotia unui coleg de-al meu, pe care o cheama tot Vali ca pe tine, a nascut prin cezariana tot pe 21 feb., ca si tine, o fetita pe care o cheama Andreea (iar pe bebele tau il cheama Andrew)... De cate ori vorbesc cu colegul meu despre ea ma gandesc si la tine, iar cand vorbesc cu tine aici pe forum imi vine si ea in minte...

Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput