*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (11)
Raspunsuri - Pagina 14
miri_mik spune:
ziua7, am supravietuit. inca 3 saptamani.
ieri mama a ramas cu gaga acasa, dupa cum va spuneam, am apucats a dorm un somn la amiaz! va inchipuiti?:) ce lux!
si-acu, honey, imi pare rau de tine? ca n-ai invatat pana acum care sunt prioritatile si cum trebuie pus punctul pe I. n-ai facut-o pana acum, mi-e greu sa cred c-o vei face de acum incolo si in loc sa te bucuri de maternitate ai s-o percepi ca pe o continua frustrare.
problema mea este c anus tius a spun lucrurile bland. nu atunci cand citesc un mesaj cu "help, si ce sa fac?", cand primesti sfaturile cele mai bine intentionate, sugestii care te pot ajuta, iar tu continui sa insisti in atitudinea ta. daca te doare, te rog sa ma ierti. dar ti-am mai spus si pe privat: nu sotul conteaza acum, ci tu si copilul. dar am senzatia ca suferi de sindromul romancei umile car enu-si cunoaste valoarea si considera ca nu-si merita sotul american, care vezi doamne ar fi cu ceva superior. am intalnit asta des si aici. dar da-mi voie sa-ti spun ceva: nu esti buicatareasa lui si nici femeia lui de serviciu: ESTI MAMA COPILULUI LUI! prin definitie ai un statut special, daca pe cel de sotie egala ind repturi nu vrei sa-l consideri.
sfatul meu ramane acelasi ca pe yahoo: cere! si nu da la infinit! iar daca nu stii sa ceri, invata de la toate fele care sunt aici si te sustin. doar ca nu poit cere ele in locul tau ceea ce ti se cuvine.
aaaaa, si cu bubele, ca nu te-ai dus nici pana in ziua de azi la medic...m-ai dezamagit! poa sa faca mofturi de cantar, de mancare, de companie, dar cand e vorba de chestii medicale sa-si tina naibii gura si sa execute!
repet, imi cer scuze daca sunt prea dura, dar nu prea multe, pt ca asta sunt eu.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b3.lilypie.com/A2Xhp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
irinouka spune:
louisa, sa-ti traiasca bubulina, e grozava, a crescut tare frumos!
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
grati.ela spune:
Honey verifica sa nu ai vreun purice in pat...eu m-am umplut de bubitze mici si rosii pishcacioase groaznic de doua ori...am luat peritol dar tot apareau pana ce m-am gandit la animal si l-am gasit tolanit sub perna. Cat despre galma ...la Ozi mi s-a umflat deasupra operatiei cam de doua degete...arata ca un castravte si in zona aceea nu simteam nimic...mai apoi a incput sa ma manance ingrozitor...a disparut pe la 6 luni...dr a zis ca e ok. Acum nu am mai avut aceeasi problemA (dr insa a intrat cu incizia pe sub grasime - probabil de asta). Cu sotul...nici al meu nu se oferea dar i-am zis ca eu nu am facut copilul cu Ozi sa o puna pe ea sa il pazeasca...bineinteles ba ca are treaba la calculator ba ca vede un film...i-am comunicat atunci atributiile pe care le are si i-am trecut in revista cum trec 24 de ore pt mine. In timpul saptamanii e suficient ca o duce pe Ozi la bazin zilnic, face cumparaturi si ii face baitza lui Tudor; in weekwnd insa duce fata in parc, la cinema, sta cu Tudor cat fac eu o shopingareala de 2 ore si se ocupa de mancarica (treaba lui cum...o prepara el sau ne invita la restaurant).
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Carmilia spune:
Neata,fetele!
Irlandeza,scuze de intarziere,deja vad ca ai primit filmul cu batista de care ziceam si eu.Nu-i prea horror,nu?
Cine ma ajuta,sunt in mare dilema,m-a sunat dr sa ma cheme la vaccin,zice ca il face pe cel gratis,cu 3 sau 4 radacini,n-am inteles,plus picaturi pt.antipolio,ca n-are rost sa dau banii pe Infanrix Hexa,ca e tot aia.Ce ziceti,ce sa fac?
Carmilia si Alex,puiul mic
miki_baby spune:
MIRI, si de la mine niste !! Poate se trezeste zuza Honey si urmatorul mesaj va fi..." Iuhu....tocmai am baut o cafeluta, bebe Andrew doarme in carucior afara, eu ma relaxez citind o carte buna, iar sotul gateste pranzul!"
Grati si pentru tine ! Mi-a placut faza cu restaurantul:))
Fetelor, eu n-am probleme cu facutul mancarii de catre Timo. El gateste aproape tot timpul!! Pentru ca adora asta! Gateste din carti si intotdeauna ies mancarurile! Eu cand vreau sa gatesc trebuie sa ma programez
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
AngeliquedeS spune:
Carmilia, eu pe ala l-am facut, cele private mi-au parut mult prea controversate.
Ce bine zici, miky_baby!!
Gratiela, asa da!!!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc
miki_baby spune:
Angi, am votat:)) Va tinem pumnii!!!
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
Carmilia spune:
Hai ca m-am mai linistit cu batista aia,o s-o iau.
Honey,si eu am o problema cu lapticul insuficient.Acum vreo 2-3 zile am zis sa nu-i mai dau completare,i-am dat doar san si nu i-a ajuns clar,dupa juma de zi fara formula n-a mai avut chef de somn,era agitat,a stat treaz mai mult ca de obicei,apoi a inceput sa planga,cu pauze ce-i drept.A doua zi,la fel,si mi s-a facut mila de el,i-am facut completare,cate 30ml,de vreo 4 ori si a ras tot!Sigur ii era foame,dupa aia a dormit super.Dar de ce ai renuntat dupa 50 ml?Era intervalul mic,totusi,nu puteai continua cu formula?Mai exact,ce inseamna pauza aia?Cat poate fi masa de lunga inainte de pauza?
Eu ii dau acum seara,inainte de culcare,cam 90 ml formula si in timpul zilei,cam o masa,tot vreo 90ml,dar dupa san,in rest numai san.Nu stiu daca e bine,sau pierd laptele in felul asta,dar ma doare sufletul sa-l vad cum plange de foame.Probeaza si tu sa vezi daca foamea e motivul plansului!
Carmilia si Alex,puiul mic
gabrittza spune:
neata fetelor.
honey ai abagat la cap ce spun fetele?
nu imi mai laudati atat fata ca mi se urca la cap.
atatia bebelusi frumosi avem aici ca nici nu as putea un baiat sa ma incuscresc si eu.sunt prea frumosi toti!!!
nu nominalizez de frica sa nu uit pe cineva dar m-am uitat la toate pozele si am ramas fara cuvinte!!!!toti copii si toate mamicile!
gabrittza si Daria Maria www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria