*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

mai sotul meu ...e super.sta cu asta mica atunci cand am treaba sau plec undeva,gateste daca eu nu reusesc,o schimba pe daria,ii da sa pape,dar nu suporta sa o auda plangand.daca plange mi-o pune in brate si fuge cat il tin picioarele!
nemary parca tu ai zis ca daria mea are mai multe kg ca daria ta.sa stii ca in poze pare mai grasa decat in realitate!asta am observat noi.eu nu am cantar dar acum aproape 2 sapt avea 3.720kg.

gabrittza si Daria Maria www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

mai zuzelor sta cineva pe langa mine?sau iese cineva in parcul tineretului,libertatii sau oraselul copiilor?ca nu am cu cine sa merg in parc!

gabrittza si Daria Maria www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradda spune:

Buna fetelor !
Cu toate ca nu prea am timp sa va scriu, sa stiti ca va citesc in fiecare zi si am tot vazut pozele clopoteilor nosti frumosi, si va felicit pentru frumuseii care au crescut.
Bblina mea a facut azi kk verde cu bobite galbene (scuzati descrierea) si sunt putin ingrijorata..oare sa fie de la ceiutz? ii dau baby drink. E cazul sa sun pediatra? Va rog dati-mi un sfat sa ma linistesc . va

de Alesia Stefania (20.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Buna zuzici!
Felicitari tuturor clopotzeilor care au mai adaugat o lunitza zilele acestea.
Noi oficial avem 3luni si 2 zile. Ne-am cantarit si avem 6.700 gr. oare o fi mult sau putin?
Luca pe zi ce trece papa tot mai mult.
Fetele care alapteaza la san exclusiv, de cand aveti de gand sa incepeti diversificarea?

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by andradda

Buna fetelor !
Cu toate ca nu prea am timp sa va scriu, sa stiti ca va citesc in fiecare zi si am tot vazut pozele clopoteilor nosti frumosi, si va felicit pentru frumuseii care au crescut.
Bblina mea a facut azi kk verde cu bobite galbene (scuzati descrierea) si sunt putin ingrijorata..oare sa fie de la ceiutz? ii dau baby drink. E cazul sa sun pediatra? Va rog dati-mi un sfat sa ma linistesc . va

Daca sunt prezente bobitele stai linistita ca e de la ceai, asa mai patim si noi. Ii dai san sau formula?

www.flickr.com/photos/23362481@N05" target="_blank">poze Alesia Stefania (20.12.2007)

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradda spune:

Papa numai formula.....dar nu prea are pofta de mancare nush dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

andrada, eu zic ca cel mai bine e sa suni pediatra. nu ca ar fi ceva in neregula dar ar trebui sa astepti sa iti raspunda o zuza al carei bebe mananca exclusiv formula, ca al tau. pup!

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor am reusit sa termin si eu de scris povestea nasterii lui Luca! Am pus linkul la semnatura. Sper sa aveti rabdare sa cititi, ca am scris romane acolo...

,

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

monica-doc, bata-te sa te bata...m-a zapacit de tot link-ul tau cu ce vrea bebe cand face una-alta la san. iiiiiiiiiihhhhh!!!

am citit intre doua mese de-ale lui. judecand dupa cum dadea din maini si pauzele pe care le facea si cum trecea din cand in cand in REM, reiesea din san ar curge prea putin lapte. dar cand il opream putin din supt si apasam cu mana pe areola, erau vreo 5 canale care improscau in toate directiile (cel mai mult imi place cand se intersecteaza doua traiectorii, hihihi!).

pe de alta parte, am recunoscut in ce-am citit si chestii pe care le face la unele supturi cand CLAR ii vine prea mult, ca vad lapte prelingandu-se pe langa boticul lui in timp ce e mufat.

nici nu mai stiu ce sa cred, uneori. sunt momente in care ma inghionteste din nou gandul neghiob din primele saptamani, acela ca nu se satura. dar cantarul ma contrazice, la fel si starea de bine si zambetele si joaca lu' palugel. bine, normal ca mai si plange, dar cand stiu ca in cea mai mare parte a timpului e binedispus, refuz sa ma mai gandesc "oare nu plange de foame?".

pe de alta parte, cred ca e normal ca la unele supturi sa ii vina mult lapte si la altele sa ii vina mai putin, nu? am observat clar ca in unele momente ale zilei (la 2 ore de cand a mancat) canalele sunt mai pline decat in altele (tot la 2 ore de cand a mancat).

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Honey, bubutele alea pe care le descrii tu le-am avut si eu acu vreo luna.Tot asa ma mancau ingrozitor si daca ma scarpinam se faceau si mai urate si rosii si se faceau mai mari.Le aveam pe picioare mai ales pe spatele piciorului, pe glezne, pe fund si in palma. La doctor cand am fost a zis ca se teme ca nu cumva sa am viermisori si sa ii dau si la bebe. Asa ca a zis sa ma dau cu un unguent o data pe zi si daca nu imi trece imi va da altceva.Mi-a recomandat Fluocinolon, acuma nush daca tu acolo poti cumpara asa ceva dar trebuie neaparat sa te vada un doctor sa nu cumva sa ai cine stie ce si sa ajunga la bebe.
Eu m-am mirat tare cand a zis ca s-ar putea sa am viermisori, aca eu am mai avut dar niciodata nu mi-au iesit bube, si a zis ca sunt mai multe tipuri si se manifesta diferit.
Mie mi-au trecut de la unguentul ala in trei zile.

Louiza cum e cu noptile? Ai reusit sa scoti macar o masa?

Mai fetelor, bebeului meu mi se pare ca i-au mai scazut falcutele, nush ma uit la el si nu mi se mai pare asa falcos ca inainte. De manacat manaca suficient, ca am incercat sa ii dau lapte de la mine cu bibe dupa ce a papat san si l-a refuzat, inseamna ca se satura cu sanul. Atunci de ce mi se pare ca a slabit? Oare pt ca a crescut in lungime? Ca hainele care le avea sapt trecuta pe el (si ii erau fix bune), acu nu i le mai pot da.
Sunt eu ?
In rest e bine, doarme mai mult ziua decat alta data, nu are dureri, rade, gangureste mult.Deci nu pare a fi ceva in neregula cu el.Voi ce ziceti?

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=12

Mergi la inceput