*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (149)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici ..

voi ce pompa de san folositi??? eu am una de la chicco .. cu para .. e criminala rau ... fac scurta la mana de la para aia .. e greu de folosit .. as vrea sa-mi iau altceva .. eu stiu de pompa de la avent, tot manuala, ca e buna ..

deci ce folositi voi si sa mearga foarte usor .. adik sa nu faci febra la mana si sa scoata repedez?? caci de curs, curge ..

saru-mana in avans ptr raspunsuri ..

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

neata

Gatta, asa e la febra mare, mainile si picioarele sunt reci. pune-i sosetele cu otet indoit cu apa, scade febra garantat.

Lqaurici, felicitari pt micuta crestina, o pupam. pozeeeeeeee!!!!!!!!!

Doc, oare de la colici face asa? sau ii vine prea mult?

noi plecam in vizita!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neata zuzici!
Laura I felicitari pt crestinarea fetei! Abia astept sa vina mai repede 9 martie sa o crestinam si noi pe fata...
Ellenuta eu am pompa de la Primii Pasi de 25 de ron. Ma impac destul de bine cu ea si nu fac nici scurta la mana. Apas pe maner si tin apasat cateva secunde pana se opreste jetul de lapte si o iau de la capat. Daca am sanul plin iese 50 ml si in 10 min sau chiar mai putin. Singura problema e ca are orificiul unde intra sanul cam mare si dupa ce ma mulg mai mult (20-30 de min) intra f mult din aureola in orificiu si nu prea mai iese lapte. Cred ca te-am amtetit, sper ca intelegi ce vreau sa zic...

Poze
Poze Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

am pus si noi pozici noi!!!

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
Lucky
camera lui bibi
UN COPIL ITI DA SENS VIETII!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

gatta, baiatul meu a facut pe la un an jumate febra mare, 39 cu 7 si am chemat salvarea, ca nu ceda cu paracetamol. I-a facut o injectie cu algocalmin,in fine, i-a mai scazut febra, dar din spaima asta, eu m-am apucat sa ma informez in leg. cu febra si dr. mi-a zis asa: daca febra e sub 38.5, atunci extremitatile sunt calde si il ajuta compresele cu otet indoit cu apa. Daca trece de 38.5, atunci are extremitatile reci si cica ar trebui comprese calde (asta nu am incercat). In orice caz, transpiratia e de bine, adica organismul isi regleaza temperatura. Daca Sara transpira, e semn bun, sa stii.
Dr. mi-a mai facut si teoria antibioticelor, rezum in doua vorbe : antibioticul se recomanda in infectiile bacteriene, nu in cele virale, deci e important sa afli de ce natura e boala, inainte sa-i dai copilului antibiotic. Iar daca ai inceput sa-i dai, e important sa-i dai pe toata perioada prescrisa, chiar daca se simte mai bine, ca altfel bacteria se poate reface.(alinaatudor, daca esti prin preajma, poate confirmi/infirmi ce am zis aici)
Sanatate multa micutei, sper sa se faca bine cat mai repede.

Irina, mami de

Ileana si
Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ellenutsa, ia pompa de la avent.

nemary, e prima data cand te mulgi sa-i dai cu bibe?

anca.diana, daca e eexclusiv alaptat la san, de ce ii dai ceai cu biberonul? da-i o lingurita, doua. dar nu cu biberonul. sau vrei sa se invete cu el si sa-ti refuze sanul?

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Doamne, Lala, ce-a mai crescut! Si s-a facut o frumusete, cu ochisorii aia mari! Mi-a placut la nebunie la ora de gimnastica :-)). Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa si sa va faca fericiti!

Irina, mami de

Ileana si
Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Elena eu am pompa manuala de la avent si este fff buna.'
Alina am vazut pozu cu Daria care este frumoasa foc ...sa va traiasca

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

lala ce frumoasa e bibi! sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii mititika. ce imi place imi poza "ma stramb".

miri, anca si eu am auzit numai de bine de pompa de la avent, cea manuala. asta de la chicco am primit-o cadou .. e criminala rau. cred ca imi voi lua de la avent.

apropo de chicco .. si sterilizatorul l-am primit cadou si a inceput sa se topeasca plasticul in interior .. ati mai patit asa?? sau am bagat eu ceva aiurea in el .. dar am numai biberoane de sticla .. si sterilizator va trebui sa-mi iau .. numai ca am niste bibe super de la chicco si tre' sa probez sa vad daca incap in sterilizatorul pe care-l voi cumpara ..

alinuta multumesc si tie ptr info.

bitzi a mea e cam moale .. a dormit de la 9 la 10 .. a inceput sa urle, i-am dat sa pape si iar a adormit .. niciodata nu a mai facut asa .. si pare cam apatica .. febra parca nu are .. azi cred ca vine si dr pediatru s-o mai vada si o s-o rog s-o controleze peste tot ..

eu sunt cam supi ca ma racaie in gat si sunt cam rosie .. recunosc ca am papat inghetata .. de cafea si de capsuni .. sper sa nu fac vrei nefacuta si sa-i dau si lui bitzi ..

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

anca de ce nu spui ca ai pozute de la botez!! ce frumoasa e mariuca!!! si ce tort super a avut! unde l-ati facut? eu as vrea sa-l fac la alice dar parca sunt satula de torturiole de acolo .. cum a fost tortuletul Mariei - cioco, diplomat?

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput