*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (149)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

aha si sa nu uit .. anca mi se pare ca mariuca seamana mai mult cu tine decat cu tati, am dreptate??

zuzici pls .. dati-mi o idee .. unde sa ma duc sa-mi gasesc ceva frumos ptr botez .. un costumas, o rochita ceva?? mai ales ca tre' sa-mi gasesc si pe masura mea caci nu incap in costumele si rochiile de dinainte de sarcina ... unde gasesc costume, rochii frumoase si numere mari?????

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by Eliza

Multe felicitari noilor mamici, bebelusi sanatatosi si falcosi.
Fetele care au epiziotomie, cat timp a durat recuperarea la voi? Din pacate eu m-am rupt singura destul de mult si de rau, sper sa fiu ok insa intr-un final.
Am pus poze noi la semnatura si am scris povestea nasterii.
Va pupam!

Eliza
Emma
Povestea nasterii

Eliza , uite la mine a durat cam doua saptamani si ceva , desi eu m-am plans mai mult de firele alea nenorocite decat de taietura in sine . Am stat pe scaun destul de bine , chiar daca ma durea . Acum e in regula , ma pot chiar atinge . Si am pus si niste iaurt sa se calmeze mucoasa .
Eu totusi nu-nteleg de ce te-au lasat sa te rupi , e mult mai simplu de controlat o taietura de bisturiu decat o ruptura , dar ma rog ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Elenutza, ce masura porti? Costume frumoase au in Obor la Siliana. Dak ai drum in Brasov iti recomaND Modalux (eu numai de la ei cumpar marimi intre 44-48). Mie mi-a placut si firma Favex din Giurgiu - lucreaza excelent la preturi f. decente. Dak iti place stilul, poti incerca si la Yokko (maxim marimea 48) dar sunt destul de scumpi.

Torturi f.bune au la Andreea tot pe Mihai Bravu, chiar la iesirea din pasajul muncii directia dristor, langa agentia de asigurari Asiban. Mie imi plac mult mai mult decat cele de la Alice. Au si miniprajituri bune (choux a la creme, savarine, jofre - sunt bestiale), patiserie deosebita (pateuri cu varza, spanac - sunt chiar deosebite).

Fetelor, cat ati gasit tacamul la restaurant? Eu vreau sa incerc la rest. Contesa sau la Taj...am inteles ca e in jur de 150ron, fara bautura, tort, fructe, apa.

mami de Ozi si Tudorash

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

anca de ce nu spui ca ai pozute de la botez!! ce frumoasa e mariuca!!! si ce tort super a avut! unde l-ati facut? eu as vrea sa-l fac la alice dar parca sunt satula de torturiole de acolo .. cum a fost tortuletul Mariei - cioco, diplomat?

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Am o prietena care lucreaza la o cofetarie in Drumul Taberei si ne-a facut o compozitie speciala ...a fost fff delicios

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Elena fata chiar seamana cu taticu
Eu am facut botezul unde a fost discoteca Preoteasa si am avut meniul 800 doar mancarea si a fost super buna

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Anca multumim de laude! Acum am vazut si eu pozele de la botez. Ffff frumoasa grasunica!!! Sa va traiasca!
Fetelor eu am gasit meniu de 110 fara bauturi si tort.

Poze
Poze Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

multumim de aprecieri zuzici...wow nu-mi vine sa cred ca avem deja 2 luni si o saptamana...si am inceput si noi sa iesim afara...dar e clar ea doarme afara...nu se trezeste deloc...da cum intra in casa ii este foame...si apoi toata ziua nu doarme sub nici un chip...oare nu o sta prea mult treaza(5-6 ore)...
Acum sa ma plang si eu:de dimineata am avut examen si am chemat-o pe mama sa stea cu gaga...si ma anuntase...nuci decum sa ma intrebe daca se poate...k va veni si tata s-o vada...si evident cand vin ce-mi vad ochii?!!in camera lui Bibi erau ingramaditi:mama,tata,sormea si evident Bibi...o camera micuta,micuta...si m-am luat de ei...la care ei au mai stat 10 min k nu o sufocasera destul...si mi-au zis k nu au stiu....si in plus o tinea sormea in "brate"...k numai in brate nu era saraca Bibi...
Si azi ne-am si impartasit in somn...

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
Lucky
camera lui bibi
UN COPIL ITI DA SENS VIETII!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

quote:
Originally posted by IrinaL

gatta, baiatul meu a facut pe la un an jumate febra mare, 39 cu 7 si am chemat salvarea, ca nu ceda cu paracetamol. I-a facut o injectie cu algocalmin,in fine, i-a mai scazut febra, dar din spaima asta, eu m-am apucat sa ma informez in leg. cu febra si dr. mi-a zis asa: daca febra e sub 38.5, atunci extremitatile sunt calde si il ajuta compresele cu otet indoit cu apa. Daca trece de 38.5, atunci are extremitatile reci si cica ar trebui comprese calde (asta nu am incercat). In orice caz, transpiratia e de bine, adica organismul isi regleaza temperatura. Daca Sara transpira, e semn bun, sa stii.
Dr. mi-a mai facut si teoria antibioticelor, rezum in doua vorbe : antibioticul se recomanda in infectiile bacteriene, nu in cele virale, deci e important sa afli de ce natura e boala, inainte sa-i dai copilului antibiotic. Iar daca ai inceput sa-i dai, e important sa-i dai pe toata perioada prescrisa, chiar daca se simte mai bine, ca altfel bacteria se poate reface.(alinaatudor, daca esti prin preajma, poate confirmi/infirmi ce am zis aici)
Sanatate multa micutei, sper sa se faca bine cat mai repede.

Irina, mami de

Ileana si
Tudor

Da, ai dreptate..si eu zic la fel in legatura cu antibioticul...
cat despre febra..in general copii fac febra mare..asa csunt ei..nu au centrul termoreglarii bine maturat si de aceea...nu stiu ce sa zic despre comprese reci sau calde...eu stiu ca nu e bine sa le crestem temperatura iar compresele calde sigur asta ar face...e bine sa se scada temperatura..iar sosetele in otet..poate ar fi bune..nu stiu excat explicatia medicala..dar stiu ca si mama mea facea la fel..si mergea...
pup...si multa sanatate Sarei

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

quote:
Originally posted by docdecap

fetele, intru si eu direct cu o intrebare:

si mie imi face serban ca bitzi a ellenutei: suge 10 minute (MAXIM) la sanul stang dupa care il lasa si incepe sa zibere! mufare manuala, adica luat copilul, luat sanul, cuplat si tinut asa 10 secunde pana prinde sa suga. uneori merge, alteori nu. da' urla, nu gluma, zici ca-l taie ma-sa.
daca il mut la celalalt san il ia, mananca bine din el.

azi mi-a facut aceeasi miscare si la al doilea san, am zis ca ramane copilul nemncat, i-am dat lapte de-al meu muls acu' cateva zile, a ras 80 ml, tot cam cu cantec, lasat, luat iarasi etc. dar se vedea ca era flamand.
ooof, cand ziceam si eu ca s-au terminat belelele cu alaptatul...

in rest numai de bine de la noi, aveam si noi pe frumte pielea mai aspra, a cedat in a 3-a zi de Atoderm, vad ca dispare treptat-treptat.

va pupic si ma duc sa dorm, e tati de serviciu (care tati doarme deja pe canapea langa mine

Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'

si mie imi mai face asa. cand il apuca isteria il iau frumusel il pun pe umar si il fac sa eructeze. apoi reluam procesul de alaptare. eu ma gandesc ca saracutul a inghitit prea mult aer. la mine de fiecare data cand face asa ragaie rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

zuzici ..

voi ce pompa de san folositi??? eu am una de la chicco .. cu para .. e criminala rau ... fac scurta la mana de la para aia .. e greu de folosit .. as vrea sa-mi iau altceva .. eu stiu de pompa de la avent, tot manuala, ca e buna ..

deci ce folositi voi si sa mearga foarte usor .. adik sa nu faci febra la mana si sa scoata repedez?? caci de curs, curge ..

saru-mana in avans ptr raspunsuri ..

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

ellenuta, eu am pompa electrica de la nuk si mi-am mai cumparat in maternitate pompa manuala gen seringa tot de la nuk. cu aia manuala mi-am facut treaba. faci super muschi la mana dar trage ca lumea si goleste bine sanul mai ales daca masez un pic inainte...

Mergi la inceput