*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (147)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Pai, fetelor, si sotul a zis la un moment dat ca e ragusita cea mica...eu daca stau non stop cu ea, CHIAR NU MI-AM DAT SEAMA....si asistenta m-a intrebat daca vomita dupa ce papa, si DA, vomita, si apoi mi-a cerut o lingura sa se uite in gat...atunci a vazut ca "e cam rosu"
A zis ca avem cam rece in casa..in dormitor la bebe aveam (pe termometru ) 23-24 de grade...poate in restul casei o fi mai recisor PUTIN, nu zic nu, dar totusi...voi tineti copii cu geamul deschis, ii scoateti afara... iar la mine face rosu in gat de la diferenta de un grad doua, in casa????? Am plimbat-o prin casa, e adevarat, dar mereu cu paturica pe ea, nu am dus-o goluta...si acuma mi-a spus asistenta ca sub body sa-i pun un maieut, sau un tricou, ceva....eu o tin de cand am adus-o acasa si cu caciulita in cap, si tot a luat-o curentul...de unde, domn'e???Ca nu mai inteleg....
Cat despre daca am sau nu incredere in medic....abia daca o cunosc pe doctora, ca nu am vazut-o decat o data pana acum, cand a venit prima data sa o vada pe bebita..
Mucisorii din nas, cred ca eu ma descurc mai bine sa-i scot decat asistenta...am bagat ser, am pus pompita, si a iesit ceva, pe cand la ea , nu a reusit sa scoata decat serul ce-l bagase...si mi-a zis ca sa nu dam in bronho-pneumonie, nu stiu ce, parca asa a zis...si totusi, mi-a zis ca pana maine, cand ajung la cabinet (poate oi merge chiar in seara asta, daca reusesc...sotul e la munca)sa ii pun supozitor cu paracetamol la 12 ore - primul i l-a bagat chiar ea, la ora 13,00...
Dar, spuneti-mi, ce sa fac? e chiar mica, are 2 saptamani si 4 zile....

Adriana S. - mami de puiut BIANCA
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hai ca ma uitasem logat pe zuze ..

adryana eu zic mai bine sa mergi la un dr in care ai incredere! si daca iti recomanda antibiotic .. ii dai. ti-am spus, si mitsu i-a dat lui bebe C. si ia-ti neaparat batista bebelusului!! e super buna!

irinukaaaa ce dor mi-a fost de tine!! a luat super bine bebe rareselu! daca citesti din urma .. pls .. da copy paste la date tehnice mamici si bebei sa-i trecewm pe listute! cat despre apa si caldura .. au venit si i-am facut baita .. daca nu veneau, incalzeam apa si o spalam la poponeata. fata si bebele

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by isidora

Zuzici scumpe ,despre vaccinuri:nu efectele imediate ale vaccinurilor de la stat tb. sa va sperie ci cele de mai tarziu ale celor private:sistem imunitar slabit,achizitii motrice +psihice intarziate,lipsa concentrarii mai tarziu la gradi ,scoala,incidenta mare de sindrom ADHD-hiperactivitatea sau deficitul de atentie + alte boli mai serioase de atat....Cred ca ati observat ca se scot vaccinuri pt. orice dar copii nostri sunt din ce in ce mai bolnavi.
Faceti cum credeti ,e alegerea voastra,eu m-am fript destul cu cele private si mi se pare o datorie sa va avertizez.
Am aflat ca schema de vaccin dinainte de anul 1990 ar fi cea mai putin nociva;dar pana aflu eu care e - tb. sa ajung la Bucuresti sa vb. cu dr.,de fapt sotul meu o va face-poate reusiti sa va interesati singurele la dr. de familie mai in varsta.Si inca o data sa nu va sperie efectele secundare de moment;FEBRA de ex.la copii si adulti e indiciu clar ca sist. imunitar functioneaza bine ,ca el exista ...lipsa ei nu spune decat ca ai uun sist. imunitar la pamant sau ca nu prea il mai ai...Din nou nu am inventat eu asta...

Va doresc sa luati cele mai bune decizii pt. puiutii vostri!

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (39sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1202646267017&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank"> Poze cu noi

Mai Adina , tu ma sperii de-a binelea...chiar nu stiu ce sa fac. Poimaine vine dr. sa-i faca vaccinul Sarei si deja am comandat Infanrix Hexa , dar...cand citesc ce scri tu , parca-mi vine s-o sun pe dr. sa-i zic ca nu mai vreau niciun vaccin.
Efectele pe care le nominalizezi tu au fost constatate in urma unor studii statistice facute pe copiii vaccinati cu Infanrix ? De unde sti tu chestiile astea ? Scuza-ma , nu vreau sa te superi pe mine dar ma intelegi ...ca mama vreau tot binele copilului meu si acum chiar nu stiu ce sa fac. Am vorbit cu 3 doctori pediatri si toti mi-au recomandat Infanrix . Daca ar fi fost o singura recomandare , as fi avut suspiciunea ca dr. respectiv are un interes sa-mi recomande vaccinul asta , dar asa...unul din doctorii intrebati imi este chiar ruda...N-or fi toti tampiti si ignoranti sa nu stie de aceste reactii intarziate care le descri tu.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

zuzici .. ce frumos e afaraaaaaaaaa!! bitzi doarme de vreo ora in carucior pe balcon .. la soare si caldura .. saracuta transpirase si i-am dat caciulita de lana jos si i-am pus una de bumbac plus gluga de la salopeta .. nu e prea putin, nu?? si are si gluga de la combinezon dar aia e mai larguta ..

creataaa hai ca lipsesti de la raport!

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by Adryana_4u

Pai, fetelor, si sotul a zis la un moment dat ca e ragusita cea mica...eu daca stau non stop cu ea, CHIAR NU MI_AM DAT SEAMA....si asistenta m-a intrebat daca vomita dupa ce papa, si DA, vomita, si apoi mi-a cerut o lingura sa se uite in gat...
A zis ca avem cam rece in casa..in dormitor la bebe aveam (pe termometru ) 23-24 de grade...poate in restul casei o fi mai recisor PUTIN, nu zic nu, dar totusi...voi tineti copii cu geamul deschis, ii scoateti afara... iar la mine face rosu in cat de la diferenta de un grad doua, in casa????? Am plimbat-o prin casa, e adevarat, dar mereu cu paturica pe ea, nu am dus-o goluta...si acuma mi-a spus asistenta ca sub body sa-i pun un maieut, sau un tricou, ceva....eu o tin de cand am adus-o acasa si cu caciulita in cap, si tot a luat-o curentul...de unde, domn'e???Ca nu mai inteleg....
Cat despre daca am sau nu incredere in medic....abia daca o cunosc pe doctora, ca nu am vazut-o decat o data pana acum, cand a venit prima data sa o vada pe bebita..
Mucisorii din nas, cred ca eu ma descurc mai bine sa-i scot decat asistenta...am bagat ser, am pus pompita, si a iesit ceva, pe cand la ea , nu a reusit sa scoata decat serul ce-l bagase...
Dar, spuneti-mi, ce sa fac? e chiar mica, are 2 saptamani si 4 zile....

Adriana S. - mami de puiut BIANCA
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Adriana, eu la 2 saptamani am iesit cu el afara in ger si nu a patit nimic. Rosul in gat este dat de un virus si nu de diferenta de temperatura din casa, Iar lui Andrei desi are o claie de par nu i-am pus caciulita in cap in casa nici macar dupa baie. El sta in casa in body cu maneca scurta/ lunga si salopeta de bumbac, Fara patura sau altceva. Asa am facut mereu .

Acum du-te la doctor si vezi ce iti recomanda . Daca e necesara medicatia urmeaza tratamentul prescris.

Sanatate multa.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Adryana, incearca sa mergi la dna dr Dumbrava, gasesti datele la subiectul de Cta. noi am patit la fel, rosu in gat la o luna dar mi-a spus sa nu ii dau antibiotic dc tuseste, ne-a dat Colargol de pus in nasuc (se ia de la farmacia Dom il prepara ei acolo - cate 2 pic in fiecare nara de 3 ori pe zi - dizolva mucozitatile ca sa nu coboare in caile respiratorii si Ambroxol - s-au facut efectul si nu am mai ajuns la antibiotic. da-i tel ii spui ca e o urgenta si te primeste!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

_Uitati fetele ce bebe mortal http://video.acasa.ro/view_video/f0e45c95ed6c95bfdd07/mv/page2/basic/bebe-dezinteresat.html !!! Si ce gura mare casca!!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Irinuka bine ai revenit ! Super bine a luat puiul in greutate

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

adryana eu zic mai bine sa mergi la un dr in care ai incredere! si daca iti recomanda antibiotic .. ii dai. ti-am spus, si mitsu i-a dat lui bebe C. si ia-ti neaparat batista bebelusului!! e super buna!

La bebei antibioticul e de evitat. Se da in situatii extreme. La bebe Conrad era otita. Dar la un verdict "rosu in gat" fara febra, fara sa se simta copilul rau nu vad de ce i-ar da antibiotic cand se poate si cu altceva daca ar fi o raceala. Unii pediatri una-doua antibiotic fara sa se gandeasca la efecte secundare ca de ex distrugerea florei intestinale.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

zuzici

eu am inceput sa-mi salvez toate sfaturile voastre .. imi pare rau ca n-am facut-o mai demult!

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput