*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (147)*
Raspunsuri - Pagina 14
ceska777 spune:
Adryana 4you,
cred ca avem aceeasi problema. Azi dimineata BEnji a tusit f uscat si clar- sigur era tuse nu isi dregea glasul. Nasul il are cred infundat ca muci nu curg (sunt uscati-ii scot cu betisor) si respira fonfait. ieri la plimbare a aruncat suzeta din gura si a dormit in carucior cu gurita deschisa. Tre sa o tina deschisa ca nu poate respira bine pe nas?????
Eu am sunat la dr, cu el personal nu am putut vb mi-a zis asistenta ca ma suna el dupa ce termina consultatiile -Benji nu are febra, am masurat 37,1. Azi dupa masa nu are program la cabinet si pt maine sunt epuizate programarile pana 1a 10:45 ca sa ne poata duce tati cu masina..... OF CE FACEM????? Acu nu mai tuseste dar mi se pare ragusit si ffffffffffffff marait!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 8 saptamani
http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ellenuta spune:
quote:
Originally posted by roli25quote:
Originally posted by Ellenuta
adryana eu zic mai bine sa mergi la un dr in care ai incredere! si daca iti recomanda antibiotic .. ii dai. ti-am spus, si mitsu i-a dat lui bebe C. si ia-ti neaparat batista bebelusului!! e super buna!
La bebei antibioticul e de evitat. Se da in situatii extreme. La bebe Conrad era otita. Dar la un verdict "rosu in gat" fara febra, fara sa se simta copilul rau nu vad de ce i-ar da antibiotic cand se poate si cu altceva daca ar fi o raceala. Unii pediatri una-doua antibiotic fara sa se gandeasca la efecte secundare ca de ex distrugerea florei intestinale.
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
din cauza asta am spus sa mearga la un dr in care are incredere! nu dupa orice ageamiu ..
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Adryana_4u spune:
Ange, zi-mi te rog frumos, mai exact, unde gasesc cabinetul drei Dumbrava, ca nu vreau sa ma duc sa orbecai prin oras....da-mi ceva repere, sau daca poti, explica-mi ca la prosti, PLS..
Doamne, fetelor, ce nasol ma simt, de cand a plecat asistenta plang intr-una, de parca ar trece rosu in gat daca plang eu....
Adriana S. - mami de puiut BIANCA
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
Ven spune:
Adriana, du-te la dr. recomandat de Kristina, daca zice ca e bun. Si gata.
Iar daca e sa fie antibiotic, pt. flora intestinala orice dr. responsabil da si Biotics pe langa antibiotic, pt. protejarea ei.
Dar poate scapati fara.
Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Mai care va plimbati copilasii prin parcul IOR - Campia Libertatii - la rondul cu trandafiri ?
Ca azi m-am fatait aproape 2 ore pe acolo si tare m-am plictisit singurica ...poate ne intalnim
Sau in IOR -ul vechi spre Piata Ramnicul Sarat ?
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala , chiar voiam sa-ntreb acelasi lucru Eu ma plimb prin IOR , insa nu prea ajung in partea aia spre Campia Libertatii ci in zona aia mai aproape de Potcoava si unde era inainte Brown Sugar...insa pot sa vin si in partea aia , dar imi ia mai mult timp. Tu pe la ce ora esti prin parc?
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by Ven
Adriana, du-te la dr. recomandat de Kristina, daca zice ca e bun. Si gata.
Iar daca e sa fie antibiotic, pt. flora intestinala orice dr. responsabil da si Biotics pe langa antibiotic, pt. protejarea ei.
Dar poate scapati fara.
Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)
Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!
Corect ! Si e de preferat un pliculet cu Biotics pentru flora decat doamne fereste o pneumonie datorita mucozitatilor suprainfectate
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by Adryana_4u
Ange, zi-mi te rog frumos, mai exact, unde gasesc cabinetul drei Dumbrava, ca nu vreau sa ma duc sa orbecai prin oras....da-mi ceva repere, sau daca poti, explica-mi ca la prosti, PLS..
Doamne, fetelor, ce nasol ma simt, de cand a plecat asistenta plang intr-una, de parca ar trece rosu in gat daca plang eu....
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
Are cabinetul exact in cabinetul dr Ciufu, stiu ca si tu ai facut eco acolo. Dar da un telefon inainte!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
miri_mik spune:
urataaaa????? e o SUPERBA! manca-i-ar tanti funduletsul in pampers si cordelutsa de domnishuara!
neata fetelor. am tot sta si am privit la poze....toate aveti niste puiuti extraordinari. dar sunt putin suparata. la pozele noastre nu se uita chiar nimeni?sau vi se pare asa de uratica printesa mea?
mami de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
www.flickr.com/photos/23559686@N03/" target="_blank">poze Ada
[/quote]
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Lala_D spune:
Gatta momentan eu ies dimineata cat e Bogdan la scoala. Adica in jur de 10 pana la 12 . Cand se va incalzi bine voi iesi si dupa-amiaza.
Azi am iesit la pranz deoarece a stat sotul cu Bogdan.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
miri_mik spune:
astept moasa...
pana una alta, trimite-o fix naibii pe madam asistenta plina de zel si care din plictiseala te panicheaza. fa o vizita la medic, ca desteptele astea se cred mais colite c aun medic cu experienta. si daca e sa fie antibiotic, e pt binele fetei. dar nuc red sa fie cazul: 1. pt ca poa sa fie de la plans sa raguseasca si sa se irite gatul, 2. ca poate sa fie o chestie virala - ceea ce ma indoiesc, 3. nu face febra, nu e infectie, deci sa te pupe fix undeva cu antibioticul, 4. e cretina daca la 23-24 de grade e frig in casa. io te-as fi certat ca e prea cald. stupida asistenta asta...
quote:
Originally posted by Adryana_4u
Pai, fetelor, si sotul a zis la un moment dat ca e ragusita cea mica...eu daca stau non stop cu ea, CHIAR NU MI-AM DAT SEAMA....si asistenta m-a intrebat daca vomita dupa ce papa, si DA, vomita, si apoi mi-a cerut o lingura sa se uite in gat...atunci a vazut ca "e cam rosu"
A zis ca avem cam rece in casa..in dormitor la bebe aveam (pe termometru ) 23-24 de grade...poate in restul casei o fi mai recisor PUTIN, nu zic nu, dar totusi...voi tineti copii cu geamul deschis, ii scoateti afara... iar la mine face rosu in gat de la diferenta de un grad doua, in casa????? Am plimbat-o prin casa, e adevarat, dar mereu cu paturica pe ea, nu am dus-o goluta...si acuma mi-a spus asistenta ca sub body sa-i pun un maieut, sau un tricou, ceva....eu o tin de cand am adus-o acasa si cu caciulita in cap, si tot a luat-o curentul...de unde, domn'e???Ca nu mai inteleg....
Cat despre daca am sau nu incredere in medic....abia daca o cunosc pe doctora, ca nu am vazut-o decat o data pana acum, cand a venit prima data sa o vada pe bebita..
Mucisorii din nas, cred ca eu ma descurc mai bine sa-i scot decat asistenta...am bagat ser, am pus pompita, si a iesit ceva, pe cand la ea , nu a reusit sa scoata decat serul ce-l bagase...si mi-a zis ca sa nu dam in bronho-pneumonie, nu stiu ce, parca asa a zis...si totusi, mi-a zis ca pana maine, cand ajung la cabinet (poate oi merge chiar in seara asta, daca reusesc...sotul e la munca)sa ii pun supozitor cu paracetamol la 12 ore - primul i l-a bagat chiar ea, la ora 13,00...
Dar, spuneti-mi, ce sa fac? e chiar mica, are 2 saptamani si 4 zile....
de toate
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png