*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (138)*
Raspunsuri - Pagina 17
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by Laura IoanaElla
Zuzici care ati facut cezariana: cand am voie sa fac baie in cada, adica nu dush? Maine avem o luna de la nastere, dar mie mi-a fost frica sa ma bag in cada![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
dupa 4 sapt.
noi azi ne-am facut molifta, am fost cu bb si ne-a citit la amandoi, sper sa ii mearga mai bine acum puiului meu. oricum ma bucur ca nu a mai tusit.
felicitari noilor mamici!!!!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...
,Mare, Munte, Flori
Tinna S. spune:
Felicitari Ella!!! Micutza Bianca, sa fii sanatoasa si fericita si sa-ti bucuri parintii!!!
Tinna
38+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 14 de zile !!!
raluk.m spune:
Fetelor, tineti-mi pumnii!
Luni merg la doctor, si, in functie de ce zice el, ori imi induce atunci nasterea, ori raman acolo la spital (e in alt oras), si miercuri cel tarziu imi induce nasterea, daca nu nasc...
Luni intru in sapt. 41 de la ultima menstruatie, oare cat ar mai vrea bebele meu sa stea? Oricum, da Doamne sa mai stea pana luni, ca sa fie doctorul cu care am vorbit!
Ellenuta spune:
ELLA, SA FIE SANATOASA BIENCUTZA! SA PAPE MULT SI SA SE FACA MARE SI FRUMOASA!

ADRIANA! ADRIANA! ADRIANA!
NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!

Elena
de
Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
rlc_sandor spune:
Asaaa...,am fost si noi la control ca tot schimbam azi semnatura,intram in sapt 38,col inchis,bebe f bine dezvoltat,co o sapt mai mare,dbp 9,4,lungime 53cm.Mai mergem pe 12 la control si probabil de ziua indragostitilor imi voi vedea si eu
.
Despre nastere .ca dr nu pomenise nimic il intreb ce si cum si mergem pe naturala ca e mai bine (a zis ca daca chiar doresc bisturiu...)si i-am multumit frumos merg pe naturala,dar cu cat se apropia momentu'speram sincer nu stiu ce,l-am intrebat ca daca bebe e mare cum ramane(de fapt bebe e mare)si a zis ca si eu sunt bine dezv si nu vor fi probleme(eu am 1,82 iar sotu 1,92)deci...
Dupa vizita la dr am fost cu sotu'la cumparaturi si asa ne-am ales cu patut de lemn alb(acasa am obs ca e pal)
,saltea cu fibra cocos antialergica,paturici absorbante si produse cosmetice bebe .Am luat Bubchen(sapun solid,sampon cu musetel,baby oil)daca foloseste careva dintre mamici aceste produse spuneti-mi va rog daca sunt bune;acuma stiu si eu ca depinde de bebe dar tipa de la sensiblue incerca sa imi bage pe gat niste produse fantoma ,iar cand am intrebat-o de sanosan zicea ca is slabe pe cand eu citisem de pe aci cu totul altceva
raluca,
37,
Sonia Andreea
miki_baby spune:
quote:
Originally posted by LaLa_20
deci eu o imbrac cam gros...o pereche de pantaloni si doua bluzite,bine asta in ideea sa-i tina la spate...avand in vedere ca ea a avut problemele cu plmanii...dsr eu o mai si invelesc...da tu ai zis ceva ca nu o invelesti noaptea...da ziua?!
Cea mai optimista mamica!
Laurade
Bianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
Lala, nici ziua n-o invelesc. Cateodata o tin si la maneca scurta ca e calduroasa rau..nu-i place cu multe haine. te pup
Miki
de
Saara Maria 7.01.2008Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun
Ellenuta spune:
hello hello ..
eu nu am mai intrat de ieri dupa amiaza caci bitzi a fost saracuta tare agitata .. cred ca a durut-o burtika! nu a domrit mai mult de 2 h ieri .. asta de la 8 dimi pana seara la baita la 21 .. i-am dat aseara niste sab simplex si a dormit bine buburuza azi-noapte ..
azi iar se maraie .. chiar or fi colicute sau se vrea alintata?
eu nu prea vreau sa-i bag tzitzi cand maraie .. ca mi-e frica sa nu o doara si mai rau burtika daca ii dau lapte si se duce peste cel nedigerat din stomac .. dar altfel nu prea tace ..
abia astept sa mai creasca pitika sa-si faca si ea un program de papa, de somnik .. m-a cam zapacit de cap dar asta e, n-am ce face!
Elena
de
Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Ellenuta spune:
zuzici ..
in cat timp se digera laptele din sotmacelu lui bebe??? eu stiam ca intr-o 1 h jumate .. dar am vazut ca o zuza spunea 3 h??? 
Elena
de
Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
alina023 spune:
Pup zuzele si bebicii plangaciosi!
S-a pricopsit si Ana mea cu muci. Si din cauza ca nu putea sa respire bine nici nu a dormit prea bine. Sunt cam chiauna acum. Am mers cu ea la medic pentru ca stranuta si de cate 4-5 ori o data si mi se parea ca tuseste. Se pare ca nu are nimic altceva decat muci dar beleaua asta nu ne permite sa facem vaccinul de 2 luni. Mai merg miercuri sa vedem cum e.
Dar mi-au chinuit-o, fetelor!!! Am plans si eu impreuna cu ea. I-au facut un aerosol cu ser fiziologic si apoi au aspirat-o in nasuc cu un furtunel luuung. Doamne ce a mai plans!! Si pana la urma m-a busit si pe mine plansul de mila ei, papusa mea mica si cuminte...
Acum i-am cumparat batista bebelusului care cica e f eficienta si nici nu ii jeneaza (poate doar zgomotul aspiratorului). Sa vedem cum reactioneaza Ana. Inca nu am incercat-o pentru ca doarme de cand ne-am intors de la medic.
Angi si Natalia, sanatate multa puilor mici si scumpi! Nu-i asa ca e cea mai mare tragedie cand ai puiul bolnavior? Oooofff...
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
kalosalina spune:
Alina, si eu i-am cumparat batista bebelusului, la sfatul pediatrei si vreau sa spun ca nu scoate un sunet cand ii scot mucisorii cu ea. Doar cand ii bag picaturile de nas, atunci se smiorcaie. Doar sa dai aspiratorul la cea mai mica viteza.
Poze
Poze Daria
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)