*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (138)*
Raspunsuri - Pagina 16
Laura Ioana spune:

Ella

Zuzici care ati facut cezariana: cand am voie sa fac baie in cada, adica nu dush? Maine avem o luna de la nastere, dar mie mi-a fost frica sa ma bag in cada
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
gabrittza spune:
fetelor:
1.am schimbat semnatura si amr a trecut la zile!!
2.scoatem majoretele la treaba ca s-au odihnit destul:

adriana

ella

3.neuronu e cam obosit sau nu s-a trezit inca,cert e ca am uitat ce mai vrioam sa zic!
gabrittza
39sapt+
Daria Maria
AMR 7 zile?
kalosalina spune:

Adryana 

Ella 

Natalia
fata sa mai uite prin cate a trecut!
Laura eu am facut cezariana, dar baie nu-mi place sa fac, sa stau in cada plina cu apa fierbinte
, simt ca ma sufoc, dar nu cred ca ar fii vreo problema mai ales ca a trecut o luna de la operatie.
Virgo bine ai venit acasa! Insanatosire grabnica!
Fetelor am vazut ca unele dintre voi le dati ceaiuri la bebei. Mie, si neonatologul din spital, si pediatra fetei, mi-au spus sa nu-i dau nimic altceva in afara de lapte. Pt. colici mi-au recomandat Sab Simplex 15 pic de 4 ori pe zi sau Espumisan 5 pic de 4 ori/zi.
Poze
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
kriss79 spune:
A nascut ella10!!Bianca are 3800g!Ella e bine si foarte fericita!
Mai multe detalii va va spune proaspata mamica!
Avem 3 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
laura_dimitris spune:
Angi, Nati, Ven - sanatate multa, multa bebelusilor scumpi. sa se faca bine cat mai repede !!! Oh, cate probleme sunt si dupa ce nasti...
Inainte sa nasti iti faci tot felul de griji, dar adevaratele probleme dupa aceea apar... Si parca nimic nu este mai rau decat sa-ti vezi puiutul ca sufera, ca este bolnavior...

ADRIANA !!!!

ELLA !!! 

ADRIANA !!!!

ELLA !!! 

Laura
39+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
darene spune:
La multi ani Andrada!
Felicitari noilor mamici:Nour,Raca,Grati.ela,Nemary,Virgo,Bdiana!
Poze
www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Khalid
Povestea nasterei
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
laura_dimitris spune:
Eu am inceput deja sa ma impac cu ideea ca voi naste luni...
Apropo, va rog din nou, daca puteti si cand puteti sa ma treceti si pe mine pe prima pagina...
Multumesc mult fetelor ce m-au sustinut si incurajat !!!!
1000 x
pentru voi !!!!Argumentele voastre au fost hotaratoare!!!
Si exemplele date...![]()
Acum, am inceput sa sper/ sa cred ca totul va fi bine..
Mai ramane numai frica de nastere, de durere dar stiu ca voi scapa pana seara....
Alta veste - minunata pentru mine - este ca sora-mea a pierdut dopul si are incepand de la ora 8 de astazi de dimineata contractii... Acum au ajuns la interval de 10 minute si a plecat deja din ploiesti spre bucuresti.
O sa merg si eu la ea la municipal sa vedem ce-i spune medicul.
La ea fiind prima nastere poate dura mai mult.
Chiar radeam impreuna pentru ca daca se interneaza astazi si naste poate diseara, cred ca o mai prind luni in spital...
Cel putin, ma bucur ca apuc sa-mi vad si eu nepotica !!!
Ca ea pe a mea nu o sa o vada prea curand....![]()
Laura
39+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
kalosalina spune:
Felicitari Ella!!! Sa-ti traiasca fetitza, sa fie sanatoasa, mancacioasa si tu sa te refaci repede!
Fetelor am reusit sa pun poze cu printzesica mea!
Poze
Poze Daria
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
gabrittza spune:
felicitari ELLA! sa ai un bebe sanatos si mancacios si tu sa ai muult laptic sa il faci mare!
mi-am amintit vrioam sa va zic ca azi e sarbatoare!si aveam atata treaba!!!dar e un motiv sa nu mai fac nimic doar sa ma bucur de ultimele zile cu burtica!
gabrittza
39sapt+
Daria Maria
AMR 7 zile?