*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (138)*
Raspunsuri - Pagina 15
Ven spune:
Daca tot sunt singura pe aici, hai sa va mai zic o faza care pe mine ma dispera, si sa va intreb, voi patiti la fel?
Uneori, dupa ce papa, Mathias are colici nasoale, e extrem de agitat si plange tare. Nu-l calmeaza nici sa stea cu burtica pe burta mea, nici plimbatul prin casa nu-i distrage atentia. Atunci il pun jos si ii dau suzeta. Care il calmeaza, in sensul ca nu mai plange.
DAR, vreme de 3 ore trage din suzeta fara sa adoarma. Si-o scapa la intervale regulate (sau o scuipa, nici nu-s sigura which), i-o dau inapoi. Deci nu doarme, ci cu ochii inchisi trage din suzi cu foc. Si......cu 1 h inainte de a trebui sa pape din nou, incepe isteria. Pt. ca cred ca-l dor falcile de atata tras din ea, o scuipa si urla, si vrea papa. Si ora aia e de cosmar, ca nu mai stiu ce sa fac sa-l calmez si nici sa nu-i dau papa mai repede de 3 h. Si cand se-ntampla ziua, mai e cum mai e, dar noaptea, faza asta e horror!
So....mai e cineva cu asemenea obiceiuri proaste? :)
Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!
virgo spune:
Drajelor , va multumesc mult pentru cuvintele frumoase si pentru incurajari !
Pe scurt : suntem bine amandoi , de fapt asta stiati deja de la zuza de Miri , bebe doarme dintr-o teava 5 ore pe noapte no problem , cu mancatul e cam ... lenes , suge cu pauze lungi si dese de-mi vine sa-l mananc , dar trece . Epiziotomia e cam vanata , doare asa si-asa , sanii au inceput sa se "extinda" , productia sa cresca , lohiile sunt chiar timide iar uterul e deja retras frumos si fara probleme .
Povestea nasterii urmeaza , desi luni raman iar fara net 

, dar gasesc eu o solutie sa ramanem online , ca asa-i frumos . Pana una-alta , felicitari fetelor care au nascut deja , bafta maxima si curaj celor ce sunt pe "vine" si ne auzim cat de curand !!!
Virgo out ca plange gogo .
AngeliquedeS spune:
Ven, dar de ce nu ii dai papa mai devreme?
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
Ven spune:
Pt. ca dr. mi-a spus si repetat de cate ori ne-a vazut ca asa e bine, la laptele formula. Pt. ca e mai greu la stomac decat laptele de mama, si ar avea colici si mai mari. Pt. ca mai repede de 3 h nu apuca sa se digere laptele de la cealalta masa, si i-as face 'branza de vaci' in burtica. Si l-ar durea si mai si...
Plus ca asa, la 3h, avem (cica!) si noi un program.
Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!
greta4you spune:
....fetelor se pare ca trebuie sa incepem sa facem galerie zuzei mele pereche Adriana4u...
...dimineata la 7:30 am primit acest mesaj:"cred ca s-a hotarat Bianca mea sa ne intalnim.Mi s-a rupt apa la 6....."
...asteptam vesti ..curaj mamico si Doamne ajuta!!!

Cristina mamica si bebe Mara Bianca
Fericirea mea...Mara...
Eu...in asteptarea ingerasului
Inainte de sarcina
Povestea nasterii
Laura Ioana spune:

Adriana

Hai, Biencuta!
Hai, Biencuta!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Tinna S. spune:

Adriana Adriana Adriana Adriana Adriana Adriana

Tinna
38+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 14 de zile !!!
Laura Ioana spune:
Virgo
bine ati venit acasa! Sa aveti crestere usoara si sa te recuperezi repede!
Ioana
ma bucur de vestile bune, ca bebe e in grafic
Mai ai si tu asa putin...sa vezi ce repede trece timpul! Parca nici nu mai tin minte cum era cu burtica si mi-e asa de dooor!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
greta4you spune:
...azi trebuie sa-i facem galerie si Ellei...ea naste (a nascut cred )tot azi ,prin cezariana...Doamne ajuta!!!
...

Fericirea mea...Mara...
Eu...in asteptarea ingerasului
Inainte de sarcina
Povestea nasterii
greta4you spune:

Hai Adriana....Hai Ella ..
..
.Hai biencutzele!!!

Fericirea mea...Mara...