*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (133)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

felicitari erena!sa ai un bebe mancacios si sanatos!
miri sau cine stie sa-mi zica si mie cum o tin pe bebe in fata geamului deschis imbracata ca afara si cu nasucu acoperit sau cum?

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by LaLa_20

miri sau cine stie sa-mi zica si mie cum o tin pe bebe in fata geamului deschis imbracata ca afara si cu nasucu acoperit sau cum?

LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Imbracata ca afara dar fara nas sau gura acoperita . In prima zi o ti 5 minute .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

quote:
Originally posted by LaLa_20

LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

LaLa si eu il tineam pe Andrei cand era f mic in fata geamului deschis. Il imbracam bine sa nu raceasca (eu una il imbracam aproape ca afara), dar nasucul nu i-l acopeream... Si pe Andrei l-am nascut tot iarna, in ianuarie, si era frig, de-aia il imbracam mai grosutz...

Tinna 36+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 22 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

lalad tina multumim de raspuns!

LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Lala, cand il sterg pe fata cu alcool, alcoolul tb diluat? nu e prea concentrat, nu ii "arde" fatsuca?

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

lala20, nu se acopera fata bebelushului. explicatia, daca ii acoperiti fata, respira aer cald, aburi, care in contrast cu temperatura de afara poa sa va dea o preaminunata bronshita, sau faringota, laringita... ce-o fi. si daca dupa statul afara vi se pare ca sunt "muciti", e normal. nu curge nimic din nas, dar pana la 2 ani nus tiu sa-si sufle nasul si va trebui sa va obisnuiti cu "zgomotul de fond" cand fac uneori ca niste purcelushi:)

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

ne-am intors si noi de la Giulesti, unde m-am intalnit cu Anca.Diana, venise sa-si scoata firele si vreau sa va spun ca arata fff bine.
doctorul cel nou m- a trimis sa fac eco, se pare ca bebelina este mare, are peste 3500 g, femur 79cm. in urma controlului se pare ca o sa mai stea bb in burtica cateva zile, m-a chemat marti la spital cu tot cu bagaj, asta in cazul in care nu o sa nasc pana atunci.
Deci, daca pana marti nu se rezolva cu Municipalul se pare ca voi naste la Giulesti.

Mari 39+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Felicitari ereena. Sa-ti traiasca bebitzu, sa fie sanatos si mancacios. Asteptam mai multe detalii. Te pupam dulce.

Mari 39+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

EREENA, SA TRAIASCA BEBELUSHUL, SA FIE SANATOS SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII! MULT LAPTIC PENTRU VOINIC ITI DORESC SA AI! TE ASTEPTAM CU DETALII DESPRE NASTERE!

BINE AI VENIT PE LUME, BEBE DE NADIA! SA FII SANATOS SI VOIOS!

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna buna dragi zuzici,

sunt asa de fericita .. azi am iesit pentru prima data din casa de cand am venit acasa cu bebe .. cand am dat cu nasu de aer si soare, parca eram cheauna .. parca nu stiam pe ce lume sunt .. dar a fost asa bine .. m-am urcat pe tocuri .. am intrat in pantalonii mei vechi, in haina mea de piele ... Doamne .. nu-mi venea sa mai vin acasa .. dar stiam ca am un bebe flamand .. pe care l*am gasit dormind bine mersi!!

lui bebe nu i-a cazut nici azi buricu .. se mai tine asa intr-o parte .. poate azi scapam de el. fetelor .. eu nu pot s*o fac sa ragaie .. CUM SA PROCEDEZ .. o pun cu stomacelu pe umar si stau asa cu ea minute in sir .. o bat pe spate .. nimik nimik ..

ieri dupa amiaza nu mi*a mers netu .. asa am niste draci .. cred ca renunt la rds ...

laurici calomfirescu este super ok! eu cu el am nascut, el mi-a urmarit sarcina si sunt ffff multumita! mergi cu incredere la el!

pupici

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

Mergi la inceput