*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (133)*
Raspunsuri - Pagina 12
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Lala, cand il sterg pe fata cu alcool, alcoolul tb diluat? nu e prea concentrat, nu ii "arde" fatsuca?
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
Eu puneam un pic pe fasa nediluat , stergeam rapid capul ala galben si ii dadeam cu tridem .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
LaLa_20 spune:
ellenuta te-au incaput pantalonii aia vechi?eu am nascut pe 15 dec si abia acum 2 zile am reusit sa intru in blugii mei cei mai largi care acum plesneau pe mine...si am facut niste eforturi supraomenesti ca sa intru in ei....
Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
Ellenuta spune:
lala .. DAAA .. m-au incaput pantalonii vechi si hainute de piele cambrata .. Doamne ce fericita am fost! oricum .. am mult de dat jos .. caci eu am inceput sarcina de pe la 75 kg .. si am pus vreo 25 kg .. plus ca trebuie sa scap de burtika care atarna peste cezariana ..
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
LaLa_20 spune:
eu burtik nu mai am...ma rog in comparatie cu cat de plata eram eu7 inainte...da e bine si asa...si eu tot 25 am pus si nu am scapat decat de 7...pana la 53 cat aveam eu inainte mai am,da nu prea cred ca mai ajung eu la greutatea aia...da vergeturi voi a-ti ramas cu vergeturi...eu am pe sani si pe fun...
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
Anya20 spune:
buna, fetelor!
intru sa va anunt ca astazi de dimineata a nascut vera (godzila) un baietel frumos si sanatos, de 3700 si 56 cm, natural. bebelusul a luat nota 10.
multa sanatate si un bebelus mancacios!
...va urez si voua o zi buna, nasteri usoare si puiuti sanatosi!
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
danonique spune:
Felicitari si de la noi proaspetelor mamici.Noi suntem bine.Albert are 5 kg 100.E un mancacios.Ii dau san la cerere.Noaptea se trezeste de 3-4 ori.Si lui i-au iesit bubite pe fata dar vad ca incep sa-i treaca.Pt bubite mi s-a recomandat Cicalfate de la Avene.Va pupam!
Dana mamica lui Albert Aaron 20.12.2007
alexia28 spune:
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI ERENNA, NADIA, VERA, SA VA TRAIASCA PUIUTII
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria
AMR 24 zile
LaLa_20 spune:
Felicitari Vera sa-ti traiasca baiatu sa fie sanatos si mancacios is tu sa te refaci repede...
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
Laura Ioana spune:
Fetelor si Thea a avut piodermita (bubitele alea cu cap galben) si in spital i le-au tot rupt cu comprese sterile cu betadina, i-au facut baita cu betadina de 2 ori si i-au trecut foarte bine. In pozicile mele vedeti ca are bubite pe fatza; ei, alea nu se rup ptc pot lasa cicatrici fff urate; se tamponeaza cu betadina si trec imediat! Betadina e cea mai buna!
Godzila felicitari pt un copilas asa sanatos si cu note asa mari de la nastere Sa creasca mare si sa va faca fericiti!
Fetelor, eu inca nu am scos-o pe Thea din casa (doar de 2 ori pana la dr, dar am intrat repede in masina) si abia azi am lasat-o un pic in carut, infofolita in paturi, intr-o camera cu geamul deschis. Sunt convinsa ca-s nebuna si ca ar trebui sa o scot si sa nu ma tem atat de raceala! In camera cu geamul deschis am lasat-o cam 15 minute, apoi i-am verificat nasul si era rece, deci am scos-o de acolo...am lasat-o prea putin? Oooofff, mi-e frica de vant si de ceatza, ca cica nu trebe' scosi daca e asa ceva afara!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
ceska777 spune:
Gata,
de doua zile citesc si cand sa dau sa scriu un mesaj ori suna telefonul si sar sa nu se trezeasca Benji, ori se trezeste my guy ori, ori....Acu nu sunt la zi cu cetitul dar bag tare aicea.....
IN PRIMUL SI PRIMUL RAND:
CARMILIA, BEINAZUTZA, IRINOUKA, CREATA ne-ati facut dintr-o data mai bogate cu 4 clopotei!!!!!! (parca toti copiii de la odisee sunt si ai mei-la cata dragoste imi inspira Benji nu e de mirare) FELICITARI!
ALEX, BEATRICE, PALUGEL si MARIOUKA cu venirea voastra pe lume are si lumea asta o sansa sa se faca mai buna si mai frumoasa!!!!!!!
apoi.....
Laura-dimitris,
tort am avut unul modest, de fapt o tarta cu mere dar ....excelenta la gust! Poze urmeaza....
Docdecap,
povestea cu sanii si suptul imi pare putin cunoscuta in sensul ca ce e aia angorjare????? Cu mine se petrece un fenomen paradoxal...si dupa ce il iau pe Benji de la san (satul de cele mai multe ori) o vreme simt de parca as mai avea vreun bebe fantoma ce suge inca de la san. Cand Benji i-a "golit" pe amandoi parca ar fi doi bebelusi fantoma. Si sfarcurile sunt o vreme fffff frumos modelate-lungi si dor putin. Asta ce o mai fiii!?!?!?!
Au mai fost mamici care ne-au felicitat cu ocazia implinirii unei luni!!!!! Multumim frumos! Asteptam ca si bebeii vostrii sa ajunga aici si/sau sa ne intreaca!
Angelique,
stii ca noi aveam probleme cu bebicii care nu sugeau etc? Vad ca le merge amandurora f bine! Pupi si Benji-numai la san sa creasca mari!
Miri mik,
sfaturile tale o lasa si pe mama masca! Adica se lasa biruita de logica! Si citeste si ma intreaba: auzi, ea e moasa?????? I-am zis: da, e moasa noastra de Bruxelles. Mare lucru daca nu iti facem statuie (virtuala bineinteles).
Mai vreaun sa incurajam zuzele care se aproprie de termen, au programate cezariene etc. O sa fie ca in povesti dar dupa sunteti cu Fatfrumos/IleanaCoasanzeana in brate si o sa uitati de vrajitoare(moasa) si zmeu(dr). OK?????????
AHA si azi am mai imbogatit zestrea lui Benji cu un scaunel inalt si o cadita+masa de infasat plianta! Urmeaza poze.....
Mergem sa citim mai departe cat ne lasa Benji....
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 saptamani
http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra