*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (133)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Miri-Mik zi si mie sfaturile alea despre alaptat Ca io ma chinui cu ea si degeaba: mananca 30-40 ml de la san si apoi ii dau completare.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Mai intru si eu nitzelush... Sa ma plang... Ca bebe are iar o chestie urata la urechiusa... Initial am crezut ca e cerumen - i s-a scurs acum vreo doua zile din ureche. Am curatat dupa baita si gata. Dar azi a curs iar, din aceeasi urechiusa, e de un galben foarte aprins si miroase nitel urat... O fi infectie?! Ce sa fac? As suna la dr. dar poate e ceva minor, poate chiar e mai murdarel in urechiusa aia... Nu as vrea sa fiu penibila. De voi nu mi-e rusine, fetelor...

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Felicitari mamicilor Ereena si Vera! Sa fiti fericite alaturi de puiuti!

39 Tudor Gabriel
AMR 5 zile

Mergi la inceput

Da' chiar, cam cat tre' sa manance un bebe la o saptamana? Ca acum 2 zile am muls din sanul din care nu a supt vreo 35 ml si m-am plictisit, ... Dar inca mai era tare, dupa ce suge bebe C. e mai moale si mai mic... Stie cineva unde gasesc un tabel, ceva, cu cantitatea aprox. de lapte pe care o ingurgiteaza bebeii??

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Mitsule, dak bebe creste nu-ti mai fa probleme. Mie mi-a facut proba laptelui la 3 saptamani si au dedus ca las copilul flamand...Ozi luase 700gr pana atunci si parea nemancata?!

39 Tudor Gabriel
AMR 4 zile

Mergi la inceput

Eram si eu curioasa... Ca in curand o sa plec si o sa trebuiasca sa ii las laptele meu in biberon... Voiam sa stiu cat sa ii las nici sa ma mulg ca disperata si sa fie aruncat, nici sa il las sa crape de foame... Dar.. Cred ca deocamdata nu o sa ma mai agit. Tnx

Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

VERA, SA-TI TRAIASCA GRASUNELUL SI SA FIE SANATOS!

lala offf .. si eu am ramas cu vergeturi uratele, am pe burtik si intre picioare ... dupa ce termin cu alaptatul ma duc sa vad cum le rezolv ..

fetele .. am spalat acum pe bebe la fundulet si cand am dat cu bepanthene am vazut ca i s-a luat putin pielicica pe langa anus .. parca ar fi zgariata .. ce ma fac?? eu oi fi zgariat-o cu servetele umede?? imi vine sa mor ..

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

Mergi la inceput

Ellenuta, nu te panica! Si bebe C. are la fel...(ce nu are el? ). Este de la servetelele umede... Ca eu in primele zile l-am spalat numai o data pe zi la fundulet, in afara de baie, ca ziceam ca se deshidrateaza pielicica. Trebuie data cu unguent de galbenele si incearca cand o schimbi sa o lasi cateva minutele libera... Sa se aeriseasca. la noi functioneaza! A inceput sa se "inchida", mai e o patutza rozalie...

Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

HELLO FETELOR.

Ereena si vera, felicitari sa va traiasc clopoteii

Fetelor a mea bubulina e cam plina de energie, de cagte ori se trezeste am 2 ore asigurte de veghe pe lnga ea

Louiza mamica de Yasmin - Elena
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

poze bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor, Angi a primit urmatorul mesaj de la Miutza (m-a rugat pe mine sa-l postez ca ea nu putea acum):

Maya Ioana are 2900 g, apgar 8, cezariana la 8.20. S-a rupt apa la 1.40 AM, fara contractii sau dilatatie. Bebe e bine, eu mor de dureri dar e normal. Pupici pt zuzici.

Tinna 36+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 22 de zile !!!

Mergi la inceput